Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Τραύμα» από τον Κώστα Λεφάκη - Συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα για Διδύμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

24 Μαρτίου 2023 10:35
«Τραύμα» από τον Κώστα Λεφάκη - Συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα για Διδύμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα για Διδύμους και άλλα 3 ζώδια, γι' αυτό καλό θα ήταν να τηρείτε στάση αναμονής... Παράλληλα, δείτε εδώ ποια ζώδια παντρεύονται σε μικρή ηλικία...

ΚΡΙΟΣ

Οι άλλοι δεν διευκολύνουν τις επαγγελματικές και τις οικονομικές συμφωνίες, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν παρασκηνιακά συμφέροντα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αμφίβολες συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα σεμινάριο ή ταξίδι επιμορφωτικού χαρακτήρα θα ανανέωνε το ενδιαφέρον σας, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισθηματική σας ζωή μοιάζει να κρύβει μυστικά. Όσο τα συναισθήματά σας συνεχίζουν να έχουν σκαμπανεβάσματα καλό θα ήταν να τηρείτε στάση αναμονής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προσπαθείτε να μπείτε στα «άδυτα» της ψυχής του αγαπημένου προσώπου ή των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί σας, πάρτε ό,τι μπορούν να σας δώσουν.

«Τραύμα» από τον Κώστα Λεφάκη - Συνεχίζουν τα σκαμπανεβάσματα για Διδύμους και άλλα 3 ζώδια

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες θα μπορούσαν να αποβούν προς όφελος τελικά, με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη προβλέπεται για σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρείτε για λίγο κάποιες ανέμελες στιγμές και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για πρακτικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Μάλλον δεν έχετε τη διάθεση να χειριστείτε με διπλωματικό τρόπο θέματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, τουλάχιστον φερθείτε με διακριτικότητα και μην κάνετε κατά μέτωπο επίθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με λίγο παράπονο, με λίγο ρομαντικό τρόπο καταφέρνετε να κρατάτε το ενδιαφέρον συγγενών και φίλων, παρά τις όποιες διαφορές υπάρχουν στον τρόπο που σκέπτεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν χρειαστεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία στην οποία μπλέκονται και τα συμφέροντα άλλων, καλό θα ήταν να επιστρατεύσετε τη λογική και όχι το συναίσθημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία του Ερμή στον Κριό σας αναγκάζει να χειριστείτε με υπευθυνότητα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, γιατί διαφορετικά θα συναντήσετε δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς βρισκόσαστε σε μια κατάσταση ανυπομονησίας για την επίτευξη των στόχων σας, νιώθετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας, πράγμα που δυσκολεύει τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και προχωρήστε με αισιοδοξία στην υλοποίησή τους, οι φιλικές σχέσεις και οι συναναστροφές σας είναι το πεδίο στο οποίο θα βρείτε ανταπόκριση σ’ αυτό που επιδιώκετε.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share