Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο καθένας για τον εαυτό του και ο Θεός για όλους: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κατηγορούνται συχνά για αναισθησία!

Δικαίως ή αδικώς...

7 Μαρτίου 2023 11:07
Ο καθένας για τον εαυτό του και ο Θεός για όλους: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κατηγορούνται συχνά για αναισθησία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποια από τα ζώδια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σκληρόκαρδα και ψυχρά απέναντι σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να λυγίσουν έναν ευαίσθητο άνθρωπο. Δυσκολεύονται να εξωτερικεύσουν όσα αισθάνονται ενώ δεν τους είναι καθόλου ευχάριστο να δώσουν παρηγοριά σε πρόσωπα που την χρειάζονται. Ακόμα και σε δικές τους δύσκολες στιγμές δείχνουν σκληροί και μάλιστα, ξεχνούν εύκολα με συνέπεια να μην παρεξηγούνται από όσα ακούγονται για αυτούς. Η λέξη «ζεν» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει καλύτερα αυτά τα ζώδια.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Φίλοι για πάντα: Αυτοί είναι οι 5 ζωδιακοί συνδυασμοί που ταιριάζουν απόλυτα

Ποια είναι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο Νο 1 της λίστας. Σίγουρα δεν είναι εκείνος που θα σε αφήσει να κλάψεις στον ώμο του ή να συγκινηθεί για το τι περνάς! Είναι τόσο εγκεφαλικός που σχεδόν δεν τον αγγίζει κανένα συναίσθημα, κυρίως αρνητικό. Αν, δε, είναι να κάνει κάτι που του ήρθε στο μυαλό, δε δίνει δεκάρα για το αν θα πληγωθεί κάποιος/α. Το ίδιο είναι και στη σχέση του. Εσύ, ας πρόσεχες! Γι' αυτό και θεωρείται ο πιο "αδιάφορος" του ζωδιακού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δεύτερος χοντρόπετσος της λίστας είναι ο χαριτωμένος -κατά τα άλλα- Τοξότης. Δε θίγεται, δεν πτοείται, δε χαμπαριάζει και συχνά έχει ως μότο ζωής "ο καθένας για την πάρτη του κι ο Θεός για όλους". Τώρα αν για να βολευτεί αυτός, θα ξεβολέψει εσένα, δεν τον ενδιαφέρει. Από την άλλη έχεις πρόβλημα και θέλεις τη βοήθειά του; Έχει πάντα μεγαλύτερο από το δικό σου! Οπότε, σταμάτα να μιλάς και άκουσέ τον! Η αναισθησία του ορισμένες φορές σε ξεπερνά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Ο καθένας για τον εαυτό του και ο Θεός για όλους: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κατηγορούνται συχνά για αναισθησία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το παγόβουνο του ζωδιακού είναι γνωστό για την έλλειψη ευαισθησίας. Το ότι βρίσκεται στην 3η θέση είναι γιατί συνήθως γίνεται χοντρόπετσος και αναίσθητος σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά. Δεν ιδρώνει το αφτί του από το προσωπικό σου δράμα, όποιο κι αν είναι αυτό και σίγουρα δεν πρόκειται να δείξει κατανόηση, αν δεν είσαι εντάξει σε οποιαδήποτε από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Μη σου πούμε ότι τα θεωρεί δικαιολογία για να λουφάρεις. Πχ. "Τράκαρα κι έχω τραυματιστεί!" Απάντηση Αιγόκερω: Ναι ΟΚ κι εγώ έχω τρακάρει, δε λέει κάτι...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τελευταίος στη λίστα είναι ο Δίδυμος κι αυτό γιατί γίνεται χοντρόπετσος, όποτε και όταν το αποφασίσει. Ακυρώνει τη μια πλευρά του, αυτή του συναισθήματος (ω ναι, την έχει) και χρησιμοποιεί μόνο το μυαλό του. Πονηρός, καταφερτζής, σχεδόν πανούργος, προκειμένου να καταφέρει τον σκοπό του, δεν τον νοιάζει ποιος/α θα στενοχωρηθεί ή θα θιχτεί. Βασικά, σκασίλα του μεγάλη. Είναι από εκείνους που θα σε κοροϊδέψουν στα μούτρα, θα στη φέρουν, θα γελάσουν με τα χάλια σου. Αν του ζητήσεις εξηγήσεις θα σου πει με περίσσειο θράσος: Δε φταίω εγώ! Ας μην ήσουν ηλίθιος, να μην την πάταγες.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share