Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι τσιγκούνηδες του ζωδιακού: Τα 4 ζώδια που έχουν "καβούρια" στις τσέπες

Μείνετε μακριά!

18 Ιανουαρίου 2023 20:32
Οι τσιγκούνηδες του ζωδιακού: Τα 4 ζώδια που έχουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσιγκούνικα ζώδια: Η αποταμίευση έχει μπει δυναμικά στην ζωή όλων τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ομως μεγάλη διαφορά από την αποταμίευση και την τσιγκουνιά. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια θα πάρουν κιλά μέσα στο 2023

Τα 4 ζώδια που έχουν "καβούρια" στις τσέπες

Ταύρος

Ανάλογα με τον ταύρο μπορεί να τον χαρακτηρίσει καποιος ως έναν θερμό αποταμιευτή έως και τσιγκούνη μέχρι αηδίας. Αγαπάει τα λεφτα του και πριν κάνει καποια αγορά θα ζητήσει την γνώμη όλων προσπαθώντας να βρει καποιον που θα του πει να μην σπαταλήσει τα λεφτα του.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι τσιγκούνα με τα χρήματά της, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Η Παρθένος ανησυχεί ότι δεν θα της φτάσουν. Και για αυτό προσέχει.

Και σε περίπτωση που έχει αφήσει τίποτα πενταροδεκάρες στο τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω στο γραφείο του, μην κάνετε λάθος να απλώσετε χέρι.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για το πώς ένας άνθρωπος μπορεί αν είναι απόλυτα συγκεντρωτικός, αλλά ταυτόχρονα έχει και αυτοέλεγχο.

Ο Αιγόκερως πιστεύει ότι το να ξοδεύει κανείς χρήματα είναι ένας τρόπος για να φτιάξει το στάτους του.

Ναι, ο Αιγόκερως είναι τόσο τσιγκούνης που θα αρνηθεί την πρόσκληση των φίλων του να βγει έξω για φαγητό γιατί δεν θέλει να χαλάσει χρήματα.

Τα 4 ζώδια που έχουν 'καβούρια' στις τσέπες

Σκορπιός

Όταν κάποιος αποταμιεύει έχει λόγο που το κάνει. Θέλει αν αγοράσει ένα ρούχο, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο.

Ρώτα τον Σκορπιό αν θέλει να βγείτε για ποτό το Σάββατο το βράδυ. Θα σου πει όχι. Ρώτα τον αν προτιμά να μαγειρέψετε σπίτι ή να παραγγείλετε πίτσα απέξω. Θα σου πει να μαγειρέψετε.

Ο Σκορπιός δεν θέλει να χαλάει ούτε μια δεκάρα και προτιμάει να τα έχει κλειδωμένα στην τράπεζα.

Η ψυχή της παρέας: Αυτά είναι τα 3 πιο κοινωνικά ζωδια που θα συναντήσετε

Μερικοί άνθρωποι έχουν τη φυσική ικανότητα να συνδέονται σε χρόνο μηδέν με άλλους γύρω τους. Μπορούν να βρίσκονται στην ουρά στο σούπερ μάρκετ και να ξεκινήσουν να μιλάνε με τον διπλανό τους, σαν να τους γνωρίζουν χρόνια. Είναι ο τύπος των ανθρώπων που δεν φοβούνται να βγουν μόνοι ή να πάνε μόνοι τους σε ένα πάρτι, επειδή πάντα θα βρουν κάποιον να μιλήσουν.

Φαίνονται να κάνουν φίλους όπου κι αν πάνε και με κάποιο τρόπο, αυτό πάντα συμβαίνει αβίαστα. Αν αναρωτιέσαι γιατί μερικοί άνθρωποι είναι φυσικά πιο κοινωνικοί από άλλους, μπορεί να οφείλεται στα γενέθλιά τους. Ειδικότερα υπάρχουν τρία ζώδια που είναι τα πιο κοινωνικά ζώδια από όλα. Με την ευκαιρία, δείτε την "βόμβα" από τον Κώστα Λεφάκη.

Τα πιο κοινωνικά ζώδια

Δίδυμοι

Όταν μιλάμε για τα πιο κοινωνικά ζώδια, δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπεις τον Δίδυμο να κερδίζει μια θέση στη λίστα. Στην πραγματικότητα, οι Δίδυμα είναι ίσως τα πιο κοινωνικά ζώδια από όλα, καθώς είναι ζώδια του αέρα, μεταβλητά και κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Οι Δίδυμοι θα είναι πάντα οι πρώτοι που θα κάνουν νέους φίλους και θα κερδίσουν στο παιχνίδι των κοινωνικών συναναστροφών. Δείχνουν ειλικρινές ενδιαφέρον να γνωρίσουν κόσμο, προσαρμόζονται πολύ εύκολα και είναι βασικά οι κοινωνικοί χαμαιλέοντες του ζωδιακού κύκλου. Η εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και τα επικοινωνιακά τους ταλέντα τους κάνουν την ψυχή κάθε παρέας. Έχουν επίσης μια εκπληκτική ικανότητα να ξεκινούν συζητήσεις με οποιονδήποτε.

Η ψυχή της παρέας: Αυτά είναι τα 3 πιο κοινωνικά ζωδια που θα συναντήσετε

Ζυγός

Το ζώδιο του αέρα, αδελφή ψυχή του Διδύμου, ο Ζυγός, θεωρείται η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου. Οι Ζυγοί απολαμβάνουν να περιτριγυρίζονται από φίλους και είναι εξαιρετικοί επικοινωνιακοί με εκλεπτυσμένο κοινωνικό στυλ. Ως ζώδιο που κυβερνά τον οίκο των συνεργασιών, οι Ζυγοί τείνουν να είναι ο καλύτερος εαυτός τους, όταν είναι με άλλους. Στην πραγματικότητα δεν αντέχουν να είναι μόνοι. Θέλουν να περνούν χρόνο με ανθρώπους που τους μοιάζουν και μπορεί γρήγορα να κοινωνικοποιηθούν με ανθρώπους που ταιριάζουν. Και θα κάνουν τα πάντα για να τους ανακαλύψουν.

Τοξότης

Ο διασκεδαστικός και φλογερός Τοξότης, είναι το είδος του ζωδίου που μπορεί να ταξιδέψει μόνο του σε μια ξένη χώρα και να φύγει με 20 νέους καλύτερους φίλους. Οι Τοξότες είναι τολμηροί, ενεργητικοί και αγαπούν την περιπέτεια. Ως αποτέλεσμα, έχουν πάντα μια ιστορία να πουν σε ένα τραπέζι, σε ένα πάρτι και βασικά οπουδήποτε. Φυσικά έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και τείνουν να φέρνουν πολλή θετική ενέργεια στην ομάδα φίλων του. Είναι επίσης εξαιρετικοί σύμβουλοι και καλοί ακροατές, κάτι που τους κάνει ακόμα πιο αξιολάτρευτους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share