Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακός οιωνός από την Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου!

26 Οκτωβρίου 2022 12:01
Κακός οιωνός από την Βίκυ Παγιατάκη - Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά τη προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε την ιδανική ηλικία να παντρευτείτε ανάλογα με το ζώδιό σας.

 • Κριός: Έξοδα και σήμερα αλλά και πρόοδο που διαφαίνεται από…
 • Ταύρος: Με υπομονή και σήμερα ιδιαίτερα σε σχέσεις και συνεργασίες
 • Δίδυμοι: Εργασία, περιβάλλον και σχέσεις απαιτούν προσοχή
 • Καρκίνος: Μία πρώτη ανάσα οξυγόνου και προοπτικές για…
 • Λέων: Υποχρεώσεις και ψιλοανατροπές και σήμερα
 • Παρθένος: Ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις
 • Ζυγός: Μία ακόμη μέρα που απαιτεί προσοχή ιδιαίτερα σε…
 • Σκορπιός: Με τα «ναι» και τα «όχι» και η σημερινή μέρα
 • Τοξότης: Μυστικές επαφές αλλά και προεργασία για κέρδος
 • Αιγόκερως: Ένα εμπόδιο έχει υποχωρήσει αλλά υπάρχει και άλλο
 • Υδροχόος: Του νου σας και σήμερα. Υποχρεώσεις και κούραση
 • Ιχθύες: Με μικρή αλλά ουσιαστική εύνοια σήμερα

Οι απόλυτοι "μαμάκηδες": Αυτά τα ζώδια παραπονιούνται στους γονείς τους για τις συντρόφους τους

Και θα το κάνουν γιατί έτσι νιώθουν καλύτερα. Οι άντρες αυτοί του ζωδιακού βρίσκουν καταφύγιο και μια αγκαλιά για να πάνε να κρυφτούν, στους γονείς τους. Θα πάνε να παραπονεθούν, να κλαφτούν και να συζητήσουν όλα τα προβλήματα που έχουν στη σχέση τους ή στον γάμο τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που όταν ερωτευτούν γίνονται άλλοι άνθρωποι.

Αντί να λύσουν τα όποια προβλήματα ή τις διαφωνίες τους με την γυναίκα τους, θα προτιμήσουν τα παρηγορητικά λόγια των γονιών τους που μπορεί να τους δίνουν δίκιο και να τους λένε πόσο σωστοί είναι εκείνοι και πόσο… λάθος είναι η σύζυγός τους.

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε

ΚΡΙΟΣ

Ας ξεκινήσουμε από την light περίπτωση, αυτή του Κριού. Ο άντρας αυτός καταρχάς έχει συνήθως πολύ καλή σχέση με την οικογένειά του. Και επειδή είναι ένας άνθρωπος «ανοιχτό βιβλίο», που δεν κρύβεται και εκφράζει τα συναισθήματά του, θα πάει να τους πει όλα όσα τον απασχολούν. Θέλει να τα «βγάλει» από μέσα του, να μοιραστεί τον «πόνο» του και τον καημό του και φυσικά αυτό που θέλει περισσότερο, είναι να του δώσει κάποιος δίκιο. Ο Κριός όμως δεν θα αρκεστεί μόνο στο να πει τα όποια θέματά του στους γονείς του, θα τα πει και στην σύντροφό του. Θα της κάνει κουβέντα και θα της δείξει την ενόχλησή του γιατί αν δεν της τα πει, θα… «σκάσει». Πρέπει να ξέρει και εκείνη πόσο τον ενόχλησαν κάποια πράγματα.

Οι απόλυτοι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν έχει απλά την ταμπέλα του μαμάκια, είναι μαμάκιας. Είναι το ζώδιο που δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από τα φουστάνια της μητέρας του και πάντα θα τρέχει σε εκείνη για να τον «σώσει». Την θεωρεί το μεγαλύτερο στήριγμά του, τον άνθρωπο που θα τον καταλάβει όσο κανείς και θα νιώσει τον πόνο του. Της τα λέει όλα! Όχι μόνο τα άσχημα, αλλά και τα καλά. Γενικότερα δεν κρατάει τίποτα κρυφό από εκείνη. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι της μιλάει κάθε μέρα, τουλάχιστον 2-3 φορές τη μέρα και της δίνει μια κάποια… αναφορά για την καθημερινότητά του. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχει την άνεση και την θέληση να συζητήσει τα προβλήματα της σχέσης του με τους γονείς του, δεν έχει την ίδια αντίδραση ως προς την σύντροφό του. Και τις περισσότερες φορές εκείνη έχει άγνοια του τι συμβαίνει στην ψυχή του και στο μυαλό του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνει ο άντρας Ιχθύς, είναι το γεγονός ότι κρατάει μέσα του όσα νιώθει και δεν τα μοιράζεται με την σύντροφό του. Συνήθως προτιμά να συζητά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην σχέση του, με τους γονείς του, γιατί από τη μια με αυτό τον τρόπο έχει την ευκαιρία να τα «βγάζει από μέσα του» και από την άλλη νιώθει πως δεν προκαλεί περισσότερα θέματα στον δεσμό του ή τον γάμο του. Προσπαθεί να αποφύγει τις νέες εντάσεις ή τους τσακωμούς με την σύντροφό του με το να της κρύβει το πώς πραγματικά νιώθει, όμως αυτό είναι μεγάλο λάθος γιατί στο τέλος ο Ιχθύς γίνεται σαν μια βόμβα έτοιμη να σκάσει και όταν αυτή «σκάσει», ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share