Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Ανεμοστρόβιλος» από Κώστα Λεφάκη: Πισώπλατα χτυπήματα και ρήξη σχέσεων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

23 Μαρτίου 2023 10:09
«Ανεμοστρόβιλος» από Κώστα Λεφάκη: Πισώπλατα χτυπήματα και ρήξη σχέσεων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερμής σε όψη με Κρόνο και όψη με Ποσειδώνα.Οικονομικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο. Κίνδυνος παρεξηγήσεων και εξαπατήσεων. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, θα έρθει «ανεμοστρόβιλος» για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα υπάρξει ρήξη σχέσεων, αλλά και πισώπλατα χτυπήματα.. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Ελέγχετε μια τάση σας για βιαστικές αγορές και για καβγάδες γύρω από οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο δεν σας βοηθάει στον ερωτικό και στον κοινωνικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να φυλάγεστε, αυτήν την περίοδο, από πισώπλατα χτυπήματα και συκοφαντίες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί τα αισθηματικά σας αλλά δεν ευνοεί σπατάλη δυνάμεων και μη λειτουργικές επιδιώξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε εσωτερικά δυνατοί και γίνεστε πιο δημιουργικοί σήμερα. Σε τυχόν συζητήσεις με τον σύντροφο ή με τα παιδιά σας, θα είστε πειστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ένστικτο και το μυαλό σας λειτουργούν σωστά σήμερα, σε σχέση με υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, ακίνητα. Ουσιαστικές συζητήσεις θα κάνετε με τους δικούς σας.

ζώδια Κώστας Λεφάκης

ΛΕΩΝ

Η διαίσθησή σας λειτουργεί πολύ σωστά, σε σχέση με οικονομικά θέματα. Μπορεί να υπάρξουν και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Εύνοια για την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλάβετε πρωτοβουλίες στον τομέα της καριέρας. Οι πόρτες θ’ ανοίξουν. Μπορεί να κάνετε και μια δυναμική δημόσια εμφάνιση ή να έχετε μια δυνατή ερωτική εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ

Αυξημένη διαίσθηση θα έχετε σήμερα και πολλές ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα, γίνεστε πιο τολμηροί το ίδιο και στον ερωτικό τομέα. Εύνοια για υποθέσεις που αφορούν ακίνητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασυνήθιστες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η ημέρα προσφέρεται για ψώνια και αγορές ηλεκτρονικών προϊόντων κυρίως και για ερωτικές συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό ν’ αναθεωρήσετε ένα σημαντικό σχέδιο σας βοηθάει σ’ αυτό και η αυξημένη σας διαίσθηση. Ευνοϊκά επηρεάζονται το σπίτι, η οικογένεια, ο τομέας των ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τελευταίο καιρό θα έχετε ίσως συνειδητοποιήσει πως υπάρχει μια διαφορά αντιλήψεων με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, κάντε κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε με κάθε μεθοδικότητα την αύξηση των εσόδων σας, τόσο από αμοιβές όσο και από τη σωστή αξιοποίηση των ακινήτων σας, αν υπάρχουν φυσικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι καθημερινές ευθύνες σάς έχουν δημιουργήσει μια υπερένταση, αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη στις επαγγελματικές σας συναλλαγές.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share