Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Τι λένε τα άστρα και οι αστερισμοί για την σημερινή μέρα - Διάβασε το ζώδιό σου και θα μάθεις

Τι επρόκειτο να συμβει;

18 Νοεμβρίου 2022 12:11
Τι λένε τα άστρα και οι αστερισμοί για την σημερινή μέρα - Διάβασε το ζώδιό σου και θα  μάθεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, σήμερα ο Πλούτωνας εξακολουθεί να είναι σε εξάγωνο με τον Ήλιο και αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά ευκαιρίες που πρέπει να αρπαχτούν για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους και επιθυμίες.

Δες επίσης τα ζώδια των μαμάδων και τα χαρακτηριστικά τους

Κριός

Φίλε Κριέ, ήρθε η ημέρα, που θα δώσεις ένα οριστικό τέλος σε παλαιά προβλήματα και δυσκολίες, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν! Με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα έρθουν στον δρόμο σου, άπειρες λύσεις και εποικοδομητικές αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ορθές αποφάσεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η ημέρα είναι ιδανική, για να αναζωπυρώσεις και να βελτιώσεις, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Τα άτομα που σε περιβάλλουν, θα σου δώσουν μόνο χαρά και θα σου προσφέρουν ουσιαστική ικανοποίηση! Το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σήμερα, υπόσχεται και ένα πολύ ευχάριστο νέο!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες και ευκαιρίες, που θα εξυπηρετήσουν την ισχυρή σου ανάγκη, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου! Επιπλέον, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για έναρξη άσκησης ή διατροφής!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, υπόσχεται σίγουρα ευχάριστες στιγμές! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό στην κοινωνική σου ζωή και χορταίνεις εκδηλώσεις θαυμασμού! Θα έρθουν αρκετές εξελίξεις, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές συναναστροφές, θέματα που αφορούν παιδιά, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγικές εξόδους!

Λέων
Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, είναι απόλυτα ωφέλιμο για εσένα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου σήμερα, σοφά και έξυπνα! Αν εμπιστευτείς το ένστικτο σου, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την οικία σου!

Αστρολογικός χάρτης

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα εποικοδομητική για την ζωή και την καθημερινότητα σου! Απολαμβάνεις εύνοια σε κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές, αλλά και κάθε είδους μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου και θα εκπληρώσεις πολλές από τις επιθυμίες σου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα ετοιμάσου για θετικά γεγονότα και καταστάσεις, λόγω της βοήθειας του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Θα μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία, αρκετές επιθυμίες και να υλοποιήσεις σχέδια, γεγονός που θα επαναφέρει επιτέλους την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, μία τέλεια ημέρα για το ζώδιο σου! Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε με κάθε τρόπο, το ιδιαίτερα θετικό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και θα δεις πως θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Υλοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου και αλλάζεις ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει!


Τοξότης
Φίλε Τοξότη, απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη ηρεμία και σιγουριά! Το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, σε ανανεώνει ψυχολογικά, βελτιώνει την διάθεση σου, διώχνει όλες τις δύσκολες καταστάσεις και σε απαλλάσσει από δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις! Καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα, να ακούς την διαίσθηση και το ένστικτο σου!


Αιγοκερως
Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περιμένεις την σημερινή ημέρα, άπειρες θετικές αλλαγές και θεαματικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου, που εδώ και καιρό επιθυμούσες, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Να αναμένεις χαρμόσυνες στιγμές με τους φίλους σου, όπως και αναζωπύρωση των φιλικών σου σχέσεων, με ποικίλους τρόπους!


Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, επωφελείσαι πολύ από την σημερινή δυναμική όψη του Εξάγωνου Ήλιου-Πλούτωνα! Θα καταφέρεις να ανακαλύψεις κρυφές ενέργειες ορισμένων ατόμων που σε αφορούν άμεσα και προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν! Οφείλεις να εμπιστευθείς άφοβα την ενισχυμένη σου διορατικότητα και να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά την πειθώ σου!


Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν την σημερινή ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια κάθε είδους, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, εξωτερικού, ταξιδιών και επαφών με πρόσωπα από απόσταση, ευνοούνται!

ΠΗΓΗ: εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share