Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το σύνδρομο... ξερόλα: Τα 4 ζώδια που είναι κατά φαντασίαν παντογνώστες

Μην μπλέξεις σε σοβαρή κουβέντα μαζί τους... την έκατσες!

19 Μαρτίου 2023 13:18
Το σύνδρομο... ξερόλα: Τα 4 ζώδια που είναι κατά φαντασίαν παντογνώστες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μην μπλέξεις με αυτά τα 4 ζώδια σε σοβαρή συζήτηση … την έκατσες την βάρκα… γιατί;;; Θα σου κάνουν το κεφάλι καζάνι και θα θελήσουν να σε πείσουν ότι έχουν δίκιο σε όλα! Στο συγκεκριμένο άρθρο σου αναλύουμε ποιοι είναι οι «ξερόλες» του ζωδιακού και γιατί … Με την ευκαιρία, δείτε εδώ τα τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

ΚΡΙΟΣ

Οι αρχηγικές τάσεις του Κριού εκδηλώνονται από τα απλά καθημερινά πράγματα, μέχρι και τα πιο σύνθετα και στην προσπάθειά του να κρατά τα ηνία και να είναι ο πρώτος σε όλα, εκδηλώνει πολλές εγωιστικές τάσεις «ξερολίασης»! Εγώ ξέρω καλύτερα από εσένα … Εγώ θα σου πω πώς να το κάνεις… Εγώ μπορώ εσύ θα τα θαλασσώσεις … Ναι αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που όπως και να το κάνεις, θα τις ακούσεις από το στοματάκι του Κριού, που βιάζεται να κυριαρχήσει και να έχει τα πρωτεία σε όλα!

ΛΕΩΝ

Εδώ έχουμε μία εγωπάθεια … πώς να το κάνουμε η αλήθεια να λέγεται! Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που άνετα θα μπορούσε να πει «προσκυνήστε το είδωλο» και να το πιστεύει κιόλας…. Είναι αλήθεια ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πολλές φορές σε συζητήσεις που κάνει, έχει έντονο αυτό το στοιχείο της έπαρσης, ότι τα ξέρει όλα, ότι είναι υπέροχος, είναι φανταστικός και κανείς δεν τον πιάνει … Δεν κάνει προσπάθεια για να υπερισχύσει ή για να περάσει τις απόψεις του, γιατί έχει την εσφαλμένη εντύπωση πως ούτως ή αλλιώς είναι πάνω από όλους και από όλα και κανείς δεν μπορεί να τον πιάσεις! Συμβουλή θα σου δώσω: Μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις άποψη, έχει δίκιο σε όλα!

Το σύνδρομο... ξερόλα: Τα 4 ζώδια που είναι κατά φαντασίαν παντογνώστες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φιλόσοφος του ζωδιακού ο Τοξότης, χάνεται σε κουβέντες δίχως τελειωμό και αναλύει όλες τις ιδέες του, επιδεικνύει όλες τις γνώσεις του και χάνεται μέσα στην υπερβολή του, αλλά δίνει και την εντύπωση ότι είναι ο άνθρωπος που θεωρεί ότι τα ξέρει όλα! Πράγματι, ο Τοξότης μόνιμα δοσμένος στις θεωρίες και στα πιστεύω του, προσπαθεί να επιβληθεί γιατί πιστεύει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα από τους άλλους! Από το πολύ μπλα μπλά του, στο τέλος σε κουράζει, μπαϊλντίζεις και του λες … «Ναι εντάξει, δίκιο έχεις τώρα, το εξαντλήσαμε, πάμε παρακάτω»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμπειρία 100 καρδιναλίων ανήκει στον Κρόνιο Αιγόκερω, ο οποίος από τα γεννοφάσκια του αισθάνεται ότι είναι ώριμος, φιλοσοφημένος, συγκροτημένος και έτοιμος να κυριαρχήσει τον κόσμο όλο! Πιστεύει ότι έχει το πιο κοφτερό μυαλό από όλο τον κόσμο, γιατί μπορεί και συνδυάζει την πρακτικότητα, την λογική, αλλά και την διπλωματία προκειμένου να πετύχει τους στόχους του! Το θέμα είναι όμως ότι σε συζητήσεις μαζί του, θα δεις ότι δεν είναι ανοιχτός σε άλλες απόψεις, άλλες ιδέες και θεωρίες και έχει την τάση να νομίζει ότι αυτός τα ξέρει όλα, καλύτερα από κάθε άλλον …

Πηγή: oroskopos.gr

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share