Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

«Κάλεσμα» από την Βάσια Μαυράκη - «Συναγερμός» για Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

24 Μαρτίου 2023 12:39
«Κάλεσμα» από την Βάσια Μαυράκη - «Συναγερμός» για Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σύνοδο Σελήνης - Ουρανού στον Ταύρο μίλησε στις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις η Βάσια Μαυράκη κάνοντας λόγο για τα αναπάντεχα... Η αστρολόγος εξηγεί αναλυτικά και "κρούει" το καμπανάκι σε Κριούς, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ζώδια πρέπει να περιμένουν… ταίρι τον Απρίλιο.

Thank you, next: Αυτά είναι τα 7 πιο τοξικά ζώδια - Σου «μαυρίζουν» την ζωή

Κάθε ζώδιο έχει καλές ιδιότητες και αρνητικές ιδιότητες, αλλά ποιο είναι το πιο τοξικό; Όλα εξαρτώνται από το πώς ορίζει ο καθένας μας την τοξικότητα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια είναι κατα φαντασίαν παντογνώστες.

Για κάποιους, η γκρίνια είναι τοξική, ενώ, για άλλους, η αλαζονεία ή ο εγωισμός είναι χειρότερη. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η συνεχής αναζήτηση για προσοχή είναι τοξική. Ωστόσο, ποια είναι τα πιο τοξικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου;

Σκορπιός

Στην κορυφή της λίστα θα συναντήσουμε, ποιον άλλον; Τον Σκορπιό! Οι Σκορπιοί μπορεί να γίνουν τοξικοί, με τρόπο που ίσως να μην καταλάβεις και ποτέ. Αν προδώσεις την εμπιστοσύνη τους, θα φτάσουν στα άκρα για να πάρουν εκδίκηση. Η μνησικακία πάει χέρι-χέρι με έναν Σκορπιό, ο οποίος είναι επίσης το πιο σαδιστικό ζώδιο του αστρολογικού κύκλου. Τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Αυτό, σε συνδυασμό με την καχύποπτη και μυστικοπαθή φύση τους, κάνει την τέλεια συνταγή για μια πραγματικά τοξική προσωπικότητα.

Κριός

Επόμενος στη σειρά, έρχεται ο Κριός. Συχνά περιγράφουμε τον Κριό ως ατρόμητο ηγέτη. Είναι το ζώδιο που τολμά να περιπλανηθεί στο άγνωστο, όταν οι άλλοι μπορεί να διστάσουν. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να συμπεριφέρονται περισσότερο σαν νήπια παρά σαν ηγέτες. Είναι παρορμητικοί, χωρίς να αναγνωρίζουν τις συνέπειες. Ο συχνά ανώριμος Κριός, μπορεί να γίνει απερίγραπτα εγωιστής, αφού για κάποιο (δικό του) λόγο, τα πάντα έχουν να κάνουν με το τεράστιο «εγώ» του. Απαιτεί τακτικά συνεχή προσοχή και πρέπει τα πάντα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο.

Thank you, next: Αυτά είναι τα 7 πιο τοξικά ζώδια - Σου «μαυρίζουν» την ζωή

Ιχθύες

Γιατί οι Ιχθύες κατατάσσονται στα πιο τοξικά ζώδια; Μπορεί να μην είναι εκδικητικοί όπως οι φίλοι μας Σκορπιοί, και σε αντίθεση με τον Κριό, το «εγώ» βρίσκεται στο πίσω μέρος των προτεραιοτήτων τους. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο απλά περνάει τη ζωή του ανησυχώντας. Η διαρκώς αναποφάσιστη και πάντα διστακτική φύση τους, μπορεί να θεωρηθούν αδυναμίες από τους άλλους. Επίσης είναι ένα ζώδιο με μαζοχιστικά χαρακτηριστικά, ενώ αντιμετωπίζει τα πάντα με απαισιοδοξία. Έτσι, ενώ δεν είναι τοξικοί άνθρωποι, μπορούν να παρουσιάσουν τοξικές συμπεριφορές.

Λέων

Βασιλιάδες και βασίλισσες της ζούγκλας, τα Λιοντάρια κυβερνάνε με αρχοντιά και ζεστασιά. Αλλά πίσω από αυτή τη λάμψη, υπάρχει μια άλλη πλευρά αυτού του γενναίου θηρίου. Ο Λέων μπορεί να μην είναι το πιο τοξικό ζώδιο, αλλά είναι εγωκεντρικός και δεν μπορεί να μην έχει τον έλεγχο. Αυτό το ζώδιο φημίζεται για την ψευτοπερηφάνεια, την αλαζονεία και την ματαιοδοξία τους. Ως «ηγέτες» της αγέλης τους, μπορούν να γίνουν δεσποτικοί, σε σημείο τυραννίας.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο master της επικοινωνίας. Μπορούν να πουλήσουν, καλά, οτιδήποτε, αλλά κυρίως, τον εαυτό τους. Οι Δίδυμοι θα σου συμπεριφερθούν σαν βασιλιάδες, επιτρέποντάς σου να ζεις στη σκιά τους. Κερδίζει μια θέση ανάμεσα στα πιο τοξικά ζώδια, γιατί αν πέσεις στη δυσμένεια ενός Διδύμου, αυτός ο διπλοπρόσωπος τύπος του αστρολογικού κύκλου, μπορεί να συμπεριφερθεί σαν να μην σε γνώρισε ποτέ. Συχνά είναι αναξιόπιστος, του αρέσει να έχει το πάνω χέρι και βαριέται εύκολα.

Παρθένος

Η φαινομενικά καλή φήμη του Παρθένου, φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με αμφισβητήσιμα ανθυγιεινά χαρακτηριστικά του. Μην πανικοβάλλεσαι, ο Παρθένος δεν είναι ο χειρότερος της παρέας. Τι κάνει όμως τοξικό το συγκεκριμένο ζώδιο; Οι Παρθένοι περνούν τη ζωή τους δημιουργώντας τάξη. Δεν μπορούν να ανεχτούν την ακαταστασία ή την αποδιοργάνωση. Μπορείς εύκολα να εντοπίσεις έναν Παρθένο σε ένα περιβάλλον γραφείου. Το γραφείο τους θα είναι τακτοποιημένο σε σημείο εμμονής. Ο Παρθένος είναι ένα τοξικό ζώδιο, γιατί δεν του αρέσει ο αυθορμητισμός και σχεδιάζει τα πάντα με στρατιωτική ακρίβεια. Εάν τα πράγματα δεν ανταποκρίνονται στα απαιτητικά πρότυπα τους, γίνονται υπερβολικά επικριτικοί και ευερέθιστοι.

Τοξότης

Τελευταίος στην κατάταξη με τα πιο τοξικά ζώδια, τερματίζει ο Τοξότης. Αυτό το ζώδιο έχει πολλές θετικές ιδιότητες. Είναι αισιόδοξοι, λογικοί και ειλικρινείς. Ωστόσο, τα αρνητικά τους χαρακτηριστικά δείχνουν μια διαφορετική πλευρά. Οι Τοξότες λένε την αλήθεια, χωρίς όμως να σκέφτονται τις συνέπειες. Οι Τοξότες κερδίζουν μια θέση στη συγκεκριμένη λίστα, γιατί μπορούν να γίνουν αγενείς και να μην καταλαβαίνουν καν την έννοια της ενσυναίσθησης. Φημίζονται επίσης για την απερίσκεπτη συμπεριφορά τους, δεν δέχονται τις επιπτώσεις της και χρησιμοποιούν κρυφές τακτικές.

Πηγή: ladylike.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share