Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

«Γκιλοτίνα» από Κώστα Λεφάκη: Οικονομικό αδιέξοδο για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος στις προβλέψεις του;

30 Ιανουαρίου 2023 10:12
«Γκιλοτίνα» από Κώστα Λεφάκη: Οικονομικό αδιέξοδο για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη και Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό. Η επιθετική συμπεριφορά φέρνει σε δύσκολη θέση εκείνους που επιδιώκουν να συμβιβάσουν αντιθέσεις στο περιβάλλον. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, έρχεται οικονομικό αδιέξοδο για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Μία ξαφνική σας ιδέα μπορεί να αποδειχτεί ανεκτίμητη για το μέλλον. Ξαφνικές συναντήσεις επίσης μπορεί να σας δώσουν κάποιες ευκαιρίες για να προωθηθείτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ανακαλύψετε σήμερα ότι μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε ένα πολύ ευνοϊκό πλαίσιο στην επαγγελματική σας ζωή, και να ρυθμίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα επαγγελματικά σας σήμερα, και ίσως προβληματιστείτε με τα έξοδα ενός ταξιδιού σας. Προσδιορίστε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις δαπάνες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερες εντάσεις σημειώνονται στην δουλειά σας, κάτι που θα σας εξαντλήσει σε φυσικό επίπεδο. Προωθήστε με πίστη και αποφασιστικότητα κάποιο σχέδιό σας.

γκιλοτίνα από Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΛΕΩΝ

Προφυλαχτείτε από εξαπατήσεις αυτή την περίοδο και μην μπλέκετε φίλους σε οικονομικές σας υποθέσεις. Διατρέχετε κίνδυνο απώλειας χρημάτων από φιλικά άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα που τελειώνει ο Ιανουάριος κάντε έναν οικονομικό απολογισμό και προγραμματίστε καλύτερα την δουλειά σας. Ο επόμενος μήνας δείχνει να είναι πιο αποδοτικός σ’ αυτόν τον τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιο φιλικό σας άτομο μπορεί να μπερδέψει την αισθηματική σας ζωή. Μην δεχτείτε περίεργες συμβουλές από τρίτους, και φανείτε πιο ψύχραιμοι σε δύσκολες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαντασία σας σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε μια μοναδική σύλληψη. Προωθήστε με πάθος τα δημιουργικά σας σχέδια, και ζήστε με ένταση μια ερωτική σας περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε σήμερα να κάνετε απολογισμό στην δουλειά σας. Τα αποτελέσματα σας ικανοποιούν και το ηθικό σας αναπτερώνεται. Προσέξτε όμως από έναν έρωτα που μπορεί να σας παραπλανήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποιες επιθυμίες σας προκειμένου να ανταποκριθείτε σε κάποιες πιεστικές υποχρεώσεις σας. Φερθείτε πιο ευγενικά στους συμβίους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες τυπικές διαδικασίες μπορεί να σας κουράσουν τώρα. Προσέξτε από δυσάρεστες εκπλήξεις σπίτι σας, και μην παρασύρεστε από ξαφνικές ερωτικές προκλήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεπεράστε τις εκκρεμότητες στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και ατενίστε κάποιους νέους ορίζοντες που ξεπροβάλουν στην ζωή σας. Κάποιες δουλειές τού σπιτιού θα σας μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share