Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δυνατές» επανασυνδέσεις γι’ αυτά τα 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

1 Νοεμβρίου 2022 13:10
«Δυνατές» επανασυνδέσεις γι’ αυτά τα 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Ποια θα είναι αυτά τα τυχερά ζώδια;

Ακολουθούν αναλυτικές προβλέψεις από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη. Ραγδαίες οι εξελίξεις προβλέπονται για τις αισθηματικές σας σχέσεις και σημαντικές για αρκετούς για τις κοινωνικές…

Αναλυτικές προβλέψεις από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Δεν λείπουν οι αιφνιδιασμοί σε έρωτα και χρήμα. Στον αισθηματικό τομέα μάλιστα, για τους περισσότερους έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Στις προσπάθειες σας για επαγγελματική βελτίωση μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου ή να χρησιμοποιήσετε μία γνωριμία για να βελτιώσετε τη θέση σας.

«Δυνατές» επανασυνδέσεις γι’ αυτά τα 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 31/10 – 6/11

Κριός

Αν φανείτε προνοητικοί, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του μεσοδιαστήματος των εκλείψεων, να αποφύγετε κα­κοτοπιές και να, μείνετε, τελικά, ευχαριστημένοι από την πρόοδο σας.

Γι΄ αυτό, συγ­κρατήστε λίγο τον Κριαρίσιο παρορμητισμό σας και μη βιαστείτε να βγάλετε συμ­περάσματα ή να πάρετε αποφάσεις πριν αφήσετε το χρόνο να σας αποκαλύψει ανθρώπους και καταστάσεις. Αποφύγετε εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις και ελέγχετε σωστά τα συναισθήματά σας, τις αντιδράσεις σας όταν σας προκαλούν και όταν σας πνίγει το δίκαιο. Οικονομικά χρειάζεται διπλή προσοχή τώρα!

Ταύρος

Στις αρχές του μήνα μία άσχημη διάθεση θα σας επηρεάσει γενικά αλλά σύντομα, θα ξαναβρείτε την αυτο­πεποίθηση και το θάρρος σας. Στο μεταξύ, μην είστε καταπιεστικοί με τους ανθρώ­πους που σας αγαπούν και μη μιλάτε για τα προσωπικά σας σ’ αυτούς που δεν μπο­ρούν να σας καταλάβουν.

Είναι πιθανό μια γνωριμία ή μια συζήτηση να σας ανοίξει καινούριους δρόμους τους οποίους πρέπει να βαδίσετε προσεκτικά. Οι άλλοι γύρω σας είναι απασχολημένοι με δικά τους θέματα και δεν σας δίνουν την προσοχή που χρειάζεστε. Μην εκνευρίζεστε και μην τα βάζετε με όλους.

Δίδυμοι

Μια αλλαγή στα αισθηματικά σας είναι στο πρόγραμμα των ημερών. Όσο καλύτερα προετοιμασμένοι είστε τόσο ευκολότερα θα αντιμετωπίσετε συνέπειες και διαφορές. Φανείτε συντηρητικοί σε οικονομικά θέματα, οι σπουδαστές προσέξτε τα μαθήματα σας και όλοι μην αφήνετε στην τύχη νομικές ή τυπικές εκκρεμότητες.

Για μερικούς, μια μετακίνηση είναι αναγκαία για να δώσετε νέα ώθηση σε συμφέροντα και επαγγελματικές βλέψεις. Εξυπακούεται ότι χρειάζεται υπομονή και καλός προγραμματισμός εκ μέρους σας!

Καρκίνος

Αρκετή ένταση ζείτε και θα εξακολουθήσετε να ζείτε οι περισσότεροι από εσάς. Προβλήμα­τα στις σχέσεις σας μ’ έναν αγαπημένο άνθρωπο ή με ένα παιδί σας είναι σκόπιμο να ξεπεραστούν με υπομονή και ειλικρινή συζήτηση. Η οικογένεια φαίνεται να μη συμμερίζεται τις απόψεις και να αντιστέκεται στα σχέδιά σας.

Επίσης, τυχόν δυσκολίες στην εργασία σας απαιτούν προσοχή, οργάνωση και σωστή αντιμετώπιση των ευθυνών σας. Όσοι αισθάνεστε κίνδυνο για τη θέση σας, φροντίστε να είστε τυπικοί στα καθήκοντά σας για να έχετε διαπραγματευτική ισχύ.

Λέων

Με λίγη σύνεση θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν και οικονομικά προβλήματα και ίσως να απαλλαγείτε από ένα πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος. Πολλοί είστε εσείς που νοιώθετε έντονα τη μοναξιά σας και, πε­ρισσότεροι, που διαπιστώνετε ότι μια σημαντική για εσάς σχέση δεν σας ικανοποιεί.

Πάντως ένας άνθρωπος θα σας βοηθήσει σημαντικά παίρνοντας το μέρος σας σε μια διαφωνία. Εκτιμήστε τη στάση του και φροντίστε να μην τον απογοητεύσετε. Προσέξτε ενοχλήσεις υγείας που σας προκαλούν δυσανεξία και σας χαλούν τη διάθεση!

Παρθένος

Αρκετά οικονομικά προβλήματα θα σας κρατήσουν σε ένταση τις πρώτες μέρες του μήνα αλλά, δυστυχώς, οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι μάλλον βραχυπρόθεσμες. Χρειάζεται να υιοθετήσετε μια συντηρητική τακτική και να είστε προνοητικοί και λογικοί στα σχέδια σας.

Ετερόκλητα γεγονότα θα σας απασχολήσουν και θα σας δημιουργήσουν περισσότερα εμπόδια στην καθημερινότητά σας. Κάποιοι θα αντιληφθείτε ότι ο ορθολογισμός σας δεν δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις και θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ευέλικτοι από ότι συνήθως. Αισθηματικά αποφύγετε εντάσεις που δημιουργούν παρεξηγήσεις και ζημιές.

Ζυγός

Πολλή κίνηση συζητήσεις, γνωριμίες, αλλά όχι συμφωνίες, προβλέπονται για τους περισσότερους από εσάς αυτές τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη. Αυτό θα συμπαρασύρει κάποια επαγγελματικά σχέδια σας χωρίς να ση­μαίνει ότι τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Φανείτε προσεκτικοί στο περιβάλλον της εργασίας σας, αποφύγετε αντιθέσεις και, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, μη κάνετε ρι­ψοκίνδυνα «ανοίγματα». Δεχθείτε την πραγματικότητα και προχωρήστε σύμφωνα με τις συνθήκες και τις δυνατότητές σας. Αλλαγή στη στάση ενός δικού σας ανθρώπου θα σας προβληματίσει!

Σκορπιός

Οι εκλείψεις εξακολουθούν να σας έχουν στο στόχαστρο και να σας ταλαιπωρούν. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό ή την εχθρότητα ενός συνεργάτη αλλά με λίγη υπομονή όλα θα τακτοποιηθούν κατά τρό­πο που θα σας ικανοποιήσει και θα σας τονώσει το ηθικό. Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση εξακολουθεί να είναι συγκεχυμένη.

Οι ευκαιρίες για κάτι καινούριο δεν λείπουν αλλά τίποτα δεν σας ικανοποιεί και τα προβλήματα βρίσκονται στη σχέση σας με τον εαυτό σας. Αποφύγετε να διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας για να επιτύχετε έναν στόχο που εξακολουθεί να είναι άπιαστος και συγκεχυμένος

Τοξότης

Έχετε πολλές ευθύνες κι αρκετή δουλειά κι αυτό που θα σας βοηθήσει να είστε αποδοτικοί είναι ο σωστός προγραμματισμός. Μην αφήνετε, λοιπόν, το άγχος να σας αποδιοργανώσει, προσέχετε την υγεία σας κι αποφύγετε εκνευρισμούς και αντιθέσεις με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδο και τη διάθεση σας.

Να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μετριάστε την αδικαιολόγητη για τώρα, έμφυτη αισιοδοξία σας. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι στα σχέδιά σας για λίγο αργότερα!

Αιγόκερως

Αν οργανώσετε σωστά την εργασία σας θα δείτε να λύνονται και κάποια οικονομι­κά προβλήματα. Σημαντικό είναι να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σας. Μη βιάζεστε να δεχθείτε προτάσεις αν οι όροι δεν είναι ικανοποιητικοί και μη μιλάτε για τα σχέδια σας σε τρίτους.

Συναι­σθηματικά, οι εξελίξεις δεν είναι ίσως όπως περιμένατε αλλά χρειάζεται υπομονή. Η εργασία απορροφά την ενέργειά σας, αλλά έχετε βρει τον τρόπο να γίνει σταδιακά αποδοτική. Κάποια έκτακτα έξοδα μπορούν να μετριαστούν αν διαχειριστείτε σωστά τις υποχρεώσεις σας!

Υδροχόος

Ο Νοέμβριος είναι αρκετά σημαντικός μήνας για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις καθώς οι ευκαιρίες για γενική βελτίωση δεν θα λείψουν. Θα πρέπει όμως να οργανώσετε τη δραστηριότητα σας και να εκμεταλλευθείτε σωστά το χρόνο σας για να είστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

Αν, τώρα επιδίωξη σας είναι η επαγγελματική πρόοδος και αποκατάσταση, το πιθανότερο είναι ότι, με εξαίρεση κάποια σκαμπανεβάσματα, θα μείνετε ικανοποιημένοι στο προσεχές μέλλον, μετά την επήρεια των εκλείψεων που προηγήθηκαν αλλά και της αμέσου επόμενης!

Ιχθύες

Ο μήνας αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολος αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να προωθήσετε κάποιες επιδιώξεις σας και, ίσως, να «ξεκαθαρίσετε» μερικά συναισθηματικά προβλήματα που σας βασανί­ζουν από καιρό. Αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας και προσπαθήστε να μην κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν στους ανωτέρους σας.

Αισθηματικά, οπλιστείτε με θάρρος οι ελεύθεροι και υπομονή οι έχοντες σχέση. Το περιβάλλον είναι ρευστό σε αυτήν την περίπτωση και τίποτα δεν εγγυάται την έκβαση που έχετε στο μυαλό σας. Φανείτε διορατικοί, προνοητικοί και συγκρατημένοι, όταν οι άλλοι αναπτύσσουν ξέφρενη ταχύτητα χωρίς ορατότητα…

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share