Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Βρε ουστ από εδώ: Δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους

Μήπως ανήκετε και εσείς σε αυτά;

16 Αυγούστου 2022 10:43
Βρε ουστ από εδώ: Δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία προσποιούνται πως νιώθουν όμορφα για κάθε τι καλό συμβαίνει στους άλλους, έχοντας μόνο έναν σκοπό: να κερδίσουν κάτι οι ίδιοι.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Τα παίρνουν στην κράνα!» - Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θυμώνουν πάρα πολύ εύκολα

Αν το άτομο με το οποίο εμπλέκονται δεν τους προσφέρει τίποτα, τότε δεν διστάζουν να το διώξουν από τη ζωή τους, ακόμα και με αγένεια.

Δημιουργούν δεσμούς, φιλίες και σχέσεις στη ζωή τους αποβλέποντας στο δικό τους συμφέρον και αδιαφορώντας για τα συναισθήματα των άλλων.

Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν;

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι απαιτούν σεβασμό και είναι πολύ σημαντικό για εκείνους να νιώθουν στήριξη και να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους να τους ακούσει. Είναι, λοιπόν, πολύ ικανοποιημένοι όταν αυτό συμβαίνει. Μάλιστα, υπόσχονται να παρέχουν το ίδιο μοτίβο στήριξης στους άλλους – με τη μόνη διαφορά πως αυτοί οι άλλοι είναι ελάχιστοι και ανήκουν στον πολύ κλειστό κύκλο αγαπημένων ανθρώπων.

Αν σχετίζεστε με έναν Δίδυμο και δεν βρίσκεστε σε αυτόν τον κύκλο, τότε μην περιμένετε πολλά. Οι Δίδυμοι θα κάνουν πως σας ακούν όταν μοιράζεστε τα προβλήματά σας, αλλά στην πραγματικότητα θα σκέφτονται τι θα κάνουν μετά, αν η προπόνηση που ακολουθούν έχει αποτελέσματα ή τι θα γίνει το σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Βρε ουστ από εδώ: Δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους

Αν σας υπολογίζει ως αντίπαλο, τότε ίσως ακούσει τα προβλήματά σας. Ωστόσο, η Παρθένος γίνεται πολύ επικριτική και ειρωνική, ειδικά αν όσα λέτε διαφωνούν με τις αρχές και τη γνώμη της. Θέλει να είναι πάντα στην κορυφή και για αυτόν τον λόγο μειώνει οποιονδήποτε τα καταφέρνει καλύτερα από εκείνη.

Θα δείξει πως νοιάζεται για εσάς, αρκεί να έχει κάτι να κερδίσει από αυτό. Σε περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει σίγουρα δεν θα δείξει υπομονή και δεν θα ακούσει τις ανησυχίες και τα προβλήματά σας.

Τοξότης

Θέλουν να δείχνουν πάντα κεφάτοι και θετικοί, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Κουράζονται και δυσανασχετούν με τον εαυτό τους γιατί δεν τα προλαβαίνουν όλα, αλλά δεν νοιάζονται πραγματικά για τους άλλους (εκτός κι αν πρόκειται για πολύ δικούς τους ανθρώπους).

Προσποιούνται πως νοιάζονται για όσα ακούν, μα η αλήθεια είναι πως θέλουν η συζήτηση να τελειώσει, καθώς απεχθάνονται να σπαταλούν την ενέργειά τους σε ζητήματα που δεν τους αφορούν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share