Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

24 Μαρτίου 2023 06:55
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τις πολύ προσωπικές σου ανάγκες και ψάχνοντας θα βρεις τρόπους ώστε να τις καλύψεις. Η αλήθεια είναι πως έχεις επάρκεια αγαθών και μπορείς να περάσεις όμορφα με όσα έχεις αφού νιώθεις ασφαλής. Έχεις αυτοπεποίθηση και αισθάνεσαι πληρότητα σε όλους τους τομείς.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, χρόνια πολλά! Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τις προσωπικές σου ανάγκες και η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η προτεραιότητα του εαυτού σου θα προσδώσει κυκλοθυμική τάση διότι θεωρείς πως δεν είσαι όπως θα ήθελες. Το συναισθηματικό φορτίο προκαλείται από τον περίγυρο και κατ’ επέκταση από διά σου άτομα που θεωρούν πως δεν κάνεις τα μέγιστα γι’ αυτούς.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα θα νιώσεις πως είναι να ζεις μέσα σε ένα παραμύθι με βασιλιάδες και πριγκίπισσες. Η ψυχή σου είναι πλημμυρισμένη με όμορφα συναισθήματα και η εσωστρεφής σου διάθεση είναι μόνο για να απολαύσεις το όνειρο. Με την σύνοδο της Σελήνης και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου, έχεις την ευκαιρία να ομολογήσεις τα συναισθήματά που κρατούσες έως τώρα κρυφά!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 24 Μαρτίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, χρόνια πολλά! Σήμερα με τον Άρη στο ζώδιο σου παίρνεις φόρα να διεκδικήσεις τα κεκτημένα και ότι σου αναλογεί. Η επιδίωξη για την σταθεροποίηση των στόχων σου θα επιτευχθεί. Κυνηγάς τους στόχους σου αλλά με λίγο άτσαλο τρόπο. Παρόλα αυτά θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα αν χαλιναγωγήσεις τον άκρατο ενθουσιασμό σου.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, χρόνια πολλά! Σήμερα η εσωστρέφεια θα σου προκαλέσει κυκλοθυμία και άγχος. Οι μελοδραματισμοί και τα παράπονα για την κακή σου τύχη δεν υφίστανται στην πραγματικότητα αλλά είναι παιχνίδια του μυαλού σου. Μπορείς να συγχωρήσεις όσους σε πλήγωσαν και να πας παρακάτω. Είσαι πολύ μεγαλόψυχος για να πιάνεσαι με μικροπρέπειες.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, χρόνια πολλά! Σήμερα θα νιώσεις την επεκτατική φύση να πνέει γύρω σου και σε ωθεί σε περιπετειώδεις εξορμήσεις και ανανεωτικά ταξίδια. Σε περιμένουν απολαυστικές στιγμές που προέρχονται από την υλοποίηση των επιθυμιών σου. Οι νέες εμπειρίες γίνονται η βάση της ευνοϊκής σου εξέλιξης.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα θα επιδιώξεις την κοινωνικοποίηση και την δημόσια προβολή σου. Η έντονη επιθυμία της αναγνώρισης θα εντείνει τις προσπάθειες από μέρους σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου προμοτάρει την παρορμητικότητα και το πάθος της ανέλιξης. Προσοχή στην υπερβολική δραστηριότητα για το κυνήγι της εξουσίας που θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις πραγματικές ανάγκες της ψυχής σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Νοιάζεσαι για την εξέλιξη των υποθέσεων τους και παραγκωνίζεις τις δικές σου ανάγκες βάζοντας τες σε δεύτερη μοίρα. Η μέρα είναι ιδανική και προσφέρεται για την επίτευξη και των δικών σου στόχων και επιθυμιών αν καταφέρεις και τα συνδυάσεις παράλληλα.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 24 Μαρτίου

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα σε βρίσκει φορτωμένο με έννοιες και σκοτούρες για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Άγχος και ανασφάλειες που πηγάζουν από το παρελθόν ψάχνουν κανάλια διαφυγής αλλά σήμερα θα δυσκολευτείς να τα ανακαλύψεις με τέτοια βαριά διάθεση. Πάρε απόσταση και βρες την ηρεμία που θα απαλύνει τους φόβους σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα είναι εστιασμένη στους άλλους και πως θα περάσεις χρόνο μαζί τους. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ακριβώς απέναντι σου δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ σοφή επιλογή σου. Η προσκόλληση θα φέρει πρόβλημα και δυσανασχέτηση. Άσε χώρο και χρόνο ελεύθερο και μη τους καταπιέζεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα άτομα του στενού περιβάλλοντος. Ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι θα σε ρίξει ενεργειακά αφού θα ασχοληθείς αποκλειστικά με τα προβλήματα της οικογένειας. Η δουλειά που πήρες στο σπίτι για εργασιοθεραπεία μόνο άγχος θα σου προσφέρει. Η μετατροπή του σε παραγωγικό θα σε βοηθήσει να *ξεπετάξεις* αρκετή δουλίτσα.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα απαιτεί από σένα να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις και να κοινωνικοποιηθείς. Οι προοπτικές διαφαίνονται εξαιρετικές και η προώθηση των ταλέντων είναι σημαντική. Ότι σε κάνει ευτυχισμένο και η ενασχόληση σου με ουσιαστικά ζητήματα θα φέρουν ανανεωτικές εξελίξεις. Τα παιδιά θα γίνουν η έμπνευση της μέρας και οι μετακινήσεις θα φέρουν καινούργιες επαφές.

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share