Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Μαλώνουν σαν "κοκόρια": Τα 5 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι καβγατζήδες της παρέας

Δεν χάνουν ευκαιρία να αρπαχτούν

27 Ιανουαρίου 2023 14:11
Μαλώνουν σαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στη ζωή σου με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε και από την άλλη υπάρχουν εκείνοι, που μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις ότι περπατάς επί μονίμου βάσεως σε ναρκοπέδιο, όταν είσαι γύρω τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου.

Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια τα οποία είναι πιο πιθανό να μετατρέψουν μια έντονη συζήτηση σε καβγά. Και ανάλογα με το δικό σου ζώδιο, μπορεί να είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις καλά και να συμμετέχεις σε μια υγιή αντιπαράθεση ή να απογοητευτείς εντελώς από το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που τείνουν να τσακώνονται εύκολα και να μετατρέπουν μια αντιπαράθεση σε τσακωμό;

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν είναι ακριβώς ότι τσακώνονται συχνά, αλλά σίγουρα είναι από τα ζώδια που θα κλιμακώσουν μια διαφωνία. Θα πιάσουν τα 100 σε χρόνο 0. Αν προσβάλλεις έναν Σκορπιό ή με κάποιο τρόπο έχεις καταφέρει να ενεργοποιήσεις την άμυνά του, θα το καταλάβεις. Η αδρεναλίνη του ανεβαίνει και η συζήτηση γυρνά σε τσακωμό, πριν καν προλάβεις να καταλάβεις ότι τους προσέβαλες. Ωστόσο μην περιμένεις τρικούβερτο καβγά. Ένας Σκορπιός είναι πολύ πιθανό απλά να σε «τσιμπήσει» με το κεντρί του για να τερματίσει την κουβέντα. Θα πουν κάτι που πιστεύει ότι θα σε πληγώσει, ακόμα κι αν εσύ δεν είχες την πρόθεση να τον πληγώσεις εξαρχής. Απλώς φρόντισε να υποχωρήσεις αργά και ζητά συγγνώμη. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις για τί πράγμα ζητάς συγγνώμη, ένας Σκορπιός ξέρει.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν απολαμβάνει να τσακώνεται εκ του φυσικού του. Πρέπει πρώτα να νιώσει ότι απειλείται. Ένας Ταύρος δεν πρόκειται να τσακωθεί μαζί σου αψήφιστα, αλλά αν έρθεις σε διαφωνία μαζί του, βγάλε ποπ κορν, γιατί αυτό θα πάρει λίγη ώρα. Ένας Ταύρος δεν θα παραδεχτεί εύκολα ότι κάνει λάθος. Κάτι που οφείλεται κυρίως στο ότι σπάνια πιστεύει ότι κάνει λάθος. Οι Ταύροι είναι απίστευτα σίγουροι για τις πεποιθήσεις τους και υπερασπίζονται γρήγορα τις πράξεις τους, ακόμα κι αν τα στοιχεία είναι εναντίον τους. Απλά περίμενε να εκτονωθούν. Θα τους περάσει.

Λέων

Η προσωπικότητα των Λιονταριών είναι φλογερή και με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να γίνουν πιο στενοί σου φίλοι, μπορούν να γίνουν και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σου. Όταν υπάρχει μια διαφωνία με έναν Λέοντα, που θα μπορούσε εύκολα να επιλυθεί ή να εκτονωθεί, οι Λέοντες τείνουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ειδικά αν κατά λάθος ή επίτηδες τους πατήσεις τα κουμπιά τους. Σε έναν καβγά με έναν Λέοντα θα ακουστούν λόγια, θα πέσουν κατηγορίες και γενικά κάθε όριο θα ξεπεραστεί. Όσο περισσότερο προσπαθείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα κλιμακώνεται η ένταση. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις μια διαφωνία με έναν Λέοντα, είναι να απολογηθείς. Βρείτε ό,τι ίχνος ενσυναίσθησης έχεις για τον Λέοντα αντίπαλό σου και άφησε τον να σιγοβράσει στο ζουμί του.

Μαλώνουν σαν 'κοκόρια': Τα 5 ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι καβγατζήδες της παρέας

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να είναι συναισθηματικά ευφυείς και ώριμοι, αλλά τα συναισθήματά τους είναι βαθιά. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν μιλάς με έναν Καρκίνο για ένα ευαίσθητο θέμα. Αν πληγώσεις τα συναισθήματά του, θα το κρατήσουν εναντίον σου. Μήνες ή χρόνια μετά από έναν τσακωμό ή διαφωνία με έναν Καρκίνο, θα αναφέρει όλους τους τρόπους με τους οποίους τον περιφρόνησες, ακόμα κι αν το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Διάλεξε λοιπόν προσεκτικά τα λόγια σου, ανεξάρτητα από το πόσο στωικός ή ήρεμος μπορεί να φαίνεται ένας Καρκίνος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν είναι ότι τσακώνονται γενικά εύκολα, αλλά όταν πρόκειται να προβλέψεις τις αντιδράσεις τους, είναι σαν να τζογάρεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ανάλογα με τη διάθεσή τους μπορεί να ανταποκριθούν σε μία συνομιλία, με διαφορετικούς τρόπους. Εάν πιάσεις έναν Δίδυμο μια μέρα που συνδέεται περισσότερο με τα συναισθηματικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, μπορεί πραγματικά να περάσει στην άμυνα. Αν πάλι τον πετύχεις σε μια κακή μέρα, τότε μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις σπηλιά για να κρυφτείς. Αυτή η διπλή προσωπικότητα, είναι απρόβλεπτη. Εάν δεν είναι αυτό το στυλ σου, δεν πειράζει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους.

Μια σου κουβέντα και τα κάνουν όλα «λαμπόγυαλο»: Τα 7 ζώδια που νευριάζουν πανεύκολα

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, που παίρνουν εύκολα... φωτιά και μία μας μόνο φράση είναι ικανή να τους κάνουν να γίνουν «πυρ και μανία», έχοντας νεύρα.

Υπάρχουν, όμως, και ορισμένα ζώδια που εκνευρίζονται λίγο πιο εύκολα από τα υπόλοιπα, με άλλα ζώδια να είναι πολύ τυχερά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κριός

Γνωστοί για το εκρηκτικό ταπεραμέντο τους οι Κριοί, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με ζώδια που θυμώνουν εύκολα. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα μπορεί να εκνευρίσουν τους Κριούς, οι οποίοι τείνουν να κρατούν τον θυμό και τα νεύρα τους για καιρό. Δεν ξεχνούν πολύ εύκολα και θα σκεφτούν να εκδικηθούν τον άλλο, πάνω στα νεύρα τους. Όταν εκνευριστούν δεν πρόκειται να αντιδράσουν σιωπηλά.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δύσκολα συμβιβάζεται. Θέλει να περνάει το δικό του και να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχει στο μυαλό του. Είναι εύκολο με έναν Ταύρο στην παρέα ή στην οικογένεια τα πράγματα αρκετά συχνά να ξεφεύγουν με καβγάδες και εντάσεις. Κι αυτό γιατί είναι εγωιστής, πιστεύει ότι έχει συνέχεια δίκιο και θα κάνει τα πάντα για να δείξει το πόσο… λάθος κάνουν οι άλλοι. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να επιβάλλει την άποψή του με φωνές και φασαρίες.

Δίδυμοι

Η συμπεριφορά ενός Διδύμου είναι εντελώς απρόβλεπτη. Μπορεί να είναι ήσυχος και ήρεμος την μια στιγμή και την άλλη να τον δεις να έχει έντονα ξεσπάσματα και να αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί. Το ζώδιο αυτό είναι πολύ καλό με τα… λόγια και ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει κάθε διαφωνία και τσακωμό. Αν δεν είναι καλά, τότε δημιουργεί εύκολα εντάσεις γύρω του.

Ζώδια και νεύρα

Παρθένος

Αν θέλεις να δεις έναν Παρθένο εκτός εαυτού, δεν έχεις παρά να του πεις ότι κάνει λάθος σε κάτι. Ή να μην βάλεις κάτι πίσω στη θέση του. Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν αρκετά… δύσκολοι, όσον αφορά την καθαριότητα και την τάξη. Απολαμβάνουν επίσης να είναι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο. Οπότε αν τους επισημάνεις ένα λάθος που έκαναν ή ότι κάποιες πληροφορίες που έχουν δώσει είναι λάθος, θα θυμώσουν και θα το εκφράσουν με παθητική επιθετικότητα.

Λέων

Έχεις τολμήσει ποτέ να διακόψεις έναν Λέοντα την ώρα που μιλάει; Αν το έχεις κάνει, τότε σίγουρα θα έχεις δει τον θυμό του και την οργή του. Δεν του αρέσει να του κλέβουν την προσοχή και να τον επισκιάζουν. Όταν συμβαίνει, θα τον δεις να τσακώνεται, να δημιουργεί ένταση στην συζήτηση και να προκαλεί τσακωμούς. Το καλό απλά είναι ότι δεν θα μείνει έξαλλος για πολύ ώρα. Θα ηρεμήσει σχετικά γρήγορα, αν κι εσύ κάνεις ένα βήμα πίσω.

Σκορπιός

Γενικά, ο Σκορπιός δεν είναι από τα πιο… επιθετικά ζώδια που θα συναντήσεις. Όταν όμως έχει τις μαύρες του ή όταν τα πράγματα δεν του πάνε όπως θέλει, μπορεί να σου κάνει την ζωή κόλαση με γκρίνια, φαγωμάρα και φασαρία. Δημιουργεί ένταση και την συντηρεί. Δύσκολα ξεχνά ό,τι τον αναστάτωσε ή τον πλήγωσε και δεν το προσπερνά. Ακόμα κι όταν ένας καβγάς έχει τελειώσει, μπορεί να τον δεις να τον ξεκινά και πάλι…

Υδροχόος

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, καθώς αρκετά συχνά συνδυάζουμε τον Υδροχόο με την αδιαφορία, αλλά συγκαταλέγεται στο top 3 των πιο ευέξαπτων ζωδίων. Δεν ξεσπούν συχνά και χωρίς ουσιαστικό λόγο, αλλά όταν το κάνουν γίνεται με τον πιο εμφανή και έντονο τρόπο. Ένας θυμωμένος Υδροχόος δεν είναι αυτός που θα θέλατε να συναντήσετε στη ζωή σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share