Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Λεφτά αβέρτα από την Λίτσα Πατέρα: Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι φέρνει χρήματα μέχρι τον Οκτώβριο για Κριούς κι άλλα 4 ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ευχάριστα!

5 Ιουνίου 2023 11:51
Λεφτά αβέρτα από την Λίτσα Πατέρα: Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι φέρνει χρήματα μέχρι τον Οκτώβριο για Κριούς κι άλλα 4 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Η Αφροδίτη μπαίνει στους Λέοντες και φέρνει εξαιρετικές εξελίξεις σε ερωτικά και οικονομικά για 5 ζώδια!

Η Λίτσα Πατέρα, επέστρεψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια! Ποια είναι εκείνα που θα επηρεαστούν από την είσοδο της Αφροδίτης στους Λέοντες, η οποία για πρώτη φορά θα κρατήσει μέχρι και τον Οκτώβριο;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο:

«Μαύρη Πανσέληνος και για τα 12 ζώδια: Αστρολογική βόμβα από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια: Τις επιπτώσεις που θα έχει η χθεσινή Πανσέληνος, η πρώτη του καλοκαιριού, ανέφερε η Λίτσα Πατέρα με τις αστρολογικές της προβλέψεις!

Δείτε ακόμα: Οικονομική «εξύψωση» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Τα 4 ζώδια που θα δουν αμέτρητα χρήματα στο πορτοφόλι τους

Ακολουθεί το μήνυμά της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram: «Φίλοι μου, σήμερα πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Τοξότη σε ανοιχτή δυσαρμονία με τον Κρόνο, ενώ ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον ουρανό. Ο Κρόνος ανοίγει δρόμους για σοβαρή υποχρέωση στον εργασιακό χώρο. Προσοχή στις υπερβολές, υπερκόπωση.

Ωστόσο, η παρουσία της σελήνης στον Τοξότη χαρίζει αισιοδοξία και ευνοεί τα ταξίδια. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει αρκετές αλλαγές στις σκέψεις και τις αποφάσεις για παιδιά. Προσοχή με τους φίλους. Η ένταση και το άγχος μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και ατυχήματα. Προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις.

Η ανοιχτή αντίθεση Άρη-Πλούτωνα θα φέρει αστάθεια παγκοσμίως, έτσι θα γίνουν διπλωματικές ενέργειες ώστε να αποσοβηθεί ο κίνδυνος συγκρούσεων. Η συμμετοχή του Ουρανού θα προωθήσει σχέδια στην προηγμένη τεχνολογία ώστε να διευκολυνθούν κινήσεις εναντίον των πολιτών. Ισραήλ και Παλαιστίνη θα βρεθούν και πάλι σε πολεμική σύρραξη.»

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share