Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

12 Νοεμβρίου 2022 07:05
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε με τι εκνευρίζεται κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι αντιδράσεις τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μπορείς να αναμένεις πολλές συναισθηματικές χαρές, όπως και αποκαλύψεις που συμφέρουν τα σχέδια και τους στόχους σου! Επιπλέον, έχεις μάθει να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου, συμπεριφορά που θα σου φέρει μόνο οφέλη!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, καταφέρνεις την σημερινή ημέρα και βελτιώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και συναναστροφή! Μην διστάσεις στιγμή να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, προκειμένου να πλησιάσεις άτομα που είχατε στο παρελθόν παρεξηγηθεί και απομακρυνθεί!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σου δίνει πρακτικές λύσεις και θετικές ουσιαστικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης, αλλά και για διεκπεραίωση υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων! Η καλύτερη ημέρα επίσης, για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα περάσεις σίγουρα υπέροχα! Θέματα που αφορούν κοινωνική ζωή, ψυχαγωγία, προβολή, δημιουργικότητα, παιδιά, αλλά κυρίως προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται πολύ, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Όλα θα κυλήσουν τέλεια! Απόλαυσε το!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, προτεραιότητα σου σήμερα, είναι σαφώς η οικογένεια και θέματα που αφορούν το σπίτι σου! Γενικά σήμερα, θα απολαύσεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και συναισθηματική ικανοποίηση! Ιδανική ημέρα, για να λύσεις μία και καλή, προβλήματα του παρελθόντος!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου;

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, υπόσχεται χαρμόσυνες συζητήσεις και συναντήσεις, όπως και στιγμές κοινωνικότητας και διασκέδασης! Γενικά θα νιώσεις περιζήτητος και δημοφιλής, αφού είσαι πολύ συμπαθής και αγαπητός! Θα καταφέρεις την σημερινή ημέρα, να αποκτήσεις ο,τιδήποτε ποθείς, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σου δώσει μία μεγάλη ευκαιρία, να καταφέρεις να αποβάλλεις από την ζωή σου αρνητικές εμπειρίες και να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, απολαμβάνεις ουσιαστικές και όμορφες στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, θα αυξήσεις με ευκολία τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγάλου σου ονείρου! Να ακούς την καρδιά και την διαίσθηση σου! Ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχολογικά και θα αισθανθείς σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές εξελίξεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου και επιτέλους, να κατανοείς πραγματικά ορισμένες καταστάσεις, που εδώ και καιρό βιώνεις! Η ημέρα θα φέρει επίσης, μία αποκάλυψη ενός μυστικού, που θα σου δώσει χαρά!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία την σημερινή ημέρα, που ενδεχομένως, να εξελιχθεί στο μέλλον, σε μία ισχυρή φιλία! Επίσης έχεις εύνοια, σε αλλαγές που εδώ και καιρό, θες να κάνεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ευνοούνται απόλυτα η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων και συναναστροφών σου! Έχεις στα χέρια σου την λύση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων, αλλά και για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Η διαίσθηση σου επίσης, είναι πιο ισχυρή τώρα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, βελτιώνεις στο έπακρο τις σχέσεις σου με αδέρφια, μακρινούς συγγενείς και γείτονες! Επιπλέον, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, να κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και ανανεώσεις με τον πιο ψυχαγωγικό τρόπο, την κοινωνική σου ζωή! Η τύχη είναι στο πλευρό σου!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share