Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Συμφορά» από Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομικά ζόρια για Καρκίνους, Λέοντες και άλλα 2 ζώδια

Προσοχή στις σπατάλες!

9 Νοεμβρίου 2022 14:14
«Συμφορά» από Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομικά ζόρια για Καρκίνους, Λέοντες και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, οικονομικά ζόρια φαίνεται πως θα έρθουν για τους Καρκίνους, τους Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια. Παράλληλα, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη

Κριός: Ενδιαφέρουσες και χρήσιμες επαφές με εύνοια

Ταύρος: Τώρα να κάνετε «ταμείο» και να προχωρήσετε σε βελτίωση

Δίδυμοι: Έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι, αλλά το μαχαίρι είναι...κοφτερό

Καρκίνος: Καταπολεμήστε φόβους αλλά και ένα...μάτι στην πλάτη

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τις υπόλοιπες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

Θα ιδρώσεις για να τους "κερδίσεις" - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν εμπιστεύονται εύκολα

Όλοι έχουμε αυτό το ένα έστω άτομο στον κοινωνικό μας περίγυρο που είναι δύσπιστο για τα πάντα. Δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους πάντες και, συχνά, κάνει πρώτα μια έρευνα όταν γνωρίζει κάποιον, πριν του ανοιχτεί. Πολλές φορές συνεχίζει την έρευνά του ακόμα και για κάποιον που γνωρίζει χρόνια.

Ενώ πολλοί μπορεί να ενοχληθούν από αυτή τη συνήθεια, αυτοί οι άνθρωποι απλά έτσι λειτουργούν. Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα ζώδια που έχουν θέματα εμπιστοσύνης και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να την κερδίσεις. Με την ευκαιρία, δείτε ποιές μέρες είναι οι ιδανικές για να παντευτεί κάθε ζώδιο μέσα στο 2023.

Ταύρος

Ο Ταύρος νοιάζεται πολύ για τους άλλους, ωστόσο, δεν πιστεύει στην εμπιστοσύνη. Νιώθει ότι ο κόσμος έχει μια τάση στην προδοσία. Έχει κάποιους ανθρώπους γύρω του τους οποίους εμπιστεύεται τυφλά. Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του Ταύρου αλλά μόλις το κάνεις, δεν υπάρχει επιστροφή, θα μείνει κοντά σου για πάντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος, επίσης, εμπιστεύεται λίγα άτομα. Είναι πολύ δύσπιστος για τους ανθρώπους και τις πράξεις τους. Αυτό, συχνά, είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων εμπειριών του. Στον Παρθένο δεν αρέσει η ιδέα να έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα του. Αντίθετα, θέλει απλώς μερικούς ανθρώπους τους οποίους μπορεί να αποκαλεί δικούς του για μια ζωή.

Θα ιδρώσεις για να τους

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι άλλο ένα ζώδιο το οποίο δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Είναι εξαιρετικά δύσπιστος και πάντα αμφιβάλλει για τις πράξεις των άλλων. Ξέρει το πώς μπορούν οι άνθρωποι να επωφεληθούν από αυτόν και γι’ αυτό προτιμάει να μην εμπιστεύεται τον οποιονδήποτε που συναντάει. Είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού και φυσικά μόλις τη χάσεις, δεν θα μπορέσεις να την κερδίσεις ξανά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σκέφτεται υπερβολικά πολύ και αναλύει προσεκτικά κάθε κατάσταση της ζωής του. Αναλύει τους ανθρώπους και αξιολογεί τη συμπεριφορά τους. Μέχρι ένα άτομο να είναι σε θέση να συμπληρώσει όλα τα κουτάκια στη λίστα του, είναι αδύνατο να το εμπιστευτεί. Ένας Υδροχόος πιθανότατα θα ανακαλύψει πότε του λες ψέματα και πότε προσποιείσαι, ως εκ τούτου, θα πρέπει και εσύ να του φέρεσαι αναλόγως.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share