Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικονομική «ευφροσύνη» από την Βίκυ Παγιατάκη: «Κέρδος» παντού για Ζυγούς, Αιγόκερους και άλλο ένα ζώδιο

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

25 Μαΐου 2023 14:38
Οικονομική «ευφροσύνη» από την Βίκυ Παγιατάκη: «Κέρδος» παντού για Ζυγούς, Αιγόκερους και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, «κέρδος» παντού προβλέπει η αστρολόγος για Ζυγούς, Αιγόκερους και άλλο ένα ζώδιο. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Κριός: Έξοδα, κούραση άλλα και ουσιαστική βοήθεια από τους άλλους

Ταύρος: Τόσα πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτείτε και να κάνετε. Ψύχραιμα

Δίδυμοι: Μην υπολογίσετε τον κόπο. Τώρα έχει «κέρδος» παντού.

Καρκίνος: Συνεχίστε την προσπάθεια αξίζει τώρα. Έχει… ψωμί

Λέων: Έχετε τώρα… πεπόνι και μαχαίρι. Μην το χαλάσετε

Παρθένος: Στο φως άλλα και κρυφά και μυστικά. Έχει κέρδος

Ζυγός: Ένα… πράσινο φως όλο και δυναμώνει. Δράση τώρα

Σκορπιός: Τίποτα βιαστικά και χωρίς προηγουμένως επίπονη σκέψη. Υπομονή

Τοξότης: Αυτές οι δυο αξίζουν για πλήρη αξιοποίηση παντού

Αιγόκερως: Το κέρδος μπορεί να είναι ψυχικό άλλα και υλικό

Υδροχόος: Απαραίτητες οι λεπτές ισορροπίες και οι συμβιβασμοί

Ιχθύες: Εργασία και φυσική κατάσταση θέλουν και παίρνουν τόνωση

Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Πλούτος για 2 ζώδια, χωρισμοί για Λέοντες και Καρκίνους!

Ζώδια: Στις 23 Μαΐου 2023 ο Άρης από τις 01° 28’ του Λέοντα βρέθηκε σε όψη τετραγώνου με το Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας προκαλέσει με τις έντονες ενέργειες της. Ενώ θα είμαστε δημιουργικοί, ενθουσιώδεις, τολμηροί και θα εκφράζουμε το συναίσθημά μας, παράλληλα θα είμαστε παρορμητικοί και θα μοιάζουμε κάπως επιθετικοί στους άλλους.

Εκρηκτικές καταστάσεις και ακραίες συμπεριφορές

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα νιώθουμε μια συνεχή ταραχή και θα είμαστε ανυπόμονοι σε σχέση με τα θέλω μας, ενώ δεν θα μας είναι εύκολο να βάλουμε όρια, τόσο στους άλλους, όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπερεκτιμήσουμε τις καταστάσεις και τις ίδιες μας τις ικανότητες με αποτέλεσμα η εικόνα που θα βγάζουμε προς τα έξω να μας κάνει να φαινόμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι και με άγνοια κινδύνου.

Δείτε ακόμα: «Χρυσοχοείο» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Ουρανοκατέβατα χρήματα για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Πλούτος για 2 ζώδια, χωρισμοί για Λέοντες και Καρκίνους!

Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και, ακόμα και αν πιστεύουμε ότι ξέρουμε τα πατήματά μας, καλό θα ήταν να εστιάσουμε πρωτίστως στο σχεδιασμό, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε τις συμβουλές τρίτων και ενδεχομένως πιο έμπειρων από εμάς, και δευτερευόντως να προχωρήσουμε στην εκτέλεση ενός έργου. Εύκολα μπορεί να πάρουμε μεγάλα ρίσκα και να κάνουμε ενέργειες που θα μας οδηγήσουν στο απόλυτο φιάσκο με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική μας ζωή.

Επιπλέον, θα χρειαστεί να μετριάσουμε την ανταγωνιστικότητά μας καθώς, ακόμα και αν δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας, άνετα μπορεί να φανούμε κακότροποι στους άλλους. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή και δεδομένου ότι μαζί με τον εγωισμό ανεπτυγμένη θα είναι και η λίμπιντό μας, θα πρέπει να προσέχουμε τις ακραίες συμπεριφορές και καλό θα ήταν να μην αφεθούμε χωρίς μέτρο στο συναίσθημα γιατί οι εξελίξεις δεν θα είναι οι αναμενόμενες. Κατά τα λοιπά, με την όψη αυτή θα πρέπει να είμαστε συνετοί με τα χρήματά μας και προσεκτικοί με τις επενδύσεις μας. Θα υπάρξουν, μάλιστα, και περιπτώσεις που ορισμένοι θα αντιμετωπίσουμε έως και νομικά προβλήματα.

Δείτε επίσης: Ζώδια Ιουνίου 2023: Το καλοκαίρι ξεκινάει επεισοδιακά για Καρκίνους, Σκορπιούς κι άλλα 3 ζώδια! Χωρισμοί και... χρήματα με το τσουβάλι!

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο που ξοδεύετε τα χρήματά σας γιατί θα υπάρχει μια τάση σπατάλης, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε φίλους ή το αντικείμενο του πόθου σας. Ορισμένοι θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εύκολα μπορεί να χάσετε την υπομονή σας και να συμπεριφερθείτε με έντονο τρόπο στους οικείους σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικογενειακή σας γαλήνη. Από την άλλη, μπορεί εσείς να είστε οι αποδέκτες επιθετικής συμπεριφοράς. Προμηνύονται και κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προβλήματα, ίσως και νομικής φύσεως για ορισμένους, που δεν είχατε φροντίσει να λύσετε στο παρελθόν επιστρέφουν με αποτέλεσμα η διαχείρισή τους να σας ταλανίσει ψυχολογικά. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες καθώς και στις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια σε άτομα, είτε από το άμεσα φιλικό, είτε από το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον έτσι ώστε να μη χρειαστεί να πιεστείτε εσείς για να φέρετε εις πέρας κάποιο τρέχον μεταξύ σας θέμα. Προσεκτικοί να είστε με άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε στον επαγγελματικό σας χώρο καθώς εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι και να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ρήξεις που στο τέλος θα σας στοιχίσουν. Να μη λειτουργείτε παρορμητικά γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από απροσεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις και τις δυνατότητες σας και καλύτερα να ξεκινάτε έχοντας κατά νου και τα αρνητικά ενδεχόμενα έτσι ώστε να μην είστε εντελώς απροετοίμαστοι. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην συνεννόηση και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απογοητεύσουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που με τα λόγια και τις πράξεις τους θα σας παρουσιάσουν έναν εαυτό που δεν είχατε υπόψιν σας. Προσεκτικοί να είστε με τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητές σας σε τράπεζες ή δημόσιο.

 Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Πλούτος για 2 ζώδια, χωρισμοί για Λέοντες και Καρκίνους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αναγκαστείτε να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που φαίνεται να παρεμποδίζουν με τις πράξεις τους την εξέλιξη της καριέρας σας και, έτσι, να ηχήσουν στη δουλειά σας «τα τύμπανα του πολέμου». Προσπαθήστε να μην είστε, όμως, παρορμητικοί και να οργανώσετε καλύτερα τη στρατηγική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το «πρόγραμμα» της όψης για εσάς έχει εντάσεις με τους συνεργάτες σας και αντιπαραθέσεις που εύκολα μπορεί να σας εκθέσουν. Γενικά, όσο και αν νιώθετε ότι πιέζεστε, καλό θα ήταν να μη λειτουργείτε αψυχολόγητα και παρορμητικά διότι αντί να βγάλετε άκρη θα μπερδευτείτε χειρότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να γίνετε αρκετά πρακτικοί και, όσο και αν «η καρδούλα σας το θέλει», να μην ονειροβατείτε γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Επιπλέον, μην ξανοίγεστε με τα οικονομικά σας και ακολουθήστε μια πιο συντηρητική τακτική έτσι ώστε να μη ζήσετε τις συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε πολύ φόρτο εργασίας από τη μία και πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις από την άλλη που θα σας ταλανίσουν, καθώς θα νιώθετε ότι δεν είστε πουθενά αρκετοί. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και να αποφύγετε εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς εύκολα μπορεί να μπλέξετε και να βρεθείτε στο τέλος εσείς εκτεθειμένοι. Επιπλέον, θα νιώθετε μια εσωτερική αντάρα που θα σας κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα. Προσεκτικοί να είστε στις μετακινήσεις και σε θέματα ευεξίας.

Πηγή: myastro.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share