Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οπλιστείτε με υπομονή: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο

Έρχονται «σκληροπυρηνικές» μέρες...

30 Οκτωβρίου 2022 14:04
Οπλιστείτε με υπομονή: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νοέμβριος είναι μια ανάσα μακριά και σύμφωνα με την αστρολογία 4 ζώδια θα τα βρουν λίγο ζόρικα τον νέο μήνα. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν τα ταξίδια.

Στις 8 Νοεμβρίου θα έχουμε σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους της σταθερής ομάδας ζωδίων, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ή όσους έχουν ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να δείξουν το τέλος μιας κατάστασης σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και γενικότερα υπάρχει μια τάση για αλλαγές και ανατρεπτικά γεγονότα. Η σεληνιακή έκλειψη μάς κάνει πιο συναισθηματικούς και μάς κάνει να παίρνουμε τα πράγματα κατάκαρδα και πιο προσωπικά.

ζώδια νοέμβριος

Τα ζώδια που έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο Νοέμβριο

Τα ζώδια λοιπόν που έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο Νοέμβριο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι (ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου).Ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για μερικούς.

Ταύρος

Η έκλειψη της σελήνης γίνεται στο ζώδιό σου και να είσαι έτοιμος/η για πολλές αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή σου. Κλείνουν πολλά κεφάλαια σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να χωρίσεις, να αλλάξεις δουλειά ή να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα την σχέση σου. Όσα δεν έκανες τόσα χρόνια, θα τα κάνεις σε έναν μήνα! Το τέλος μιας εποχής είναι ο Νοέμβριος για σένα.

Λέων

Ο Νοέμβριος θα είναι σκληρός και δύσκολος για σένα. Το κλίμα θα είναι βαρύ και δεν θα έχεις καλή διάθεση εξαιτίας γεγονότων που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ο μήνας φανερώνει ξεκαθαρίσματα, ανατροπές και ριζικές αλλαγές ζωής. Σε απασχολεί η δουλειά και το σπίτι, όπου εκεί θα γίνουν οι σημαντικές αλλαγές. Πολλά προβλήματα θα έρθουν από το παρελθόν που δεν έχεις λύσει ακόμα. Θα σφίξεις τα δόντια και θα πάρεις αποφάσεις που δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

Σκορπιός

Η έκλειψη της σελήνης γίνεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πολλές αλλαγές, όπως ένας χωρισμός, μια μετακόμιση, ή αλλαγή εργασίας. Είναι πολύ πιθανόν να θέλεις να κάνεις αλλαγή ακόμη και στην εμφάνισή σου. Τον Νοέμβριο ουσιαστικά θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που θα πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Θα νιώσεις πίεση και ζόρι και σίγουρα το κλίμα δεν θα είναι ευχάριστο. Ένα κεφάλαιο του παρελθόντος πρέπει να κλείσει οριστικά. Αποκαλύψεις και έντονο παρασκήνιο θα βγει στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Ο Νοέμβριος θα είναι ζόρικος και για σένα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου σε έχει επηρεάσει και σε αποδυναμώνει. Προβληματίζεσαι για το μέλλον και τους στόχους σου. Διανύεις το τέλος μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας άλλης. Άνθρωποι θα σε ξαφνιάσουν από κει που δεν το περιμένεις. Προσοχή σε αποφάσεις που έχουν σχέση με τον γάμο και την εργασία σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share