Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δεν κρατιούνται να βάλουν την... κουλούρα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που παντρεύονται σε μικρή ηλικία

Βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

23 Μαρτίου 2023 13:25
Δεν κρατιούνται να βάλουν την... κουλούρα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που παντρεύονται σε μικρή ηλικία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από την μία, υπάρχουν εκείνοι που θα επιλέξουν να αναστείλουν το κεφάλαιο γάμος, για όσο το δυνατόν περισσότερο στη ζωή τους. Απολαμβάνουν την εργένικη ζωή ή απλά αντιμετωπίζουν τον γάμο ως μία ξεπερασμένη κοινωνική σύμβαση στην οποία δεν έχουν κανένα να σκοπό να υποκύψουν, ακόμα και βρίσκονται σε σχέση. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια διαισθάνονται τα κακά νέα πολύ πριν συμβούν.

Από την άλλη, είναι και αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία «Ή μικρός παντρέψου, ή μικρός καλογερέψου». Ο γάμος για αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να είναι στόχος ζωής και όταν βρουν το κατάλληλο ταίρι δεν θα διστάσουν στιγμή να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Και όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, ο αστρολογικός χάρτης και το ζώδιο μας, δίνουν μια καλή πρόβλεψη για το ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν σε μικρή ηλικία στη ζωή τους.

Το να παντρευτείς σε μικρή ηλικία, συχνά αντιμετωπίζεται με καχυποψία, αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν τι είναι σωστό για τη σχέση τους, είναι οι το ίδιο το ζευγάρι που αποφασίζει να παντρευτεί.

Δεν κρατιούνται να βάλουν την... κουλούρα: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που παντρεύονται σε μικρή ηλικία

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν σε μικρή ηλικία, φημίζονται για την αγάπη, την φροντίδα και την αφοσίωση που δείχνουν στις σχέσεις τους. Με την αγάπη στον πυρήνα της προσωπικότητάς τους, αυτά τα ζώδια έχουν εκτιμούν βαθιά τις σχέσεις και το γάμο. Είναι αφοσιωμένοι σύντροφοι ανεξάρτητα από τις περιστάσεις και η δέσμευση, είναι το κλειδί για να διαρκέσει οποιαδήποτε σχέση.

Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις αν είσαι ένα από τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν σε μικρή ηλικία.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε δεν είναι περίεργο γιατί συναντάμε αυτό το ζώδιο της γης, στην κορυφή της λίστας με τα ζώδια που είναι πιθανό να παντρευτούν σε μικρή ηλικία. Από νεαρή ηλικία, ο Ταύρος χτίζει την αγάπη μέσω της σταθερότητας και του αισθησιασμού. Ο Ταύρος είναι πιο προσγειωμένος όταν περιβάλλεται από το σπίτι και την οικογενειακή του ζωή.

Γι’ αυτό πιθανώς λαχταρά και μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Για τον Ταύρο, ο γάμος είναι η πιο ικανοποιητική προοπτική στον τομέα της αγάπης και των σχέσεων.

Καρκίνος

Αν γνωρίζεις έστω και έναν Καρκίνο, πιθανότατα δεν θα εκπλαγείς όταν δεις το συγκεκριμένο ζώδιο του νερού σε αυτή τη λίστα. Οι Καρκίνοι είναι φύσει και θέσει ρομαντικοί. Όταν είναι σε μια σχέση, είναι σε αυτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης φυσικά γεννημένοι φροντιστές που δεν διστάζουν ποτέ να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του συντρόφου τους.

Για τον Καρκίνο, ο γάμος είναι η εμπειρία που μοιάζει περισσότερο με το σπίτι. Σε μια σχέση, θέλουν να νιώθουν ότι ό ένας ανήκει στον άλλον απόλυτα. Χαρακτηριστικά του ζωδίου, όπως η ευαισθησία και η καλλιεργημένη ενσυναίσθηση, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για μεγάλη συναισθηματική φροντίδα και προστασία.

Ζυγός

Ένα άλλο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ο Ζυγός ολοκληρώνει τη λίστα με τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν σε μικρή ηλικία. Ο Ζυγός είναι εκείνο το ζώδιο που κυβερνά τις συνεργασίες. Γεγονός που εξηγεί γιατί ο γάμος, είναι ένας στόχος ζωής για αυτό το ζώδιο του αέρα.

Η φύση του ζωδίου, είναι φυσικά προσανατολισμένη προς τις σχέσεις. Η ενέργεια του Ζυγού είναι πλήρως ανοιχτή προς στον σύντροφό του, μέσω του οποίου είναι δυνατόν να βιώσουν και να εξασκήσουν την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή.

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 Μαρτίου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 21 Μαρτίου 2023 στη 0η μοίρα και 50 λεπτά του Κριού, επηρεάζει τέσσερα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε εδώ ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι κατά φαντασίαν παντογνώστες.

Οι πιο κορυφαίες στιγμές του σεληνιακού κύκλου συμβαίνουν σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές: τη νέα σελήνη και την πανσέληνο. Ενώ η δεύτερη είναι έντονη και δραματική, η πρώτη είναι μια πιο διακριτική εμπειρία, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο ισχυρή. Στην πραγματικότητα, το νέο φεγγάρι είναι αυτό που δρομολογεί την όλη εμπειρία, καθώς αντιπροσωπεύει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Τα θέματα και οι καταστάσεις που τείνουν να αναδύονται κατά τη διάρκεια μιας νέας σελήνης είναι συχνά απίστευτα σημαντικά, αποκαλύπτοντας ευκαιρίες που να αρπάξετε και να εκμεταλλευτείτε. Και αν μάλιστα ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο ή δεσμευτείτε σε μια νέα σχέση κατά τη διάρκεια μιας νέας σελήνης, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας θα είναι με το μέρος σας.

Στις 21 Μαρτίου, λοιπόν, στις 1:23 μ.μ. ώρα Ελλάδας, η πρώτη νέα σελήνη της άνοιξης πραγματοποιείται στον παθιασμένο και ανταγωνιστικό Κριό, τονίζοντας την επιθυμία μας να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες μας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε έναν στόχο και να δουλέψετε για αυτόν, γιατί αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο ο Κριός είναι πάντα σίγουρος, αυτό είναι η νίκη. Το νέο αυτό φεγγάρι είναι βέβαιο ότι θα σας εκτοξεύσει στην επιτυχία.

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 Μαρτίου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται

Πώς η Νέα Σελήνη στον Κριό θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Επειδή αυτή η νέα σελήνη προσγειώνεται ακριβώς στις 0 μοίρες του Κριού, αυτό την καθιστά απίστευτα ξεχωριστή. Εξάλλου, η 0η μοίρα αντιπροσωπεύει την πιο αγνή έκφραση του συγκεκριμένου ζωδίου και την αρχή ενός νέου ταξιδιού. Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε ταξίδι- ένα ταξίδι που θα μας επιτρέψει να θεραπεύσουμε κάποιες από τις συγκρούσεις και την απογοήτευση που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από τους Διδύμους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα ζώδια θα νιώσουν περισσότερο την επίδραση της νέας σελήνης.

Κριός

Παραδεχτείτε το, Κριοί - σας αρέσει να σας προσέχουν. Ακόμα κι αν είστε ένας πιο ντροπαλός και εσωστρεφής Κριός που προτιμά να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μπορείτε παρά να εκτιμάτε το αίσθημα ότι σας καταλαβαίνουν και σας εκτιμούν γι' αυτό που είστε! Και σε αυτό το νέο φεγγάρι, είστε στην κορυφή του μυαλού όλων, επειδή αυτό το νέο φεγγάρι ανάβει ένα σπίρτο στον πρώτο οίκο του εαυτού σας.

Ετοιμαστείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Κάντε κάτι που συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο η ταυτότητά σας αλλάζει και εξελίσσεται με τον χρόνο και την εμπειρία. Μπορεί να μην είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν, αλλά αυτό είναι για καλό - πράγμα που σημαίνει ότι πήρατε κάποια ρίσκα, είπατε την αλήθεια σας, υπερασπιστήκατε κάτι στο οποίο πιστεύετε. Και στο τέλος, είστε ένα πιο ισχυρό και ενδιαφέρον άτομο εξαιτίας αυτού, Κριοί. Αν αισθάνεστε καταβεβλημένοι στην αρχή, να θυμάστε ότι αυτή η νέα σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη -τον κυρίαρχο πλανήτη σου- ανεβάζοντας το στοίχημα και τη σημασία αυτής της περιόδου.

Καρκίνος

Αυτό το νέο φεγγάρι επηρεάζει το σπίτι σας, ακριβώς εκεί που είστε πιο ευάλωτοι. Λαμβάνοντας χώρα στον τέταρτο οίκο σας των οικιακών υποθέσεων και των προσωπικών θεμάτων, αυτή η νέα σελήνη ρίχνει φως σε ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Και αν δεν έχετε μια γωνιά του κόσμου που να σας φαίνεται ασφαλής, προστατευμένη και κυρίως φιλόξενη, τότε ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε πού επιλέγετε να φυτέψετε τις ρίζες σας, Καρκίνοι!

Αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να καθαρίσετε το σπίτι σας, να προγραμματίσετε μια βραδιά ταινίας με την οικογένεια ή ακόμα και να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος. Ακούστε την καρδιά σας και ξέρετε τι να κάνετε. Για να νιώσει ένας Καρκίνος αρκετά άνετα ώστε να εξερευνήσει τον κόσμο, χρειάζεται ένα όμορφο, οργανωμένο και ειρηνικό σπίτι για να επιστρέφει όταν η περιπέτεια φτάνει στο τέλος της. Και επειδή κυβερνάστε από το φεγγάρι, το να έχετε ένα σπίτι που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι είναι ζωτικής σημασίας για εσάς.

Ζυγός

Οι σχέσεις σας παίρνουν μια νέα τροπή, Ζυγοί. Καθώς αυτό το νέο φεγγάρι εγκαινιάζει μια νέα περίοδο του δούναι και λαβείν, νιώθετε κίνητρο να κάνετε τις συνεργασίες σας πολύ πιο ουσιαστικές! Κοσκινίζοντας την αλήθεια του έβδομου οίκου σας, των εραστών, των φιλικών σχέσεων, ακόμη και των εχθρών, έρχεστε σε συμφωνία με το ποιοι είναι οι κύριοι παίκτες στη ζωή σας και τους ρόλους που παίζει ο καθένας τους. Εξετάζετε επίσης καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλετε στις σχέσεις σας και την επιρροή που ασκείτε πάνω τους. Ψάξτε τις δυναμικές που μοιράζεστε με τους άλλους, γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε μερικές πολύ χαρακτηριστικές αποκαλύψεις. Μη φοβάστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τσαλακώσετε και θα αμφισβητήσετε την οπτική που μπορεί να έχει ένα σημαντικό για εσάς πρόσωπο.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλούν για εσάς τελευταία, Αιγόκεροι. Εξάλλου, αυτή η νέα σελήνη φέρνει ένα κύμα ηλεκτρισμού ακριβώς στον 10ο οίκο σας, της δημόσιας εικόνας, εμπνέοντάς σας να δημοσιεύσετε κάποια νέα που θα αλλάξουν τη ζωή σας ή να ενισχύσετε τη φήμη σας!

Έχετε τη δύναμη να λάβετε κάποιες σημαντικές διακρίσεις αυτή τη στιγμή, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε σε έναν διαγωνισμό ή να κάνετε αίτηση για μια νέα δουλειά αυτή τη στιγμή. Μην κωλυσιεργείτε σε αυτό! Επειδή αυτό το νέο φεγγάρι βάζει μπρος το μπαλάκι στον τομέα της καριέρας σας, είστε έτοιμοι να ανεβείτε το επόμενο σκαλοπάτι μιας πολύ σημαντικής σκάλας, οπότε μην κοιτάζετε πίσω. Είστε Αιγόκερως, και όταν ένας Αιγόκερως βάζει κάτι στο μυαλό του, θα σκαρφαλώσει οποιοδήποτε βουνό για να φτάσει στην κορυφή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share