Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση μέσα στον Ιούνιο

Δύσκολα τα πράγματα στη δουλειά

3 Ιουνίου 2023 14:31
Μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κινδυνεύουν με απόλυση μέσα στον Ιούνιο
© Pexels
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πλησιάζει και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σας, καθώς 4 ζώδια θα κινδυνέψουν μέχρι και με απόλυση μέσα στο μήνα. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Καρκίνος

Όσα προβλήματα και αν συναντάς, θα πρέπει να συνεχίσεις να στηρίζεις το αντικείμενό σου. Καλλιτεχνικά και δημιουργικά εγχειρήματα ευνοούνται, τα σχέδιά σου προωθούνται. Οργανώσου, δες τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου. Βρες ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τη δουλειά σου. Τακτοποίησε εκκρεμή ζητήματα. Ο μήνας δεν ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Προσπάθησε περισσότερο να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και να αποφύγεις απρόοπτα από τρίτους.

Λέων

Μην πράττεις συναισθηματικά, πρέπει να πάρεις αποφάσεις εν ψυχρώ. Έχεις μάθει να κάνεις υπομονή και ξέρεις να διαφυλάττεις τα συμφέροντά σου. Βρίσκεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Προχώρα μόνος σου καθώς μπορεί οι υπόλοιποι να μην σε κατανοούν ή να μην είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Βάλε νερό στο κρασί σου και οργανώσου σωστά για να φτάσεις τους στόχους σου. Οικονομικά, απόφυγε τις σπατάλες και τήρησε τις συμφωνίες σου. Μην ρισκάρεις, κινήσου εκ του ασφαλούς. Υπερασπίσου τις επιλογές σου και βρες τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ζώδια επαγγελματικά
© Pexels

Ζυγός

Δουλεύεις πολύ, το πείσμα σου είναι μεγάλο.. Έχεις ξεχωρίσει τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να καταστρέψει ότι έχεις καταφέρει ως τώρα. Έρχονται αλλαγές, κάνε επαφές με χρήσιμους ανθρώπους, πάρε πληροφορίες και γίνε περισσότερο δημιουργική. Οικονομικά, να είσαι προσεχτικός και προνοητικός καθώς μπορεί να έχεις εισοδήματα αλλά αυτά να μην είναι σταθερά. Δεν είσαι άνετος ακόμα. Μείνε διπλωματικός, κάνε έναν διακανονισμό και προγραμμάτισε τις επόμενες κινήσεις σου. Έχεις ακόμα έξοδα από παλιές υποχρεώσεις και θα πρέπει να προβλέψεις ακυρώσεις και ανατροπές λόγω ανάδρομου Ερμή, ως τις 20.

Αιγόκερως

Οργανώνεις τις κινήσεις σου και αφιερώνεις χρόνο στην εξέλιξή σου. Δεν είναι βέβαια και η καλύτερη εποχή για επέκταση να ξέρεις. Όμως εσύ τηρείς τα καθήκοντά σου και παίρνεις δύσκολες αποφάσεις με επείγοντα χαρακτήρα. Έχεις ευθύνες και μπορεί κάποια πράγματα να πάνε να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Οικονομικά, δώσε έμφαση σε σημαντικά πράγματα και προχώρα μόνος. Οργανώσου σωστά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μπρος τα σχέδιά σου. θα βρεις λύσεις στα θέματά σου αλλά θα πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός και αντισυμβατικός για να ενεργοποιήσεις ανθρώπους πιο συντηρητικούς. Ενίσχυσε τα επιχειρήματά σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share