Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

2 Φεβρουαρίου 2023 06:45
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν "καβούρια" στις τσέπες

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση σας, αυτές τις ημέρες είναι ανοδική και αυτό είναι κάτι που ξεκινάει, από κάποιες ιδιαίτερες επικοινωνίες, που έχουν προκύψει, από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα πρέπει να απασχολείστε με άτομα …που δεν έχουν κάτι ταιριαστό με τον χαρακτήρα σας. Οι μέρες του Φεβρουαρίου, θα είναι καλύτερες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν έχετε και την φήμη του πιο υπομονετικού ζωδίου, στα αισθηματικά αλλά κάντε έναν κόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, κρατήστε την ψυχραιμία σας και αφήστε του άλλους να σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ

Η εσωτερική εργασία με τον διαλογισμό και άλλες πνευματικές πρακτικές μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια παλιά ζητήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μοναξιά δεν σας τρομάζει, και αυτό είναι κάτι που θα σας οδηγήσει σε μια σωστή επιλογή συντρόφου, που δεν είναι και πολύ μακριά.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα αφήσετε χώρο για ένα ιδιαίτερο άτομο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεχάστε όλα αυτά τα άσχημα και τα επώδυνα που έγιναν στο παρελθόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες του Φεβρουαρίου, έχουν φρέσκιες γνωριμίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σε αυτή τη φάση είστε μόνοι, θα έχετε γνωριμίες, όμως μην παρασυρθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, για να έχετε πετυχημένα αποτελέσματα χωρίς να εξαντληθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο σύντροφός σας εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσάς και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Ζώδια: Υπάρχουν κάποια ζώδια που ανά τακτά χρονικά διαστήματα… τσακώνονται με την αλήθεια και προτιμούν να λένε ψέματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα. Δες ποια είναι για να έχεις πάντα το νου σου και να περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να τα εμπιστευθείς.

Προσοχή: Μην τους ανοίξεις την καρδιά σου από την πρώτη στιγμή και τους αποκαλύψεις όλα όσα κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα πιο ισχυρά ζώδια και οι κρυμμένες τους δυνάμεις.

Δίδυμοι

Είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο με πολλές ιδιομορφίες και παραξενιές. Πολλές φορές βέβαια θα σου φανούν αναξιόπιστοι, όχι επειδή όντως είναι, αλλά επειδή έχουν περίπλοκους χαρακτήρες.

Λέων

Τους αρέσουν να εντυπωσιάζουν τους γύρω τους και αυτό πολλές φορές σημαίνει πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή πάνω τους. Πρόσεξε τι θα τους εμπιστευτείς γιατί προκειμένου να γίνουν το επίκεντρο μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σου!

Τα ζώδια που θα σου πουν τα μεγαλύτερα ψέματα!

Τοξότης

Είναι λίγο εγωιστές και τους νοιάζει να περνάνε καλά! Κοιτώντας το εγώ τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο πολλές φορές θα παρασυρθούν και θα κάνουν πράγματα που θα τους κάνουν στα μάτια σας αναξιόπιστους.

Σκορπιοί

Είναι λίγο μυστικοπαθείς, είναι γοητευτικοί και αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Μπορείς όμως να τους εμπιστευθείς εις βάθος; Λίγο δύσκολο…

Τώρα ελπίζουμε πως ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις αν συναντήσεις κάποιο από τα παραπάνω ζώδια στη ζωή σου, τη φιλική, την επαγγελματική ή την ερωτική.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share