Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και...: Επικίνδυνες ώρες για 4 ζώδια! Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη!

Μεγάλη προσοχή!

26 Οκτωβρίου 2022 11:03
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και...: Επικίνδυνες ώρες για 4 ζώδια! Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας του Κώστα Λεφάκη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Βρισκόμαστε στον απόηχο της πρώτης έκλειψης που πραγματοποιήθηκε χθες και που προκάλεσε αναταραχές φέρνοντας στην επιφάνεια βαθύτερα ζητήματα. Με την σελήνη στο υδάτινο αυτό ζώδιο, και ζώδιο της πτώσης της, επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε φόβους, αδυναμίες και απωθημένα που μας ταλαιπωρούν έντονα. Αναδεικνύονται με εμφατικό τρόπο και οφείλουμε να τα αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα και αποφασιστικότητα.

Παράλληλα, σε πρακτικά ζητήματα οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν. Έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να προχωρήσουμε σε συμφωνίες. Απαραίτητο είναι να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε παγίδες και ατραπούς. Στην προσωπική μας ζωή καχυποψία και αμφιβολίες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να δονήσουν την ατμόσφαιρα. Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε την ένταση σε πάθος αποφεύγοντας να έρθουμε σε σκληρές συγκρούσεις με το ταίρι μας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και...: Επικίνδυνες ώρες για 4 ζώδια! Καμπανάκι από τον Κώστα Λεφάκη!

Η Σελήνη μέσα στην ημέρα σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλώντας ηλεκτρικές εκκενώσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναισθηματικά ζητήματα. Επιθετικότητα και εριστική διάθεση μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνομιλούμε για οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές προσπάθειες που μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα καλό είναι να προστατεύσουμε την προσωπική μας ζωή από έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστική απομάκρυνση από το ταίρι μας. Ας μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων και κάθε σημαντική απόφαση θα έχει καρμικό χαρακτήρα στη ζωή μας.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο ενισχύοντας την απογοήτευση και την κατήφεια. Πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε οικονομικά σχέδια όπως σκεφτόμασταν. Παράλληλα, βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις μπορεί να βουλιάξουν την διάθεσή μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε στο περιθώριο την απαισιοδοξία και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε σε ισορροπία την ψυχολογία μας καθώς οι συνθήκες αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν και θα ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share