Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

29 Μαΐου 2023 06:58
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου. Τι μας περιμένει; Ενώ, δείτε πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η όψη της Αφροδίτης στον Λέοντα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, στον Ζυγό. Η επιθυμία που έχεις είναι να ασχοληθείς με τα άτομα του περιβάλλοντος και να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους. Είσαι συμπονετικός, δοτικός και ευαίσθητος. Ταυτόχρονα όμως γίνεσαι εύθικτος και τα παίρνεις όλα προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες της καθημερινότητας. Είναι μια μέρα ρουτίνας και σε παροτρύνει να ασχοληθείς με την τακτοποίηση του σπιτιού και την καθαριότητα του χώρου σου. Βάζεις πρόγραμμα για να διευκολυνθείς σε όλη την εβδομάδα που ακολουθεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Είναι ημέρα χαράς για σένα και ξεκινάς την εβδομάδα σου με αισιοδοξία και διάθεση για ανεμελιά και διασκέδαση. Προγραμματίζεις εξόδους και κάνεις σχέδια ώστε να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Μια μέρα ιδανική για να ασχοληθείς με την οικογένεια και να αφιερώσεις χρόνο στους οικείους σου. Μπορείς να διευθετήσεις θέματα που αφορούν το σπίτι, ή τις σχέσεις με το συγγενικό περιβάλλον. Ομορφαίνεις τον χώρο, αφού επιθυμείς να περάσεις εκεί περισσότερες από τις ελεύθερες ώρες σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Η μέρα σου είναι γεμάτη με πολλές ειδήσεις, επικοινωνίες και εξωστρέφεια. Το τηλέφωνο σου δεν σταματά να χτυπά και όλοι αποζητούν την παρέα σου. Φυσικό κι επόμενο να αποσπάται η προσοχή σου, αφού τα ερεθίσματα τριγύρω είναι πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Είσαι εστιασμένος στα ζητήματα που συνδέονται με τα χρήματα και τα αποκτήματα σου. Προσπαθείς να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής, διαφυλάττοντας τα κεκτημένα σου και αυξάνοντας τους πόρους σου. Ξαλαφρώνεις από πολλούς προβληματισμούς αφού κατορθώνεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Είσαι ο πρωταγωνιστής και το πρόσωπο της ημέρας. Εκπέμπεις μια συμπαθητική φυσιογνωμία και προσελκύεις τους συνανθρώπους γύρω σου. Μπορείς να κάνεις επαφές με άτομα που νιώθεις την αμοιβαία συμπάθεια. Τονώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση και ανανεώνεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Δεν την λες και ευχάριστη συγκυρία. Η επιθυμία σου είναι να απομονωθείς και να βρεθείς σε κλειστό χώρο παρέα με τις σκέψεις σου. Έχεις την ανάγκη να ακούσεις την εσωτερική φωνούλα μέσα σου και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου. Χρειάζεται να κάνεις κι αυτό κάποιες φορές. Η διαίσθηση σου είναι αναπτυγμένη και το ένστικτο τονισμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Στρέφεσαι στην κοινωνική ζωή και στην κατάκτηση των στόχων σου. Έρχεσαι σε επαφή με φίλους και ομάδες ανθρώπων που ενδεχομένως να μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Αποζητάς να κάνεις καινούργια πράγματα στην ζωή σου και υπάρχει γύρω σου υποστηρικτικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Σε απασχολούν τα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Η επιθυμία σου είναι να αναρριχηθείς ψηλά και να κατακτήσεις την κορυφή. Αποζητάς την αναγνώριση και τον σεβασμό των ανθρώπων γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Η επιθυμία που σε διακατέχει για ανεξαρτησία και ελευθερία είναι φανερή. Θέλεις να εξελιχθείς μέσω της μάθησης και της γνώσης. Αποζητάς να ταξιδέψεις για να αποκομίσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Αποκτάς νέες αντιλήψεις και θεωρίες για την ζωή και το νόημα της.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Είναι μια μουντή μέρα για σένα και αυτό που επιθυμείς είναι να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικότητες. Δεν έχεις καμία διάθεση να δεις κόσμο και προτιμάς την εσωστρέφεια και την απομόνωση. Κάνεις βουτιά στον ψυχισμό σου και ανακαλύπτεις τις βαθύτερες ανάγκες που έχεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share