Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

"Λαίλαπα" από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

25 Σεπτεμβρίου 2022 13:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αφροδίτη σε όψη με Κρόνο δημιουργεί μία κατάσταση όπου το συναίσθημα υποτάσσεται σε περιορισμούς και πειθαρχία, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Κριός

Προσέξτε γιατί η μέρα κάνει πιο ευαίσθητες τις σχέσεις σας με τους άλλους, διεγείρει ευκολότερα τις συγκινήσεις σας, αλλά και τον εκνευρισμό σας.

Ταύρος

Σημαντικές αλλαγές, ή σημαντικές εμπειρίες προβλέπονται για την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες και ευέλικτοι και όχι διεκδικητικοί και εριστικοί.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις καλές σχέσεις με τους ειδικούς του συστήματος που υπαγορεύει τις εξελίξεις στην εργασία σας. Αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι και απροσεξίες στην υγεία.

Καρκίνος

Μην αφήνετε το άγχος να σας παρασύρει σε βιαστικές ενέργειες, μην έρχεστε σε διαφωνίες με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε, αλλά και μην αντιστέκεστε σε κάτι που αξίζει να προχωρήσει σαν σχέση, ή σαν συνεργασία.

Λέων

Είναι μια περίοδος που μπορούν να θεμελιωθούν νέες καταστάσεις, να κάνετε ξεκινήματα που θα σας οδηγήσουν σε μελλοντικές επιτυχίες και γενικότερα να συνδυάσετε τη δημιουργικότητα με το επιτυχές αποτέλεσμα. ή το κέρδος που αυτή μπορεί να σας φέρει.

'Λαίλαπα' από τον Κώστα Λεφάκη - Συναγερμός για Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια

Παρθένος

Κρατήστε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν συμμερίζονται την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά σας και αποφύγετε ανταγωνισμούς από εγωιστικούς λόγους.

Ζυγός

Οι εξωτερικοί παράγοντες γίνονται πιο χαριστικοί στις δικές σας βλέψεις, ενώ η αισθηματική σας ζωή περνά σε νέο στάδιο και αλλάζει ταχύτητα.

Σκορπιός

Κάποια επιδίωξή σας φαίνεται να καθυστερεί, αλλά οι προοπτικές για μια επαγγελματική βελτίωση είναι αρκετές. Προσπαθήστε να αγαπήσετε λίγο περισσότερο την εργασία σας.

Τοξότης

Οργανώστε το χρόνο σας και φροντίστε να αναλάβετε κάποιες ευθύνες για να νιώθετε περισσότερο ευχαριστημένοι εσωτερικά. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σας υποχρεώνουν να πάρετε θέσεις ως προς αυτές.

Αιγόκερως

Ό, τι επιτύχετε τώρα θα έχει μακρόχρονη ισχύ για αυτό βάλτε τα δυνατά σας στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Αν πρέπει, τοότε ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

Υδροχόος

Μπορείτε τώρα να δώσετε μια πιο χρήσιμη στροφή στις δραστηριότητές σας. Δεν θα λείψουν τα οικογενειακά ζητήματα και οι ανάγκες να ανταποκριθείτε σε εκείνα των δικών σας, για ακόμα μια φορά.

Ιχθύες

Η μέρα θα ενισχύσει τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, αλλά είναι λίγο δύσκολος για τα αισθηματικά σας. Φροντίστε να είστε αισιόδοξοι και να μην υποχωρείτε στις πρώτες δυσκολίες..

Πηγή:elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share