Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου;

Τι λένε τα άστρα;

20 Ιανουαρίου 2023 06:43
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν "καβούρια" στις τσέπες.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει μία ολοκαίνουργια περίοδο ευκαιριών μέσα από τις γνωριμίες, τις επαφές σου και την κοινωνική σου δικτύωση. Από σήμερα έχεις την ανάγκη να αναθερμάνεις τις φιλίες σου αλλά επιδιώκεις και περισσότερες ώρες ψυχαγωγίας ή ενασχόλησης με τα κοινά! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε στηρίξει για να ικανοποιηθείς συναισθηματικά μέσω μίας άκρως θετικής επαγγελματικής ευκαιρίας!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, από σήμερα ο Ήλιος θα κινείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου , δηλαδή στο ζώδιο του Υδροχόου και θα χαρίζει φως στην καριέρα σου αλλά και στην κοινωνική σου καταξίωση! Καταφέρνεις και έχεις σημαντικά επιτεύγματα που σε βοηθούν να προοδεύσεις και να επιτύχεις τους στόχους για την ζωή σου! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω προσφέρει την ηθική ικανοποίηση από την διευθέτηση που θα έχεις σήμερα σε νομικό έγγραφο, σε επικοινωνία με άτομο από εξωτερικό, ή έχεις και την μεγάλη ιδέα, την μεγάλη έμπνευση που θα σε βάλει σε μία νέα επεκτατική πορεία!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και εσύ πλέον στρέφεις όλη την ενέργειά σου, στους τρόπους εκείνους που μπορούν να σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω την ζωή σου! Διψάς πολύ περισσότερο για γνώση, εμπειρία, είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι ή και να σχεδιάζεις ένα ταξίδι, ενώ τώρα μπορεί να μπει στα σκαριά ακόμα και η έναρξη ενός σεμιναρίου! Από σήμερα κάνεις τα πάντα για να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τα καταφέρνεις! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω στηρίζει τα οικονομικά σου!

Καρκίνος

Καρκίνε μου αγαπημένε, για σήμερα Παρασκευή το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο σε βοηθά να αναζωογονηθείς ψυχολογικά αλλά και να ανακουφιστείς από κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στον οικονομικό σου τομέα! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα, δεν σε αφήνει ούτε στιγμή να νιώσεις μοναχικότητα, απλά είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ότι έχεις το χρέος και την ευθύνη να σταθείς δίπλα σε κάποιους ανθρώπους που το ίδιο έκαναν σε σένα σε παρελθόντα χρόνο!

Ζώδια Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, από σήμερα ο Ήλιος στον Υδροχόο θα φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και αυτοί είναι οι τομείς της ζωής σου που θα δεχθούν και την πιο σπουδαία ανανέωση! Σήμερα η μέρα προσφέρεται για συζήτηση με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, για να προχωρήσεις στο αίτημα για μία νέα εργασία, αλλά και για να μπορέσεις να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου! Άλλστε η Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα, σε κάνει ιδιαίτερα σχολαστικό και λεπτολόγο, γεγονός που εντείνει και το στρες σου!

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, από σήμερα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Υδροχόο, όλη η ενέργειά σου είναι στραμμένη στα απλά, καθημερινά πράγματα και κοιτάζεις πολύ περισσότερο να συγκροτήσεις την εργασία σου, τις υποχρεώσεις σου, ενώ καταφέρνεις και κάνεις βήματα για να νιώσεις πολύ περισσότερη ζωτικότητα και ευεξία! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί και τον αισθηματικό σου τομέα, ενώ στην πορεία της ημέρας, υπάρχουν ευκαιρίες για ικανοποίηση, ψυχαγωγία και χαρά!

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, από σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου φωτίζει ακόμα περισσότερο τον τομέα των αισθηματικών σου και όλη σου η ενέργεια είναι δοσμένη στο πώς μπορείς να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω ωστόσο δείχνει ιδιαίτερα σήμερα ότι κρατάς κάποια συναισθηματικά κατάλοιπα , ή αλλιώς κάποια παράπονα για παρελθοντικές καταστάσεις που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει! Προσπάθησε να αποφύγεις την επιπόλαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια!

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή, ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να συγκροτήσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή! Καταφέρνεις και αναθερμαίνεις τις σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν έναν πολύ σταθερό και σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου και αυτούς τους ανθρώπους οφείλεις να έχεις ως προτεραιότητά σου. Επιπλέον, με την Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνεις και κάποιες συζητήσεις για πρακτικά , επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα και διευθετούνται καταστάσεις!

Τοξότης

Είναι γεγονός φίλε μου Τοξότη ότι είσαι από τους απόλυτα κερδισμένους του μήνα, μα πολύ περισσότερο και της σημερινής Παρασκευής, όπου ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στον Υδροχόο! Η μέρα σου είναι γεμάτη ιδέες, εμπνεύσεις, προτάσεις, συζητήσεις ή ακόμα και σχέδια για μία μετακίνηση! Είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και θέλεις πάση θυσία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και την ρουτίνα! Οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν σήμερα είτε να πεις ένα ψέμα, είτε να κρύψεις μία αλήθεια και αυτό θα συμβεί γιατί θα θέλεις να περάσεις καλά, χωρίς γκρίνιες, παράπονα ή χωρίς ανεπιθύμητη παρέα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, από σήμερα Παρασκευή βάζεις τα δυνατά σου για να τονώσεις το πορτοφόλι σου και είναι γεγονός ότι ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα συμβάλει στην ανάπτυξη του εισοδήματός σου! Επιπλέον ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια! Ιδιαίτερα σήμερα που έχουμε και την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σίγουρα είναι η ευκαιρία σου για να θέσεις στόχους και να τους δεις άμεσα και γρήγορα να γίνονται πράξη! Η μέρα προσφέρεται και για μία ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και μπαίνεις για τα καλά στην γενέθλια περίοδο! Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου, έχεις την δύναμη και την ελπίδα ότι έρχονται πολύ πιο λαμπρές ημέρες, ενώ ειδικά σήμερα μπορώ να πω ότι είσαι χαλαρός, ξεκούραστος και κλείνεις και εκκρεμότητες που σε βάραιναν! Συνδυάζοντας σήμερα την λογική με το συναίσθημα, θα καταφέρεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σου! Κάποια νέα στα επαγγελματικά θα σε ικανοποιήσουν!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σου προσφέρει την ζεστή συντροφιά φίλων και γνωστών που σου φτιάχνουν την μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο στα όνειρα ζωής που κάνεις, αλλά και στα βήματα που θέλεις να ακολουθήσεις στην συνέχεια της χρονιάς. Το πέρασμα του Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να κλείσεις εκκρεμότητες και να αφήσεις πίσω σου μία σκληρή εποχή στερήσεων και θυσίας.

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share