Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μαύρο» Σαββατοκύριακο για Καρκίνους, Λέοντες και...: 3 ζώδια στο στόχαστρο από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

11 Νοεμβρίου 2022 08:40
«Μαύρο» Σαββατοκύριακο για Καρκίνους, Λέοντες και...: 3 ζώδια στο στόχαστρο από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εβδομάδα...φωτιάς ήταν αυτή που πέρασε για όλα τα ζώδια το διάστημα , σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων μας είχε προειδοποιήσει και για το Σαββατοκύριακο που είναι προ των Πυλών! Στις καθιερωμένες του προβλέψεις στο oroskopos.gr, ο έμπειρος αστρολόγος «έδειξε» 3 ζώδια!

Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα 4 ζώδια που πάντα είναι τυχερά στα οικονομικά τους.

Κριός

Ο Νοέμβρης συνεχίζει σκληρός και απρόβλεπτος. Θίγονται ακόμα μια φορά θέματα οικονομικά, ψυχολογικά και υπαρξιακά. Η στενή προσέγγιση Αφροδίτης, Ερμή και Ήλιου στον Σκορπιό σας βοηθά να εμβαθύνετε και να βρείτε τις αιτίες του κακού, έστω και μέσα από ταλαιπωρία. Αποφύγετε για μια ακόμη φορά να ξεκινήσετε οτιδήποτε τώρα! Υπολογίστε επίσης έναν κίνδυνο κλοπής που είναι πολύ έντονος αυτήν την περίοδο, όπως και ένα ύπουλο παρασκήνιο που κινείτε εναντίον σας χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Ταύρος

Όλο το παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα παίζεται στον τομέα των σχέσεων. Η έκλειψη του Φεγγαριού στο ζώδιό σας στις 8 του μήνα, πυροδοτεί κινδύνους που στοχεύουν τόσο στην αισθηματική, όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Ένας χωρισμός, μια παρεξήγηση, μια απώλεια ενός ανθρώπου, κυριαρχούν στις μεγάλες πιθανότητες. Στο μεταξύ, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα αισθηματικά σας σχέδια θα δεχτούν ανατροπές, αλλαγές, ή ακυρώσεις. Η υγεία σας εκτίθεται σε κίνδυνο χωρίς να το καταλάβετε. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, τετραγωνισμένος από τον Ποσειδώνα γίνεται αιτία να καθυστερήσουν χρήματα, ή να τα σπαταλήσετε σε περιττά έξοδα.

«Μαύρο» Σαββατοκύριακο για Καρκίνους, Λέοντες και...: 3 ζώδια στο στόχαστρο από τον Κώστα Λεφάκη!

Δίδυμοι

Μέσα στις δύσκολες μέρες που προκαλεί η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, υπάρχει για σας και μια καλή εκδοχή: η στενή προσέγγιση Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στον Σκορπιό, φέρνει κάτι καλό στον τομέα της εργασίας, ή μέσα από τις τρέχουσες επιδόσεις εκεί, σας δίνει τη δυνατότητα να διακριθείτε χαρακτηριστικά. Αντιξοότητες μπορεί να παρουσιαστούν σε οικονομικές σχέσεις και σε αγοραπωλησίες που τρέχουν από καιρό. Η δυσαρμονία του Άρη από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ανάδρομοι αμφότεροι, προκαλεί καθυστερήσεις και σας αναγκάζει να κάνετε μια θυσία που δεν θέλετε, ή να αποδεχτείτε μια εκμετάλλευση από επαγγελματικούς παράγοντες.

Καρκίνος

Οι μέρες που ακολουθούν είναι βαριές, λόγω της έκλειψης του Φεγγαριού στον Ταύρο, που είναι και ο κυβερνήτης σας. ΄Ετσι η Πανσέληνος του Νοεμβρίου προκαλεί ένα δυσάρεστο γεγονός σε έναν νευραλγικό τομέα της ζωής σας. Παράλληλα ζείτε μια περιστασιακή δοκιμασία σε κάτι που δημιουργείτε, ή φτιάχνετε αυτήν την περίοδο. Επίσης δοκιμάζεστε και συναισθηματικά από εξωτερικούς παράγοντες.. Προσέξτε ιδιαίτερα νομικές υποθέσεις που τρέχουν, μεταθέστε αγορές που θέλετε να κάνετε και μην παίρνετε αποφάσεις γιατί θα ανατραπούν πολύ σύντομα, από το βάρος των γεγονότων.

Λέων

Οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα καθώς ο χορός των εκλείψεων συνεχίζεται με επίκεντρο τώρα, την Πανσέληνο της 8ης Νοεμβρίου. Αυτή πυροδοτεί μια έκρηξη στον επαγγελματικό, ή στον κοινωνικό χώρο. Παραμείνετε υποψιασμένοι για οτιδήποτε σας φαίνεται ασυνήθιστο. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, ή επίδειξη δύναμης σε σφετεριστές, ή αντιπάλους σας. Μη φορτώνετε την καθημερινότητά σας με πολλές υποχρεώσεις, αναβάλλετε τυχόν καινούρια ξεκινήματα και μην εμπλέκεστε σε σχόλια του κοινωνικού σας χώρου. Προσέξτε επίσης τις μετακινήσεις σας και όταν έρχεστε σε επαφή με μηχανήματα.

Παρθένος

Η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου θα φέρει θύελλες αναστάτωσης και απρόβλεπτα περιστατικά. Αναπάντεχα γεγονότα θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά σας, υποχρεώνοντάς σας να αναπροσαρμόζετε συνέχεια το πρόγραμμά σας. Μια είδηση θα σας σοκάρει και μια συνάντηση θα οδηγήσει σε μια αποκάλυψη που δεν είστε ακόμα έτοιμοι να την αντιμετωπίσετε. Μια διαφωνία μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση αν δεν την χειριστείτε διπλωματικά.

Ζυγός

Προσπαθήστε να κινηθείτε λογικά και καθόλου παράτολμα. Η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, φέρνει αναστατώσεις , τόσο κοινωνικές, όσο και οικονομικές. Προβληματισμός και εσωστρέφεια θα κυριαρχήσουν στη διάθεσή σας. Συναλλαγές και συζητήσεις θα πάρουν δύσκολη πορεία. Ο ανάδρομος Άρης σε δυσαρμονική όψη με Ποσειδώνα, δείχνει ότι θα δοκιμαστείτε σε κάτι παραγωγικό που κάνετε, ή σε ένα θέμα κλασικά επαγγελματικό. Αποφύγετε χώρους και ανθρώπους που δεν σας βοηθούν να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς.

«Μαύρο» Σαββατοκύριακο για Καρκίνους, Λέοντες και...: 3 ζώδια στο στόχαστρο από τον Κώστα Λεφάκη!

Σκορπιός

Είσαστε οι πλέον εκτεθειμένοι αυτής της περιόδου σε οτιδήποτε αφορά τη σχέση με το άμεσο περιβάλλον και τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα, ή με επαγγελματικά ζητήματα. 15 μέρες μετά την έκλειψη Ηλίου που ζήσατε, ζείτε τώρα μια σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου, που πραγματοποιείται στο απέναντί σας ζώδιο, του Ταύρου. Ένα παλιρροϊκό κύμα γεγονότων στοχοποιεί τον τομέα των αισθηματικών και κοινωνικών σχέσεων. Εσείς παίρνετε τη θέση του παρατηρητή και θα πρέπει να κινηθείτε πολύ έξυπνα και ευέλικτα για να σώσετε καταστάσεις και να αποφύγετε δράματα. Στο χέρι σας είναι να αμυνθείτε σωστά και να κρατήσετε αποστάσεις, αρκεί να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημα και να κινηθείτε με γνώμονα την ορθή σκέψη και τη σωστή κρίση.

Τοξότης

Τα γεγονότα που θα ζήσετε αυτήν την περίοδο είναι περισσότερο ψυχολογικά, παρά πρακτικά. Η Πανσέληνος της 8ης Νοεμβρίου και η έκλειψη του Φεγγαριού στον Ταύρο, ευαισθητοποιεί θέματα υγείας και εργασίας. Την ίδια στιγμή, ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, σε τετράγωνη όψη με τον Ποσειδώνα, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα με συνεργάτες, οικείους και με συναισθηματικούς παράγοντες της ζωής σας. Η καθημερινότητα προβλέπεται βαριά και διχασμένη. Συχνά θα νιώθετε τη ρήση, εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Κι εσείς καλείστε να γίνετε οι γεφυροποιοί μεταξύ αντιθέτων πραγμάτων και καταστάσεων σε όλο το μήκος αυτού του Νοεμβρίου. Πιστεύω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, αν διατηρήσετε ψυχραιμία και ελέγξετε τον εκνευρισμό και το θυμό.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου, σημαίνει ότι κάποιες εκτιμήσεις και εντυπώσεις διαψεύδονται και ένα αναπάντεχο γεγονός σας επιστρατεύει στην υπηρεσία ενός δικού σας ανθρώπου, ο οποίος ενδεχομένως, θα περάσει έναν μικρό κίνδυνο. Γενικότερα, ο ουράνιος θόλος αυτήν την περίοδο δείχνει για σας, ότι πληθαίνουν οι πιθανότητες για μια περιστασιακή κρίση στον εργασιακό χώρο, ακόμη και για μια απώλεια ενός πολύτιμου αντικειμένου. Σας σώζει η συμπυκνωμένη δύναμη και αντοχή που διαθέτετε, όπως και η θρυλική σας υπομονή. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά και επιστρατεύστε τις γνωστές αρετές του χαρακτήρα σας που αποτελούν και τη μεγάλη ασπίδα προστασίας σας.

Υδροχόος

Για μια ακόμα φορά θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά τις επόμενες μέρες, καθώς η Πανσέληνος και η έκλειψη του Φεγγαριού στον Ταύρο θα γίνουν αιτία αναστάτωσης τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό σας χώρο. Προσέξτε τις κινήσεις, τις πρωτοβουλίες, τις δηλώσεις αλλά επίσης και τις αντιστάσεις σας. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, κυρίως αν αφορούν χρήματα ή αγοραπωλησίες. Αναβάλετε ταξίδια και μετακινήσεις.

Ιχθύες

Δεν είναι τόσο η έκλειψη της 8Ης Νοεμβρίου που θα σας επηρεάσει, όσο η δυσαρμονία του Άρη από τους Διδύμους, με τον κυβερνήτη πλανήτη σας Ποσειδώνα. Το κακό είναι ότι πολλά πράγματα γύρω από την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους, θα πάρουν τέτοια έκταση που θα σας τρομάξουν. Ευτυχώς οι δυσκολίες θα παρέλθουν γρήγορα και μια ανώτερη δύναμη φαίνεται να σας φροντίζει και να σας βοηθά. Παρόλα αυτά δεν θα αποφύγετε αλλαγές σχεδίων, συναισθηματικές απογοητεύσεις και το ενδεχόμενο μιας απώλειας, ίσως και μιας κλοπής ενός χρήσιμου για σας αντικειμένου. Πρέπει λοιπόν να προσέχετε κάθε σας βήμα και να μη δραπετεύετε στο κόσμο της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων σε όλο το μήκος του φετινού Νοέμβρη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share