Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

«Προσήνεια» από Κώστα Λεφάκη: Επεισοδιακές γνωριμίες και νέα πρόσωπα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

22 Μαρτίου 2023 10:14
«Προσήνεια» από Κώστα Λεφάκη: Επεισοδιακές γνωριμίες και νέα πρόσωπα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε γωνία 30ο με Κρόνο. Η ηθική τάξη δοκιμάζεται. Συσπείρωση θεσμών σε αμυντική στάση. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, θα υπάρξει «προσήνεια» για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα και θα έρθουν επεισοδιακές γνωριμίες. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο διαπιστώνετε ότι αποκτάτε εκ νέου αυτοπεποίθηση ως προς τις δυνατότητές σας. Καιρός λοιπόν να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Επενδύστε σε χρόνο και σε χρήμα για να δείτε κάποια όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια οικονομική συναλλαγή συμβουλευτείτε άτομα που έχουν γνώσεις πάνω σε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρατεύστε δυναμικότητα, ευελιξία και διπλωματία σήμερα. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβετε καλύτερα τις προθέσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια καλή ημέρα η σημερινή για να ασχοληθείτε με τα του «οίκου» σας. Πλησιάστε λοιπόν τους δικούς σας ανθρώπους και συζητήστε μαζί τους τα θέματα που σας απασχολούν.

Κώστας Λεφάκης ζώδια σήμερα

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας, η φιλία, η δημιουργικότητα και η χαρά, έχουν και αυτά τη θέση τους στη ζωή σας. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καιρός να τακτοποιήσετε οικονομικές και περιουσιακές ή ακόμα και κληρονομικές εκκρεμότητες αν υπάρχουν. Η σημερινή ημέρα σας επιτρέπει, αν συγκεντρωθείτε, να βρείτε τρόπους και λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με πρακτικά καθημερινά θέματα και βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο, έρχεται να σας απαλλάξει από τα πολλά συσσωρευμένα επαγγελματικά, οικογενειακά αλλά και προσωπικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ελέγξετε την ευθιξία και τον συναισθηματισμό σας, θα επιτρέψετε στην Αφροδίτη να σας χαμογελάσει και να σας βοηθήσει ψυχικά, αλλά και πρακτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ’ όλο τον έμφυτο παρορμητισμό του χαρακτήρα σας δεν θα πρέπει να πάρετε ασυλλόγιστα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα. Μην ποντάρετε σε μη μελετημένους σχεδιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Κριό, τα πράγματα αυτές τις μέρες λειτουργούν αλλά με δυσκολίες. Ούτε ο Κρόνος πάντως υποστηρίζει τις ενέργειές σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος είναι δύσκολη. Από σας εξαρτάται να βάλετε μία τάξη για να ξεπεράσετε αντιθέσεις και αντικειμενικές δυσκολίες. Μέρα ανανέωσης με ποικίλους τρόπους.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share