Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ντοπιολαλιά" από την Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

9 Φεβρουαρίου 2023 12:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Ταύρους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που μπορούν να σας στείλουν απευθείας στον ψυχίατρο με μεγάλη ευκολία.

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη (9/2)

  • Κριός: Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι «άλλοι». Λίγο πιο πίσω
  • Ταύρος: Βάλτε τα δυνατά σας. Αξίζει τον κόπο
  • Δίδυμοι: Αλλαγή σκηνικού και διάθεσης από το βραδάκι
  • Καρκίνος: Όχι λάθη τώρα που περιμένετε να φύγει η… γκίνια
  • Λέων: Βάλτε τώρα που… γυρίζει. Υπάρχει εύνοια
  • Παρθένος: Μη χάσετε το… χαμόγελο του Ερμή τώρα
  • Ζυγός: Μία μικρή δόση εύνοιας γλυκαίνει την κατάσταση
  • Σκορπιός: Κάνετε… ντου προς όλες τις κατευθύνσεις
  • Τοξότης: Όλα τα ομαδικά, όλα τα συλλογικά προσφέρουν κάτι
  • Αιγόκερως: Νευρικότητα, ευθύνες και υποχρεώσεις. Τον νου σας
  • Υδροχόος: Βάλτε τα δυνατά σας τώρα που οι συνθήκες βοηθούν
  • Ιχθύες: Ψυχική ενδυνάμωση, οικονομικό όφελος

Φωτιά και λάβρα: Αυτά τα 5 ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος για κάθε μιας ουσιαστική ερωτική σχέση. Στην ιδανική περίπτωση, θα βρεις κάποιον που, εκτός από το ότι μοιράζεστε συναρπαστική χημεία, κατανοεί τις ανάγκες σου και δεν μπορείς να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλο. Όπως όμως δεν είναι όλοι οι ρομαντικοί σύντροφοι ίδιοι, το ίδιο συμβαίνει και με τα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια έχουν καβούρια στις τσέπες.

Τι μπορεί να πει η αστρολογία για το τι κάνει ορισμένα ζώδια τους καλύτερους εραστές του ζωδιακού κύκλου; Λοιπόν, σχεδόν τα πάντα. Αν δεν θέλεις να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια ζώδια κερδίζουν μια θέση ανάμεσα στους πιο φλογερούς εραστές που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας, που να μπορεί να ανταγωνιστεί έναν εραστή Σκορπιό. Η διάθεσή τους για φλερτ, η οποία ενισχύει τις αλληλεπιδράσεις τους με τους γύρω τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι σε πλήρη ισχύ στην κρεβατοκάμαρα. Οι Σκορπιοί, γνωστοί για το ότι είναι πολύ πιστοί και προστατευτικοί, είναι ρομαντικοί σύντροφοι και ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τον σεξουαλικό τους παρτενέρ, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργητικοί και πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε.

Λέων

Ένα άλλο ζώδιο γεμάτο με φλογερή ενέργεια. Οι Λέοντες είναι παιχνιδιάρικοι σύντροφοι που τους αρέσει να κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Θέλεις μια ρομαντική αγκαλιά στην κουζίνα ή κάτω από τα αστέρια; Οι Λέοντες είναι πρόθυμοι να στήσουν το ερωτικό παιχνίδι, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι στην περίπτωσή τους, είναι ότι πρέπει να είσαι ξεκάθαρη σχετικά με τις επιθυμίες σου, καθώς έχουν την τάση να επικεντρώνονται στον εαυτό τους.

Φωτιά και λάβρα: Αυτά τα 5 ζώδια είναι οι καλύτεροι εραστές

Υδροχόος

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο με ελεύθερο πνεύμα, ο Υδροχόος κερδίζει πανηγυρικά. Παιχνιδιάρης, επαναστάτης και πάντα έτοιμος να φλερτάρει, ο εραστής Υδροχόος είναι αυτός που του αρέσει να κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα δοκιμάζοντας νέες στάσεις ή φέρνοντας sex toys για να δοκιμάσετε. Βάλε φαντασία.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο λατρεύει να διατηρεί τα πράγματα ισορροπημένα. Οι Ζυγοί είναι διαβόητοι για το ότι θέλουν όλοι, να έχουν ένα δίκαιο μερίδιο από οτιδήποτε. Και ενεργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην κρεβατοκάμαρα. Ως ρομαντικοί σύντροφοι, θα φροντίσουν να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες σου, ανεξάρτητα από το πόσο kinky είναι.

Τοξότης

Οι Τοξότες κερδίζουν και αυτοί μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου, καθώς το πάθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Πριν καν συμβεί οποιοδήποτε προκαταρκτικό παιχνίδι, ο Τοξότης θα έχει ήδη ρίξει τα «βέλη» του στον σεξουαλικό του παρτενέρ. Στους Τοξότες αρέσει να γνωρίζουν ότι έχουν σχέση με μία/έναν άξιο σύντροφο, οπότε μια καλή συζήτηση, ακόμα και λίγο «πιπεράτη», θα βοηθήσει τον Τοξότη να ξεδιπλώσει το φλογερό του ταμπεραμέντο.

Μίλησαν τα άστρα: Αυτή είναι η κατάλληλη στάση στο σ@ξ για κάθε ζώδιο

Κι όμως, το ζώδιό σου, παίζει ρόλο, ακόμη και στη στάση που προτιμάς στο σ@ξ. Δηλαδή μια Καρκίνος, αποκλείεται να απολαμβάνει την ίδια στάση με αυτή που αρέσει σε μια Σκορπιό…Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Διαβάστε παρακάτω ποια στάση σας ταιριάζει...γάντι και δείτε αν συμφωνείτε ή όχι. Έχει δίκιο τελικά η αστρολογία για τα ερωτικά μας τερτίπια ή δεν έχει καμία σχέση με όσα προτιμάτε;

Αυτή είναι η κατάλληλη στάση στο σ@ξ για κάθε ζώδιο

Κριός

Ιεραποστολικό και πολύ παραδοσιακό μάλιστα με αρκετές προσδοκίες ότι θα ολοκληρώσεις με τη διείσδυση αποκλειστικά.

Ταύρος

Σεξ εν υαλοπωλείο και κατά προτίμηση woman on top.

Δίδυμος

Σε ενδιαφέρει να κοιτιέστε, να επικοινωνείτε με το βλέμμα, επομένως σε καμία περίπτωση το doggy style αλλά κάθε στάση που επιτρέπει eye contact.

στάση σ@ξ για κάθε ζώδιο

Καρκίνος

Ιεραποστολικό με ανασηκωμένη τη λεκάνη σου πάνω σε ένα πουπουλένιο μαξιλάρι και πολλή πάρα πολλή αγάπη.

Λέων

Στα τέσσερα γιατί ζευγαρώνει η βασίλισσα της ζούγκλας.

Παρθένος

Μια λογική στάση κατά προτίμηση η οποία να ενισχύει την αμοιβαία ικανοποίηση, κατά προτίμηση 69.

Ζυγός

Στο πλάι γιατί θέλεις να τον ακούς να σου ψιθυρίζει στο αυτί και να σε αγκαλιάζει.

Σκορπιός

Κάθε στάση του σεξ είναι ιδανική για μια Σκορπιό γιατί η Σκορπιός κάνει τη στάση κι όχι η στάση τη Σκορπιό.

Τοξότης

Ιεραποστολική στάση με anal σεξ. Γιατί Τοξότης σημαίνει ανατροπή.

Αιγόκερως

Καθιστός εκείνος, από πάνω του εσύ. Woman on top αλλά σε παραλλαγή.

Υδροχόος

Κατά προτίμηση όρθιοι στο ντους.

Ιχθείς

Όρθιοι αλλά όχι στο ντους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share