Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Διακαής πόθος» από την Βάσια Μαυράκη - «Καμπάνα» για Ταύρους, Υδροχόους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

17 Μαρτίου 2023 12:22
«Διακαής πόθος» από την Βάσια Μαυράκη - «Καμπάνα» για Ταύρους, Υδροχόους και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευκαιρίες φέρνει η σημερινή ημέρα σε Ταύρους, Υδροχόους και 3 ακόμα ζώδια σύμφωνα με την Βάσια Μαυράκη, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο δίνει απλόχερα τα δώρα της. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι τα ζευγάρια ζωδίων που καβγαδίζουν συνεχώς.

Έχετε το νου σας: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν διαρκώς

Υπάρχουν άτομα που φλερτάρουν διαρκώς, κάνοντας το ενίοτε και με διακριτικό τρόπο. Ποια είναι τα 3 ζώδια για τα οποία πρέπει να έχετε το νου σας, αν βρίσκεστε σε σχέση μαζί τους;

Με την ευκαιρία, δείτε τις στάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο.

Καρκίνος

Συχνά η γλυκύτητα και η ευγένεια που αποπνέει εκλαμβάνονται ως φιλική συμπεριφορά. Οι Καρκίνοι δεν θέλουν να προκαλούν άβολα συναισθήματα στους άλλους, οπότε δεν θα μιλήσουν εξ αρχής για τα συναισθήματά τους. Μάλιστα, μπορεί να μην κάνουν καν την πρώτη κίνηση και να σας ζητήσουν ραντεβού.

Μπορεί να περιμένουν να καταλάβετε ότι τους αρέσετε για να ξεδιπλωθούν. Ωστόσο, όταν αυτό συμβεί θα βιώσετε μία πολύ γλυκιά και παθιασμένη κατάσταση.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει ποτέ να κάνει λάθη. Θέλει να λέει μόνο το σωστό, να πράττει μόνο το πρέπον. Έτσι οι συζητήσεις σας μπορεί να μοιάζουν λιγάκι «τυπικές». Ωστόσο, θα δείξει το ενδιαφέρον του ξεκάθαρα.

ζώδια και φλερτ

Μπορεί να μην σας αγοράσει σοκολάτες και λουλούδια, αλλά θα προθυμοποιηθεί να σας βοηθήσει με μια εργασία που ίσως σας δυσκολεύει. Η πρακτική του σκέψη είναι κομμάτι του φλερτ του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό πως αγαπούν το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Μιλούν γλυκά, χωρίς να διστάζουν, αλλά και χωρίς να γίνονται φορτικοί. Η συμπεριφορά τους μπορεί αρχικά να φαίνεται ίδια προς όλους, αλλά προς το άτομο που φλερτάρουν θα είναι πιο διαχυτικοί.

Μπορεί να δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε το φλερτ τους, αλλά εύκολα μπορούν να μετατρέψουν κάθε συζήτηση σε πιο ερωτική, καθώς τείνουν να ζουν τη στιγμή και να μη σκέφτονται πάντα μακροπρόθεσμα.

Σκληρόπετσοι όσο κανείς: Αυτά είναι τα 4 πιο ωμά ζώδια που δε διστάζουν να σου πουν σκληρές αλήθειες

Κριός

Ο Κριός δεν έχει πάντα τον καλύτερο έλεγχο στη γλώσσα του. Μερικές φορές, λέει πράγματα που είναι απλά προσβλητικά. Είναι ανταγωνιστικός και εκτιμά την αποτελεσματικότητα. Όταν πρόκειται να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, δεν φοβάται να πει τη γνώμη του. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να φανεί πολύ ωμός όταν επικρίνει τους άλλους.

Ταύρος

Ένας Ταύρος προσπαθεί να είναι αξιόπιστος όταν πρόκειται να πει την αλήθεια. Είναι εξαιρετικά ειλικρινής στις απόψεις του. Μην περιμένεις να κάνει πιο ήπιες τις σκέψεις του για εσένα. Θα λέει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του. Εάν το νέο σου κούρεμα δεν είναι πετυχημένο, θα είναι ο πρώτος που θα σου το πει. Το ίδιο θα κάνει αν δεν του αρέσει το νέο σου φλερτ.

τα πιο ωμά ζώδια

Τοξότης

Ένας Τοξότης δεν παίρνει ποτέ τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και υποθέτει ότι οι άλλοι αποδέχονται αυτή τη νοοτροπία του. Γι' αυτό δεν φοβάται να πει αυτό που έχει στο μυαλό του ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι προσβάλλει τους άλλους. Θα σε ενημερώσει ευθαρσώς ότι σπαταλάς τις δυνατότητές σου σε μια αδιέξοδη δουλειά και ότι η ζωή σου πρέπει να αλλάξει ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χωρίσεις τη σχέση σου.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν θα λυπηθεί τα συναισθήματά σου όταν σου λέει την αλήθεια. Εκτιμά την ειλικρίνεια στους άλλους ανθρώπους, επομένως είναι ειλικρινής με τους άλλους. Εάν ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι, θα σου τη δώσει ευθέως. Όταν έχει ιδιαίτερα αρνητικές σκέψεις, θα προσπαθήσει να συγκρατηθεί, αλλά αυτό συνήθως δεν λειτουργεί. Θα πει τελικά την αλήθεια και θα πει αυτό που πραγματικά σκέφτεται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share