Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Ταξιδιάρες ψυχές»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αγαπούν τις εκδρομές

Λατρεύουν να ανακαλύπτουν καινούριους κόσμους

8 Μαρτίου 2023 12:00
«Ταξιδιάρες ψυχές»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αγαπούν τις εκδρομές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι αγαπάμε τις διακοπές, αλλά μερικοί από εμάς φαίνεται να τις παίρνουν πραγματικά πολύ σοβαρά. Στην πραγματικότητα, αν είσαι ένα από τα ζώδια που αγαπούν τα ταξίδια, δεν μπορείς να χαλαρώσεις αν δεν μετράς αντίστροφα τις μέρες για την επόμενη εκδρομή. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που κατηγορούνται συχνά για αναισθησία!

Είναι τα ζώδια – εξερευνητές που προσπαθούν να δουν όσα περισσότερα μπορούν να δουν και να βιώσουν όσα περισσότερα μπορούν να ζήσουν. Έχουν μόνο μια ζωή να ζήσουν και δεν χάνουν χρόνο!

Μεταξύ του jet-setting σε εξωτικές τοποθεσίες και της προσθήκης μιας νέας σφραγίδας στο διαβατήριό τους, αυτά τα ζώδια έχουν πάντα τις βαλίτσες τους γεμάτες και είναι έτοιμα για περιπέτεια.

Όταν οι περισσότεροι από εμάς μιλάμε για την επιθυμία να δούμε τον κόσμο, αυτά τα ζώδια δεν μιλούν μόνο γι’ αυτό. Το κάνουν να συμβεί.

Κριός

Εάν είσαι Κριός, έχεις μια φυσικά ανταγωνιστική ενέργεια, που σημαίνει ότι θα αρπάξεις κάθε ευκαιρία για να ανακαλύψεις ένα νέο μέρος και να προσθέσεις μια άλλη πόλη στη λίστα σου! Ενώ οι άλλοι άνθρωποι αισθάνονται κουρασμένοι πριν καν μπουν στο αεροπλάνο, εσύ στέκεσαι ήδη πρώτος στη σειρά και παραδίδεις το διαβατήριό σου με τρομερό ενθουσιασμό. Θα κάνεις πεζοπορία οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το ταξίδι. Θα πας παντού, θα δες να δεις τα πάντα.

Δίδυμοι

Είσαι μαθητής με όλη τη σημασία της λέξης. Κάποιος που πάντα μαθαίνει, συζητά και απορροφά πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Ζεις για την εμπειρία του να πηγαίνεις σε ταξίδι. Δεν χορταίνεις από τα μουσεία, σου αρέσει να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα και μελετάς ένα μέρος πριν το επισκεφτείς.

«Ταξιδιάρες ψυχές»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αγαπούν τις εκδρομές

Τοξότης

Κανείς δεν σοκάρεται όταν βλέπει τον Τοξότη σε αυτή τη λίστα, επειδή αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς επινόησε λίγο πολύ την έννοια του ταξιδιού. Ο Τοξότης, ο φιλόσοφος και ο εξερευνητής του ζωδιακού κύκλου, θεωρεί τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς μια αδιαπραγμάτευτη πτυχή της ζωής. Ζει για την εμπειρία να ανοίξει το μυαλό του και να δει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

Ιχθύες

Ακόμα κι αν δεν είσαι διακοπές, στοιχηματίζω ότι είσαι πάντα βυθισμέν@ σε μια ζωντανή ονειροπόληση μιας πόλης στην οποία *πραγματικά* θέλεις να ταξιδέψεις. Είσαι πνευματικός εξερευνητής, Ιχθύς. Κάθε φορά που πηγαίνεις ένα ταξίδι, μελετάς κάθε λεπτομέρεια για να μπορείς να την ανακαλέσεις αργότερα, ξαναζώντας την εμπειρία μέσα από τις αναμνήσεις που έχεις δημιουργήσει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share