Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Διαβολή» από Κώστα Λεφάκη: Έρχεται νευρικός κλονισμός για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

2 Φεβρουαρίου 2023 12:42
«Διαβολή» από Κώστα Λεφάκη: Έρχεται νευρικός κλονισμός για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σελήνη σε τετράγωνο με Δία. Απογοητεύσεις και ματαιώσεις σχεδίων επηρεάζουν την ψυχολογία. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, έρχεται νευρικός κλονισμός για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες αρχίζουν, με την είσοδο του Φεβρουαρίου και σας χτυπούν την πόρτα. Ρυθμίστε καλύτερα το πρόγραμμά σας για να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή μέρα για τα ερωτικά σας. Προσέχετε όμως μόνο μην κάνετε λάθη και χάσετε μια ερωτική ευκαιρία από βεβιασμένες σας ενέργειες. Φανείτε ψύχραιμοι στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φανείτε ιδιαίτερα κοινωνικοί στην συμπεριφορά σας για να τραβήξετε το ενδιαφέρον κάποιων σημαντικών προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φαντασία σας και η διόρασή σας είναι πολύ δυνατές αυτή την περίοδο. Καλή εποχή για να διεκδικήσετε μια οικονομική βοήθεια. Προωθείστε οικονομικές συμφωνίες ή συνεταιρισμούς.

κώστας λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους αλλά και δυνατούς, ενώ μια καλή συζήτηση μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά.
Αξιοποιείστε τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ευκαιρίες μπορεί να σας παρουσιαστούν στην επαγγελματική σας ζωή. Βασιστείτε στην δική σας κρίση και αποφύγετε να πάρετε συμβουλές από τρίτα άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, σχετικά με τις οικογενειακές σας εκκρεμότητες. Σταθεροποιήστε την οικονομική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα κατάλληλη για να κάνετε επαφές, συζητήσεις αλλά και να διασκεδάσετε. Αναζητήστε τα ιδανικά άτομα για την παρέα σας και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί ελεύθερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην είστε εσωστρεφείς και μην κλείνεστε στον εαυτό σας και φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Κάποιες εξελίξεις στην καριέρα σας ενεργοποιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα διατηρείστε την ψυχραιμία σας σε μία πιθανή έκρηξη που μπορεί να προέλθει από κάποιο δικός σας πρόσωπο. Μία σοβαρή σχέση ή συνεργασία σας θα σας αγχώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε επαφές με φιλικά σας άτομα και συζητείστε κάποια σοβαρά θέματα που μπορεί να σας δώσουν λύσεις . Οι δεσμευμένοι θα βρείτε διέξοδο σε μία όμορφη εκδρομή.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας οδηγήσουν σε ορθότερα συμπεράσματα και πιθανόν να καταφύγετε σε κάποιες νομικές λύσεις. Σκεφτείτε να ακολουθήσετε την συμβουλή κάποιου φίλου σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share