Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ξάφνιασμα» από Κώστα Λεφάκη: Ερωτικά «μπουμπουνητά» για Ταύρους, Σκορπιούς και...

Δώστε βάση!

21 Σεπτεμβρίου 2022 09:19
«Ξάφνιασμα» από Κώστα Λεφάκη: Ερωτικά «μπουμπουνητά» για Ταύρους, Σκορπιούς και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρης σε όψη με Δία. Δίας σε 45ο με Κρόνο. Μέρα δύσκολη, αγωνιστική και κουραστική. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Ταύρους, Σκορπιούς και ένα ακόμα ζώδιο-έκπληξη, καθώς αναμένεται να υπάρξουν εμπόδια. Παράλληλα, δείτε ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους.

Kριός

Η διάθεση σας, σας βοηθά στην καλλιτεχνική σας φύση και καλό θα ήταν αν σκέφτεστε να διακοσμήσετε το σπίτι σας να το κάνετε τώρα. Ορισμένα γεγονότα όμως ίσως γίνουν η αφορμή για να πάρετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις όχι και τόσο σωστές

Ταύρος

Μια ερωτική συνάντηση μπορεί να έχει μακρόχρονη διάρκεια. Μην κάνετε σκέψεις που σας απαγορεύουν να ονειρεύεστε και μην απορείτε που νιώθετε χαρούμενοι!

Δίδυμοι

Πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο ή τις υπηρεσίες σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Οι ψυχολογικές πιέσεις που δεχόσασταν μέχρι τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στο παρελθόν και εσείς ηρεμείτε.

Καρκίνος

Αν κάποια πράγματα ακόμα αργούν να γίνουν, μην είστε ανυπόμονοι. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Παρόλα αυτά στη δουλειά σας έχετε πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Κώστας Λεφάκης

Λέων

Μπαίνετε σε μια περίοδο που ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες, η παροχή βοήθειας σε άλλους και φυσικά στην υλοποίηση όλων όσων ονειρευόσασταν και δουλεύατε όλον αυτό τον καιρό.

Παρθένος

Ο χρόνος κυλά υπέρ σας και για το καλό όλων. Ο άνθρωπός σας θα είναι το στήριγμά σας. Φροντίστε όμως να οριοθετήσετε την λύση ενός οικονομικού ή οικογενειακού σας προβλήματος.

Ζυγός

Παρατηρείται γενικά μια αλλαγή την περίοδο αυτή. Όλη η ένταση που περάσατε τον τελευταίο καιρό αρχίζει να ελαττώνεται. Εστιάζετε περισσότερο στις δόκιμες σχέσεις σας με ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ίσως και απογοητεύσεις, όμως μην το βάζετε κάτω γιατί και εκεί σε λίγο θα διορθωθούν όλα, αρκεί να μην λειτουργείτε εγωιστικά και απρόθυμα.

Τοξότης

Προσέξτε τις επιθυμίες σας, που σας παροτρύνουν να αλλάξετε πολλά στην ερωτική σας σχέση και σας κάνουν να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις πράγμα που ίσως σας κάνει να το μετανιώσετε.

Αιγόκερως

Αλλάζετε, εξελίσσεστε, ολοκληρώνεστε, όσο και αν δεν το πιστεύετε. Πάρα πολλές γνωριμίες, νέες καταστάσεις, οικονομική άνοδος, ευχάριστες εκπλήξεις και συναισθηματική ασφάλεια σας περιμένουν.

Υδροχόος

Αντιμετωπίστε μια κατάσταση με απόλυτη σοβαρότητα. Σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να τις δείτε και να τις αξιολογήσετε. Γιατί αν τις χάσετε μάλλον θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα.

Ιχθύες

Όλα πάνε σχετικά καλά, όμως αν θέλετε να πάνε καλύτερα πρέπει να βελτιώσετε τη ζωτικότητά σας. Πολλές νέες καταστάσεις και μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές. Έχετε αρκετό άγχος γιατί περιμένετε απαντήσεις σε σοβαρά θέματα.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share