Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Το στοιχείο του αιφνιδιασμού» από την Άση Μπήλιου: Απρόσμενα νέα για Καρκίνους και 4 ακόμη ζώδια

Οι προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου

15 Ιανουαρίου 2023 13:14
«Το στοιχείο του αιφνιδιασμού» από την Άση Μπήλιου: Απρόσμενα νέα για Καρκίνους και 4 ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις έκανε και πάλι η Άση Μπήλιου, μέσω της ιστοσελίδας της. Η κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου (14-15/1) είναι το τετράγωνο (όψη έντασης) ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές, αλλά και όλη τη γκάμα των σχέσεων μας, όπως και τα οικονομικά, και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια.

Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες είναι στα ζώδια που κυβερνούν ο ένας του άλλου, δηλαδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο που κυβερνά ο Ουρανός και ο Ουρανός στον Ταύρο που κυβερνά η Αφροδίτη, μπορεί να προκύψουν και θετικά σενάρια, όπως κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικά κέρδη, ή επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας.

Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών. Η τεράστια ανάγκη για...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share