Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οικονομική «εξύψωση» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Τα 4 ζώδια που θα δουν αμέτρητα χρήματα στο πορτοφόλι τους

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

3 Ιουνίου 2023 13:41
Οικονομική «εξύψωση» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Τα 4 ζώδια που θα δουν αμέτρητα χρήματα στο πορτοφόλι τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι αναλύουν τα άστρα για τα 12 ζώδια! Μάλιστα προβλέπουν οικονομική «εξύψωση» για 4 ζώδια, που θα δουν αμέτρητα χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας! Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης ζώδια

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Θα πέσουν τα βέλη του έρωτα: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βρουν το άλλο τους μισό μέσα στον Ιούνιο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη (για πολύ καιρό ακόμα) και τον Άρη στον 7ο οίκο σου, τον Ήλιο έως τις 21/6 και τον Ερμή στον 5ο, να ξέρεις ότι ο Ιούνιο; είναι ο μήνας σου, κυρίως αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, αφού θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις, να τραβήξεις τα βλέμματα και η πέρασή στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί. Ευκαιρία λοιπόν είναι να δώσεις λίγο περισσότερη φρεσκάδα στην ερωτική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, αν θέλεις να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και σταθερό. Ας μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος στον 2ο οίκο σου απαιτεί να αναλάβεις ευθύνες, οπότε μια δέσμευση πρέπει να την πάρεις

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι μόνο ο Δίας που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου, αλλά κι η Αφροδίτη που θα περάσει και θα κάτσει για αρκετούς μήνες στον 5ο οίκο σου, ο Άρης θα βρίσκεται εκεί όλο τον Ιούνιο, οπότε θα κάνεις πολλές καρδιές να χτυπήσουν και αυτόν τον μήνα και πιθανότατα μια από αυτές να έχει τα προσόντα να σε κερδίσει και να προχωρήσετε σε σχέση. Το σίγουρο είναι ότι δε θα σταματήσουν να σου γίνονται φλερτ και προτάσεις, οπότε είναι στο χέρι σου να κρατήσεις κάποιον/α δίπλα σου, όχι μόνο γι' αυτόν τον μήνα, αλλά για αρκετό καιρό.

ζώδια έρωτας ιούνιος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις καβατζάρει μια θέση στη λίστα κι όχι άδικα, αφού τόσο ο Δίας στον 5ο σου, όσο και η Αφροδίτη με τον Άρη στον 8ο οίκο σου και τέλος ο Ήλιος στον 7ο μετά τις 21/6, θα φροντίσουν να σου παρέχουν υποψήφιους/ες για μια θέση στην καρδιά σου. Και τον Ιούνιο θα είσαι στα πάνω σου, λοιπόν, θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης για μια ζωή κι εσύ όμως θα γίνεις πιο επιλεκτικός/η και θα στρέφεις την προσοχή σου σε αυτόν/η που θεωρείς ότι αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τελευταίος της λίστας είσαι εσύ που ανήκεις στο α' δεκαήμερο, καθώς ο Δίας στον 7ο οίκο των σχέσεών σου θα είναι ενεργοποιημένος τον Ιούνιο και θα σου φέρει τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια ζωή. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να καθίσεις μέσα για κανέναν λόγο. Ακόμα και αν αυξηθούν οι ώρες δουλειάς σου, όλο και μια πρόσκληση ή μια πρόταση για έξοδο θα έχεις ή για τσάρκα με τους φίλους σου θα είσαι, οπότε οι πιθανότητες να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν είναι αρκετές. Επιπλέον, με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό σου οίκο να σε σπρώχνει προς την ποιότητα, οι επιλογές σου ναι μεν θα είναι λίγες, αλλά αξιόλογες.

πηγή: astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share