Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ολική μεταστροφή για τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Τεράστιες αλλαγές στα ερωτικά από το απόγευμα για Διδύμους, Παρθένους και άλλο ένα ζώδιο

Διαφορετικό το κλίμα σε όλα τα «μέτωπα»

31 Οκτωβρίου 2022 07:49
Ολική μεταστροφή για τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα: Τεράστιες αλλαγές στα ερωτικά από το απόγευμα για Διδύμους, Παρθένους και άλλο ένα ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ολική μεταστροφή για τα ζώδια, τονίζοντας πως έρχονται πολλές και μεγάλες αλλαγές στις επόμενες ώρες, αφορώντας τα ερωτικά και όχι μόνο.

Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι από το απόγευμα σήμερα (31/10), δε θα δούμε λίγα πράγματα να είναι διαφορετικά, με την Άση Μπήλιου να φέρνει τον «πόλεμο».

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε μέχρι το απόγευμα με το γόητρό σας, από το απόγευμα και μετά προωθείτε στόχους. Προσέξτε, όχι βιαστικές κινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω ως το απόγευμα εστιάζετε την προσοχή σας σε μελλοντικά σχέδια, ενώ από το απόγευμα ασχολείστε με υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ως το απόγευμα να σας προβληματίζουν θέματα οφειλών ή αισθηματικά ζητήματα, από το απόγευμα και μετά όμως η διάθεσή σας ανεβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το απόγευμα ασχολείστε με σχέσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά έχετε την ανάγκη να έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Τακτοποιήστε επαγγελματικές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις, καθώς από το απόγευμα και μετά παίρνετε μια πρώτη γεύση από την αυριανή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη ως το απόγευμα δίνει ώθηση στα αισθηματικά, από το απόγευμα και μετά όμως εστιάζεστε στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια ζητά την προσοχή σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι παγίδες δεν θα λείψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα μια συμφωνία που προωθείτε μπορεί να έχει επιτυχία, από το απόγευμα και μετά όμως κάτι σας ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα ως το απόγευμα, ενώ από το βράδυ και μετά μπορείτε να κάνετε χαρούμενες συναντήσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας ασχολείστε με τον εαυτό σας και μόνο, από το απόγευμα όμως μπορείτε να δείτε να προχωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας κάνετε προετοιμασίες, από το βραδάκι και μετά πρωταγωνιστείτε!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι μέχρι το απόγευμα είναι στο πλευρό σας, από το βραδάκι όμως έχετε ανάγκη να ξεσκάσετε. Επαγγελματικά προωθούνται.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share