Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Φωτιά» το Σαββατοκύριακο: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο διήμερο

Ποιοι θα περάσουν υπέροχα;

10 Μαρτίου 2023 17:54
«Φωτιά» το Σαββατοκύριακο: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο διήμερο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά επικοινωνιακό και έντονο θα είναι το Σαββατοκύριακο που ξεκινά σε λίγες ώρες. Τα εξάγωνα Αφροδίτης – Άρη και Ερμή – Ουρανού προσφέρουν ερωτισμό, διασκέδαση πολλές προτάσεις και χαρούμενα νέα σε όλους. Ποια θα είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα υπέροχο διήμερο σκέτη «φωτιά»;

Ταύρος

Δημιουργικότητα, διορατικότητα και προσήλωση σε νέους στόχους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Σαββατοκύριακου για εσάς, με τις πλανητικές κινήσεις να ευνοούν τις νέες ιδέες και να διευκολύνουν τα οικονομικά ζητήματα. Με την ευκαιρία, δείτε τις στάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο.

Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα βελτιώσει τη σχέση σας αν είσαι δεσμευμένη ή θα φέρει στο δρόμο σας πολλές νέες γνωριμίες.

ζώδια σαββατοκύριακο «φωτιά»

Αιγόκερως

Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ιδανικό για να περάσετε ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σας ή να ενδώσετε σε φλερτ, γνωριμίες και το πολύ ενδιαφέρον που δέχεστε από διάφορα άτομα.

Βέβαια, αν αυτό συμβαίνει όταν είστε σε σχέση πρέπει να προσέξετε πολύ τα βήματά σας. Την Κυριακή τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, αφού θα νιώσετε πως σας εκτιμούν, ενώ τυχόν οικογενειακά προβλήματα φαίνεται να λύνονται.

Υδροχόος

Η υπομονή και η ώριμη αντιμετώπισή σας στις καταστάσεις ανταμοίβεται. Η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνεται, ενώ το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ευκαιρία στα οικονομικά. Η όψη της Αφροδίτης σε εξάγωνο με το Άρη αυξάνει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες, περισσότερη διασκέδαση και επίτευξη νέων στόχων.

Σκληρόπετσοι όσο κανείς: Αυτά είναι τα 4 πιο ωμά ζώδια που δε διστάζουν να σου πουν σκληρές αλήθειες

Κριός

Ο Κριός δεν έχει πάντα τον καλύτερο έλεγχο στη γλώσσα του. Μερικές φορές, λέει πράγματα που είναι απλά προσβλητικά. Είναι ανταγωνιστικός και εκτιμά την αποτελεσματικότητα. Όταν πρόκειται να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, δεν φοβάται να πει τη γνώμη του. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να φανεί πολύ ωμός όταν επικρίνει τους άλλους.

Ταύρος

Ένας Ταύρος προσπαθεί να είναι αξιόπιστος όταν πρόκειται να πει την αλήθεια. Είναι εξαιρετικά ειλικρινής στις απόψεις του. Μην περιμένεις να κάνει πιο ήπιες τις σκέψεις του για εσένα. Θα λέει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του. Εάν το νέο σου κούρεμα δεν είναι πετυχημένο, θα είναι ο πρώτος που θα σου το πει. Το ίδιο θα κάνει αν δεν του αρέσει το νέο σου φλερτ.

τα πιο ωμά ζώδια

Τοξότης

Ένας Τοξότης δεν παίρνει ποτέ τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και υποθέτει ότι οι άλλοι αποδέχονται αυτή τη νοοτροπία του. Γι' αυτό δεν φοβάται να πει αυτό που έχει στο μυαλό του ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι προσβάλλει τους άλλους. Θα σε ενημερώσει ευθαρσώς ότι σπαταλάς τις δυνατότητές σου σε μια αδιέξοδη δουλειά και ότι η ζωή σου πρέπει να αλλάξει ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χωρίσεις τη σχέση σου.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν θα λυπηθεί τα συναισθήματά σου όταν σου λέει την αλήθεια. Εκτιμά την ειλικρίνεια στους άλλους ανθρώπους, επομένως είναι ειλικρινής με τους άλλους. Εάν ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι, θα σου τη δώσει ευθέως. Όταν έχει ιδιαίτερα αρνητικές σκέψεις, θα προσπαθήσει να συγκρατηθεί, αλλά αυτό συνήθως δεν λειτουργεί. Θα πει τελικά την αλήθεια και θα πει αυτό που πραγματικά σκέφτεται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share