Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

19 Μαρτίου 2023 07:10
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαρτίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 19 Μαρτίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Κυριακή δέξου με καρά την βοήθεια των φίλων σου, αφού έτσι θα καταφέρνεις και να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει την σημερινή ημέρα! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου σε βάζει σε περίοδο έντονης επικοινωνιακής δραστηριότητας αλλά και εξωστρέφειας. Οι ιδέες σου, σου προσφέρουν λύσεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς! Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει θετικές επαφές με το κοινωνικό περιβάλλον, ενώ στην συνέχεια το πέρασμα του Ερμή στον Κριό θα σε στηρίξει για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα! Το πέρασμα του κυβερνήτη του ζωδίου σου Ερμή στο ζώδιο του Κριού σε βάζει σε μία περίοδο κοινωνικής δραστηριοποίησης, με επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα, αλλά και πολλές ουσιαστικές γνωριμίες που έχουν κάτι θετικό να σου προσφέρουν!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα επιθυμίες και στόχοι, πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της ισχυρής διορατικότητας σου! Κάνε την διαφορά τώρα και μείνε μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά και ανούσια λόγια με τους γύρω σου! Δεν θα λείψουν αυτή την ημέρα και κάποιες εξομολογήσεις καρδιάς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο που επηρεάζεσαι από το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα!

ζώδια Κυριακή 19 Μαρτίου

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα όλα θα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς! Αρμονικά, ήρεμα και ευχάριστα! Η σημερινή εύνοια, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Κάποια θετικά νέα για ζητήματα εργασιακά – οικονομικά θα προσφέρουν ανακούφιση με το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα! Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στρέφει τη σκέψη σου στην οργάνωση ταξιδιών και στην περεταίρω δικτύωσή σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ξεχωρίζεις για την ήρεμη και σίγουρη δυναμικότητα σου, την αποτελεσματική πρακτικότητα σου, την οξυδέρκεια και την τετράγωνη λογική σου! Θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου! Η μέρα σήμερα προσφέρεται και για όμορφες επικοινωνίες με το σύντροφό σου! Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις τις ιδέες εκείνες για να συγκροτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, τα σημερινά γεγονότα και συγκυρίες, θα σου φέρουν σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα! Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα προσφέρει αποκατάσταση και λύση σε ζητήματα εργασιακά – οικονομικά, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού σε στηρίζει για να έχεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που έχεις σχέση και συνεργασία.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, επικεντρώσου στον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις πως θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις επιτέλους ξανά τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Μία είδηση που θα λάβεις σήμερα θα προσφέρει ικανοποίηση για ζητήματα αισθηματικά! Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό έχεις την ευκαιρία να συγκροτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα εργασίας.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες! Αν αποφύγεις κουτσομπολιά σήμερα, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, όπως και να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις, πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες! Λύνονται ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά, σε αυτό βοηθά το σημερινό εξάγωνο Ερμή - Πλούτωνα. Τέλος, με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, μπαίνεις σε περίοδο φλερτ και ερωτικών γνωριμιών.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, αποφεύγοντας βιασύνες και πιεστικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου Στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις λοιπόν, να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός, χωρίς εγωκεντρισμό! Μία όμορφη επικοινωνία με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σου προσφέρει στήριξη και βοήθεια σήμερα με το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Ο Ερμής στον Κριό θα σε βοηθήσει σημαντικά να αποκαταστήσεις προβλήματα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και απλά, λάμπεις και πρωταγωνιστείς! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές! Μία είδηση στα οικονομικά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το στρες και να τακτοποιήσεις μία οφειλή σου, σε αυτό σε βοηθά το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Με τον Ερμή στον Κριό από σήμερα, είσαι αρκετά εξωστρεφής, επικοινωνιακός και έτοιμος για μετακινήσεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καλύτερα, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα! Πιθανόν κάποιες στιγμές, να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, αφού οι γύρω σου, πιθανόν να παρεξηγούν τα κίνητρά σου και τα λόγια σου! Λίγο πριν αποχωρήσει ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και προσφέρει μία είδηση επιβεβαίωσης ότι κάτι που θέλεις πολύ θα γίνει πραγματικότητα! Με τον Ερμή στον Κριό, βρίσκεσαι σε συζητήσεις για ζητήματα οικονομικά!

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share