Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ρηξικέλευθος» Κώστας Λεφάκης: Ανατρέπονται τα πάντα για Καρκίνους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια!

Οι προβλέψεις του αστρολόγου για σήμερα (14/1)

14 Ιανουαρίου 2023 12:29
«Ρηξικέλευθος» Κώστας Λεφάκης: Ανατρέπονται τα πάντα για Καρκίνους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ημέρα ανατροπών, κυρίως σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, η σημερινή (14/1) σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, που στάθηκε ιδιαίτερα σε Καρκίνους, Ζυγούς και 2 ακόμη ζώδια!

Παράλληλα, «ξαστεριά» έχουμε από τη Λίτσα Πατέρα: Θεμέλια νίκης σε όλα τα επίπεδα για αυτά τα 3 ζώδια!

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη:

ΚΡΙΟΣ
Το σπίτι σας μπορεί να σας απασχολήσει αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά μπορεί να έχετε και ευχάριστες εκπλήξεις. Δείτε κάποια προβλήματα με πιο ανοικτό μυαλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα αισθηματικά σας τώρα, και αυτό το σαββατοκύριακο έχετε την διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε. Κάντε το ανεπιφύλακτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε ανάγκη να αποτραβηχθείτε λίγο από την ένταση των τελευταίων ημερών. Προσπαθήστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να κάνετε μία εποικοδομητική ανασκόπηση των πεπραγμένων.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, απογειώνουν την ψυχολογία σας. Αξιοποιείστε στο έπακρον τις δημιουργικές σας ιδέες και βρεθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας είναι έντονα ερωτική, αλλά τα επαγγελματικά σας σχέδια σας απασχολούν έντονα. Αξιοποιείστε καλύτερα τον χρόνο σας αυτές τις μέρες ώστε να τα προλάβετε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα αίσθημα αισιοδοξίας σήμερα σας βοηθάει να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και να …ερωτευτεί.

ΖΥΓΟΣ
Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Το ένστικτό σας μπορεί να σας δώσει λύσεις, και η ερωτική σας ακτινοβολία μπορεί να σας οδηγήσει σε μία ρομαντική ιστορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε να βρείτε το συντομότερο δυνατό τις κατάλληλες ισορροπίες, μεταξύ των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων αλλά και της ανάγκης σας να ηρεμήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερη ένταση επικρατεί στον χώρο της δουλειάς σας, και σας φαίνεται αδύνατο να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποθέσεις σας. Κάντε προσεκτικά τις επιλογές σας, και μην εκνευρίζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αλλά αυτός δεν πρέπει να είναι ένας λόγος για να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις ή σπατάλες ακόμα. Φανείτε πιο προνοητικοί.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμπαθείς και δύσκολες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε επώδυνες αποκαλύψεις. Προσέξτε πολύ τις μετακινήσεις σας, τις συζητήσεις σας και γενικά τους ανθρώπους γύρω σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Συζητείστε ήρεμα με τους δικούς σας ανθρώπους, και αποφύγετε να θίξετε δύσκολα θέματα σήμερα. Μην δίνετε σημασία σε εμπαθείς συμπεριφορές γύρω σας, και κάντε απλά την δουλειά σας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share