Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Κατάρρευση» από Λίτσα Πατέρα: Χρεωκοπία για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Δώστε βάση!

22 Νοεμβρίου 2022 09:36
«Κατάρρευση» από Λίτσα Πατέρα: Χρεωκοπία για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα για κάποια ζώδια, αλλά και κακά για κάποια άλλα, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Facebook. Σήμερα, όπως φαίνεται, θα περάσουν δύσκολα οικονομικά Ζυγοί, Σκορπιοί και δύο ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

Λίτσα πατέρα ζώδια

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου -κυβερνήτης σας- στον Τοξότη θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα όμως δεν παύει να σας φορτίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!

Καλημέρα φίλοι μου! ♈️ΚΡΙΟΣ Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε...

Posted by Litsa Patera on Monday, November 21, 2022
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share