Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τα ρω του έρωτα»: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι πιθανότερο να ερωτευτούν τον Νοέμβριο

Η τύχη στο κατόπι τους

3 Νοεμβρίου 2022 23:15
«Τα ρω του έρωτα»: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι πιθανότερο να ερωτευτούν τον Νοέμβριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Ενώ τον Οκτώβριο κύριος σκοπός μας ήταν να προσαρμοστούμε στο ότι πολλοί πλανήτες έπαψαν να κινούνται ανάδρομα, τον Νοέμβριο πρέπει να καταφέρουμε να εγκληματιστούμε και στα δύο.

Δηλαδή, και στους πλανήτες που ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους και σε εκείνους που επιστρέφουν σε ορθή τροχιά. Παάλληλα, δείτε ποιοι δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους αυτό το μήνα.

Μέσα σε αυτή την αέναη κίνηση των πλανητών, αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού αρχίζουν να βλέπουν πιο καθαρά και να αντιλαμβάνονται τι είναι ακριβώς εκείνο που χρειάζονται. Διαβάστε παρακάτω ποιοι θα βρουν τον έρωτα ή θα αναθερμάνουν τις σχέσεις τους τις επόμενες ημέρες.

Δίδυμοι

Με τον Άρη να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο ο εκνευρισμός, οι καθυστερήσεις και η ένταση δεν λείπουν. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να μην χάσετε το μυαλό και τους αγαπημένους σας, είναι να διατηρήσετε τη διπλωματία και την υπομονή σας. Από τις 16 περίπου του μήνα και έπειτα, όμως, θα βρεθείτε στο επίκεντρο και θα είστε το νούμερο 1 θέμα συζήτησης όλων. Έτσι θα μπορείτε να γοητεύσετε το άτομο που επιθυμείτε ή να ζήσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Επιπλέον, στις 24/11, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει αέρα ανανέωσης στις σχέσεις, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αφήσετε πίσω ό,τι σας βαραίνει.

ζώδια σχέσεις έρωτας

Λέων

Στις αρχές του μήνα θα βιώσετε μία πίεση, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν βοηθά. Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, όμως, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία ονειρική σχέση ή να πάτε την υπάρχουσα στο επόμενο επίπεδο. Πρόκειται για μια ερωτική και δημιουργική περίοδο, κατά την οποία θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

Ζυγός

Αυτόν τον μήνα θα εξερευνήσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και συνδέεστε με τους άλλους, εκφράζοντας ειλικρινά τις ανάγκες και τα όνειρά σας. Θα θέσετε όρια και δεν θα διστάσετε να κάνετε συζητήσεις που θα φέρουν αρκετό κόσμο (και εσάς) σε δύσκολη θέση. Μην τις φοβηθείτε, διότι αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε παρακάτω. Έχετε πλέον την ευκαιρία, όχι μόνο να δημιουργήσετε μια πιο βιώσιμη σχέση, αλλά και να κατανοήσετε περισσότερα για παλαιότερες επιλογές σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share