Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Σφίγγει τα δόντια» η Άση Μπήλιου: Έντονος προβληματισμός για Λέοντες, Υδροχόους και 2 ακόμη ζώδια

Σας αφορά!

11 Νοεμβρίου 2022 09:00
«Σφίγγει τα δόντια» η Άση Μπήλιου: Έντονος προβληματισμός για Λέοντες, Υδροχόους και 2 ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ήλιος που διελαύνει στο ζώδιο του Σκορπιού και συγκεκριμένα στο 2ο δεκαήμερο, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Αυτό το τετράγωνο θα είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό και θα ζορίσει λίγο παραπάνω τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 16η έως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Περιορισμοί και δοκιμασίες

Βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων και ανάδρομου Άρη στους Διδύμους και το κλίμα των ημερών είναι ήδη αρκετά φορτισμένο για τους περισσότερους. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται την Παρασκευή 11/11/2022 είναι ένα είδος δοκιμασίας για τις σχέσεις μας, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το τετράγωνο στην αστρολογία είναι η απόσταση 90° ανάμεσα σε δύο πλανήτες και πρόκειται για μια όψη η οποία φέρνει τους πλανήτες σε μια σύγκρουση, αφού προσπαθούν να συμβιβάσουν δύο διαφορετικές ποιότητες. Ο Ήλιος συμβολίζει το Εγώ μας, τα θέλω και τις επιθυμίες μας και στο ζώδιο του Σκορπιού έχει ανάγκη από σταθερότητα, ασφάλεια και βάθος στα συναισθήματα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος συμβολίζει τα όρια, τους κανόνες και το κάρμα και στο ζώδιο του Υδροχόου μας φέρνει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες, βάζει στο στόχαστρο τα όνειρα που έχουμε για το μέλλον και αποδομεί οτιδήποτε δε λειτουργεί και δεν μας επιτρέπει να εξελιχθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share