Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Μιλάμε για πολύ αραλίκι: Αυτά είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια

Τι αποκαλύπτουν τα άστρα;

19 Αυγούστου 2022 16:02
Μιλάμε για πολύ αραλίκι: Αυτά είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι όλη μέρα δεν σταματούν να κάνουν πράγματα, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που τους αρέσει το αραλίκι, θα λέγαμε μάλιστα ότι έχουν και λίγο την τεμπελιά μέσα τους.

Παρακάτω θα δούμε ποια ζώδια είναι τα πιο τεμπέλικα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους.

Κριός

Ο Κριός σίγουρα δεν είναι ο παραδοσιακός τεμπέλης, μια που συνέχεια είναι στην πρίζα, θέλει να κάνει κάτι, άσε που βαριέται εύκολα. Δεν αγαπάει την απραξία, συνέχεια κυνηγάει την δράση.

Ταύρος

O Ταύρος θέλει να είναι χαλαρός, αναζητά τις ήρεμες στιγμές και μερικές φορές θα παρουσιάσει το σύμπτωμα του «τεμπέλη», και έτσι φορτίζει τις μπαταρίες του. Βέβαια ακόμα και τις στιγμές αυτές, θα θέλει την παρέα του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν τεμπελιάζει, είναι συνέχεια σε κίνηση, θέλει να μαθαίνει πράγματα, και δύσκολα θα τον δεις να κάθεται και να μην κάνει τίποτα. Ωστόσο, η μόνη στιγμή που μπορεί να χάσει την ενεργητικότητα του είναι όταν ασχολείται με τις «ώρες» με το κινητό του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, είναι ο άνθρωπος που ναι, θα τεμπελιάσει αρκετά, και μάλιστα πολλές φορές δεν το αντιλαμβάνεται και παραπονιέται ότι κουράζεται αρκετά. Βέβαια είναι και αρκετά εργατικός.

Λέων

Ο Λέων αγαπάει με πάθος τον εαυτό του και θέλει τη διάκριση, άρα δεν θέλει να τεμπελιάζει και βρίσκει πάντα πράγματα να κάνει. Πάντα όμως υπάρχουν εξαιρέσεις που θα ακυρώνουν τελείως τον κανόνα.

Παρθένος

Ο Παρθένος αγαπάει την τάξη, την οργάνωση και κριτικάρει την τεμπελιά. Ο μόνος λόγος να τεμπελιάσει είναι όταν θέλει να ξεκουραστεί και εφόσον όλα λειτουργούν τέλεια και δεν υπάρχουν προβλήματα ή εκκρεμότητες.

Μιλάμε για πολύ αραλίκι: Αυτά είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια

Ζυγός

Ο Ζυγός ναι, σαν παιδί της Αφροδίτης, αγαπάει την άνετη ζωή και δεν θέλει να κουράζεται και να χάνει την ζωντάνια του. Για αυτό συχνά πέφτει στο αμάρτημα της τεμπελιάς και επιλέγει να μην κάνει τίποτα με την δικαιολογία του κουρασμένου.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν τεμπελιάζει, γιατί θεωρεί ότι έτσι χάνει την δύναμη του. Όμως και λόγω της εσωστρέφειας του, μπορεί να νιώθει την ανάγκη να αποσύρεται από την δημόσια ζωή και εκεί χάνεται στις σκέψεις του. Ψυχολογικά αίτια ίσως τον οδηγούν στην τεμπελιά.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν τεμπελιάζει ακόμα και όταν είναι πολύ κουρασμένος, μια που είναι δραστήριος και λατρεύει την κίνηση. Όμως και σαν παιδί του Δία, θα κάνει τις παρασπονδίες του και ξαφνικά μπορεί να αλλάξει στάση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως τεμπελιάζει μόνο όταν τελειώσει με τις υποχρεώσεις του και έχει ελεύθερο χρόνο. Γενικά όμως δεν ξεκουράζεται αρκετά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σχεδόν ποτέ δεν τεμπελιάζει, και αυτό είναι που του δίνει ζωή και είναι αιώνιος νέος. Απεχθάνεται την αδράνεια και έχει συνεχώς οράματα για τη ζωή του. Ξεκουράζεται μέσα από τις δραστηριότητες του.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς ναι, θα τεμπελιάσει αρκετά και αυτό γιατί πέφτει θύμα των σκέψεων και συναισθημάτων του. Επίσης κουράζεται σχετικά εύκολα και πολλές φορές διακόπτει την εργασία του, γιατί τον παίρνει ο ύπνος.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share