Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

«Σκάνδαλο» από τον Κώστα Λεφάκη - «Καμπανάκι» για Ταύρους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

30 Μαρτίου 2023 10:13
«Σκάνδαλο» από τον Κώστα Λεφάκη - «Καμπανάκι» για Ταύρους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό και Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο. Δύο όψεις που φέρνουν συσπείρωση γύρω από έναν μεγάλο σκοπό, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που δεν μπορούν να αποδεχτούν με τίποτα έναν χωρισμό.

Οι αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη (30/3)

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικές επιτυχίες σας φτιάχνουν την διάθεση. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας και από τον επόμενο μήνα σχεδιάστε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία δύσκολη μέρα, που θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεκτικοί για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Ρυθμίστε το πρόγραμμά σας κατάλληλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένειά σας θα σας απασχολήσει έντονα. Προσπαθείτε να διακρίνετε τις επιπτώσεις που θα έχουν οι επαγγελματικές σας κινήσεις στην οικογενειακή σας ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες δύσκολες συζητήσεις μπορεί να σας γεμίσουν ανησυχίες και φόβους. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, και δείτε τα πράγματα λίγο πιο απλά. Η δουλειά σας δείχνει τάσεις βελτίωσης.

ΛΕΩΝ

Ίσως υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες , ειδικά με το έτερον ήμισυ. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και δείξτε διπλωματικότητα. Ασχολείστε με πάθος και με πράγματα που σας ενδιαφέρουν έντονα.

«Σκάνδαλο» από τον Κώστα Λεφάκη - «Καμπανάκι» για Ταύρους, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιπολαιότητά σας μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες αποκαλύψεις στον χώρο της δουλειάς σας. Φροντίστε να μην κάνετε άσκοπες συζητήσεις και διαφυλάξτε τα μυστικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ευχάριστες συναντήσεις και όμορφη ατμόσφαιρα και διάθεση χαρακτηρίζει επίσης την αποψινή βραδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία διάθεση σοβαρότητας σας διακρίνει, και προσπαθείτε να κάνετε προσεκτικούς οικονομικούς υπολογισμούς για τα μελλοντικά σας σχέδια. Εκφραστείτε πιο άνετα στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Διαλέξτε από το φιλικό σας περιβάλλον κάποιο πρόσωπο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Μην εκθέτετε την υγεία σας σε κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιείστε τα δημιουργικά σας σχέδια, αλλά προσέξτε τις υποχρεώσεις σας με Κρατικές Υπηρεσίες. Ιδιαίτερα αισιόδοξοι εμφανίζεστε στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας σήμερα. Η μέρα είναι κατάλληλη επίσης για να ζητήσετε κάποιες χάρες. Κάποιο πρόσωπο επανέρχεται ενδεχομένως στην ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάπως γκρίζα τα βλέπετε τα πράγματα και με μεγάλη δόση καχυποψίας. Μην το παρακάνετε. Σίγουρα είναι καλύτερο το μέλλον σας απ’ όσο μπορείτε να εκτιμήσετε επί του παρόντος.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share