Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

«Λεπίδα» από Κώστα Λεφάκη: Βάρη και οικογενειακή προβλήματα για Ταύρους, Τοξότες και...

Προσοχή!

27 Σεπτεμβρίου 2022 09:26
«Λεπίδα» από Κώστα Λεφάκη: Βάρη και οικογενειακή προβλήματα για Ταύρους, Τοξότες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε όψη με Κρόνο, Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Μέρα ενδιαφέρουσα και παραγωγική στην επικοινωνία και στην συνεργασία. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Ταύρους, Τοξότες και ένα ακόμα ζώδιο-έκπληξη, καθώς αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στα οικογενειακά. Παράλληλα, δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους.

Κριός

Έχετε εύνοια στα κοινωνικά, στις μετακινήσεις και σε νέες γνωριμίες. Έχετε υπομονή και προσπαθήστε να αλλάξετε οπτική γωνία όταν κάτι σας στεναχωρεί!

Ταύρος

Λειτουργήστε δίκαια αλλά αποφασιστικά και μην διστάσετε να κόψετε το γόρδιο δεσμό μιας συναισθηματικής σας εξάρτησης. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με τις ανάγκες της.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να διασπαστείτε σε πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα. Η μέρα σας προσφέρει δυνατότητες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την τακτοποίηση εσωτερικών χώρων.

Καρκίνος

Επειδή δεν έχετε εύνοια στα οικονομικά, μην κάνετε έξοδα που δεν υπολογίζετε και μην επιρρίπτετε ευθύνες εκεί που δεν χρειάζεται. Αναδιοργανωθείτε και έχετε την απαραίτητη υπομονή!

λεφάκης ζώδια

Λέων

Η προοπτική της νέας περιόδου σας αναγκάζει να βγάλετε το δυναμικό στοιχείο του χαρακτήρα σας, είτε για να πλησιάσετε στόχους, είτε για να εξυπηρετήσετε δικούς σας ανθρώπους.

Παρθένος

Η μέρα επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις σας για κάποιον άνθρωπο, δεν σας επιτρέπει να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας, ούτε να δηλώσετε την διαφοροποίησή σας. Προσοχή σε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που φαίνεται!

Ζυγός

Αποφύγετε τις υπερβολές και την επίδειξη δύναμης. Όσοι έχετε μια άνεση οικονομική μην την σπαταλάτε διότι θα την χρειαστείτε αργότερα. Γνωριμίες με ξένους θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά και θα σας παρασύρουν σε ψευδαισθήσεις.

Σκορπιός

Ένας δικός σας άνθρωπος παραμένει πιεστικός παράγοντας και ενοχλητικός παρατηρητής. Αλλάξτε διάθεση με κοινωνικές συναναστροφές. Εμπιστευθείτε εκείνους που σας ξέρουν καλά.

Τοξότης

Έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ωφέλιμο χρόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τόσο κοινωνικά, όσο και συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Ελέγχετε κατά κάποιο τρόπο την ανυπομονησία σας και μην αγνοείτε τις λεπτομέρειες που κρύβουν κάποιες από τις συμφωνίες σας. Ασχοληθείτε με ότι σας ξεκουράζει και με ότι σας κάνει πιο αισιόδοξους.

Υδροχόος

Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στα ενδεχόμενα του επταημέρου και σας επιτρέπουν να ξεφύγετε για λίγο από μια κάπως πιεστική καθημερινότητα. Πάρτε όλα τα απαραίτητα μέτρα που σας κρατούν ασφαλείς!

Ιχθύες

Στα αισθηματικά σας ζήστε τις καταστάσεις όπως είναι και μην προσπαθείτε αλλαγές, που μπορεί, αντί να βελτιώσουν, να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο τα εκεί δεδομένα. Μια μικρή πινελιά αισιοδοξίας σας βοηθά να αντεπεξέλθετε των δυσκολιών.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share