Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έμφραγμα» από Κώστα Λεφάκη: Ορυμαγδός υποχρεώσεων και καμία ανάσα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

21 Μαρτίου 2023 10:14
«Έμφραγμα» από Κώστα Λεφάκη: Ορυμαγδός υποχρεώσεων και καμία ανάσα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίας σε ημιτετράγωνο με Κρόνο. Προσοχή στη διεκπεραίωση δύσκολων υποθέσεων. Η βιασύνη δεν είναι καλή σύμβουλος. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, θα έρθει «έμφραγμα» για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα προκύψει ορυμαγδός υποχρεώσεων, αλλά καμία ανάσα. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Βασιστείτε στο παρόν, αλλά με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον. Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας λέει ότι πρέπει να αποφασίσετε τι σας συμφέρει μακροπρόθεσμα και να «επενδύσετε» ανάλογα σε προσπάθειες και συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σπουδές, τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και οι γνωριμίες δέχονται τις καλύτερες πλανητικές επιρροές. Η μέρα προσφέρεται περισσότερο για τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έστω κι αν νιώθετε κουρασμένοι ή πιεσμένοι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, βάλτε τα δυνατά σας να αποδείξετε την αξία σας και τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε δυναμικά αυτό που θέλετε, βάλτε με θάρρος τα όριά σας, πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να δημιουργήσετε φυσικά αντιπαραθέσεις.

«Έμφραγμα» από Κώστα Λεφάκη ζώδια

ΛΕΩΝ

Έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την εσωτερική σας ωρίμανση, μέσα από τις δυσκολίες της καθημερινότητα. Μέσα από ισορροπημένες σχέσεις βρείτε την ηρεμία που ζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο σωστός τρόπος, με τον οποίο χειρίζεστε τα πράγματα, σας επιτρέπει να κρατάτε τα ηνία τη ζωή σας. Συζητήστε με τους δικούς σας και ανταλλάξτε απόψεις.

ΖΥΓΟΣ

Νέες βάσεις μπαίνουν στην επαγγελματική σας ζωή, που θα βελτιώσουν τους οικονομικούς σας πόρους. Όλα θα εξελιχθούν ομαλά, αρκεί τα βήματά σας να είναι αργά και σταθερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τη διάθεση να πάρετε κάθε έλεγχο και να έχετε τον πρώτο λόγο σε υποθέσεις που αφορούν τους δικούς σας ανθρώπους. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγετε τον δογματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε τη στρατηγική σας δημιουργία και στον έρωτα. Την περίοδο αυτή εξάλλου, έχετε την τάση να φιλοσοφείτε τις έννοιες αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται σήμερα την αμέριστη συμπαράστασή σας, ανεξαρτήτως αν είναι ή όχι σοβαρά τα προβλήματα που τους απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν πάψετε να ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί, όπως το συνηθίζετε, θα μπορέσετε επιτέλους να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε πιο δημιουργικές δραστηριότητες.

ΙΧΘΕΙΣ

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να διαπρέψετε στην εργασία σας. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους γονείς του συντρόφου σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share