Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Τροχός της τύχης» από την Άση Μπήλιου: Μοναδικές ευκαιρίες για Διδύμους, Τοξότες και άλλα 2 ζώδια

Δεν κρύβει την αισιοδοξία της η αστρολόγος

22 Νοεμβρίου 2022 07:30
«Τροχός της τύχης» από την Άση Μπήλιου: Μοναδικές ευκαιρίες για Διδύμους, Τοξότες και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες ευκαιρίες θα έχουν τα ζώδια στις επόμενες μέρες, με την Άση Μπήλιου να δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξη για ορισμένα εξ αυτών.

Μετά την περίοδο των εκλείψεων, κατά την οποία ταλαιπωρηθήκαμε σε πολλά επίπεδα, έρχεται μια υπέροχη Νέα Σελήνη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη το βράδυ της 23ης ξημερώματα 24ης Νοεμβρίου 2022 για να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να επικεντρωθούμε σε ό,τι καλό έχουμε καταφέρει και να έχουμε μια πιο θετική προοπτική για τη ζωή μας.

Ο Τοξότης είναι ο μεγάλος στοχαστής και το ανήσυχο πνεύμα του ζωδιακού και με τη Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες, σχέδια και στόχους και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Και επειδή η ενέργεια του Τοξότη είναι διάχυτη και πολύ ισχυρή αυτή την περίοδο, αφού και η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο, αλλά και ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη μία μέρα πριν τη Νέα Σελήνη, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συνθήκη για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ξεκινήσουμε από την αρχή και να βάλουμε μπροστά τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share