Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Κακά μαντάτα για όσους γεννήθηκαν αuτόν τον μήνα: Αυτό είvαι το πιο άτυχο ζώδιο

Η σειρά κατάταξης που θα σε εκπλήξει

19 Αυγούστου 2022 11:18
Κακά μαντάτα για όσους γεννήθηκαν αuτόν τον μήνα: Αυτό είvαι το πιο άτυχο ζώδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν υποθέσουμε ότι κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και κάθε άνθρωπος διαμορφώνει, σε κάποιο βαθμό, την τύχη του, τότε όντως υπάρχουν πιο τυχερά και πιο άτυχα ζώδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιο νησί σας ταιριάζει με βάση το ζώδιό σας!

Τα καλά νέα είναι πάντως ότι ακόμα και αν ανήκουμε στο πιο άτυχο, αλλάζοντας κάποια μοτίβα συμπεριφοράς μπορούμε να αλλάξουμε, σε μεγάλο βαθμό, και την τύχη μας.

Ποιο είναι το πιο άτυχο ζώδιο

Ας δούμε λοιπόν το πιο άτυχο, το πιο τυχερό ζώδιο και πού κατατάσσονται τα υπόλοιπα μέλη του ζωδιακού κύκλου.

Το πιο άτυχο είναι ο Σκορπιός! Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος συνδέεται με την τραγωδία και τα τραυματικά μαθήματα ζωής.

Ωστόσο, οι Σκορπιοί έχουν ένα μοναδικό «ταλέντο» να εκμεταλλεύονται τις προκλήσεις και τις δυσκολίες για να ευημερήσουν πάνω σε αυτές, μεταμορφώνοντας έτσι την «ατυχία» τους σε τύχη.

Αντιθέτως, το πιο τυχερό ζώδιο είναι ο Τοξότης. Με κυρίαρχο πλανήτη το Δια, που συνδέεται με την καλή τύχη, τη γενναιοδωρία και την αφθονία, η ζωή είναι για τον Τοξότη ένα σεντούκι γεμάτο θησαυρούς, ανεκτίμητες εμπειρίες και περιπέτειες. Η φιλοπερίεργη φύση του συνδυάζεται με την αισιοδοξία και τη θετική σκέψη, καθώς έχει την τάση να βλέπει την καλή πλευρά σε ό,τι συμβαίνει.

Αυτό είvαι το πιο άτυχο ζώδιο

Τα υπόλοιπα ζώδια, από το πιο τυχερό μέχρι το πιο άτυχο, είναι Αιγόκερως, Λέων, Ταύρος, Ιχθύς, Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Δίδυμοι, Παρθένος και Καρκίνος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share