Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Καλοκαίρι και... πάθος: Πως δείχνει το κάθε ζώδιο την ερωτική του επιθυμία;

Από τον συναισθηματικό Καρκίνο μέχρι τον γεμάτο φαντασία Λέοντα

31 Ιουλίου 2022 15:32
Καλοκαίρι και... πάθος: Πως δείχνει το κάθε ζώδιο την ερωτική του επιθυμία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι το σεξ που καθορίζει μια σχέση. Είναι όμως σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας για να δημιουργηθούν τα θεμέλια μιας σχέσης. Είναι αυτή η ανεξήγητη έλξη, η πρώτη επαφή με τις αισθήσεις, η έκφραση των συναισθημάτων,η ανταλλαγή μέσα από την επικοινωνία. Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν πρώτα δεν εκφραστεί η λίμπιντο.

Στοιχεία που μας βοηθούν να αναλύσουμε τη σεξουαλικότητα μας δίνει ο Πλούτωνας, οι όψεις που κάνει με Αφροδίτη, Άρη και Ήλιο, ο 8ος οίκος, η ακμή του, οι πλανήτες που βρίσκονται εκεί αλλά και ο οίκος που εξουσιάζει ο Πλούτωνας.

Όμως και τα ζώδια μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες για την σεξουαλικότητα.

Πώς εκφράζουν λοιπόν τα πάθος τους όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα έχουν ένα παθιασμένο καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ένα σεξουαλικό ζώδιο,γνωρίζεις καλά τη λίμπιντο η οποία ανεβαίνει στα ύψη όταν βρεθείς με το κατάλληλο πρόσωπο. Μπορείς εύκολα να εγκαταλείψεις μια σχέση για αυτήν την σημαντική ενστικτώδη λειτουργία. Το πάθος είναι κυρίαρχο στη ζωή σου ειδικότερα όταν σε επιβεβαιώνουν στο σεξ. Είσαι ανυπόμονος, βγάζεις ενέργεια μέσα από την ερωτική πράξη. Δίνεις αγώνες, βιώνεις εντάσεις στη σχέση σου, δεν αφοσιώνεσαι εύκολα σε ένα πρόσωπο. Δηλώνεις ανεξάρτητος.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκφράζεις τη λίμπιντο μέσα από τις αισθήσεις. Αναγνωρίζεις το αντικείμενο του πόθου σου από την πρώτη στιγμή, γεννιέται η επιθυμία με ένα βλέμμα και εύκολα μετά περνάς στην υλοποίηση. Χρησιμοποιείς πολύ το ένστικτό σου. Αναζητάς την δική σου ικανοποίηση, ξέρεις όμως πως στο ερωτικό παιχνίδι συμμετέχουν δυο. Χαρίζεις αξέχαστες στιγμές στο ταίρι σου, ξέρεις να ενεργοποιείς τα κέντρα των αισθήσεων. Μπορεί να ζορίζεσαι στην έκφραση των συναισθημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό κατευθύνει την ερωτική σου ζωή. Αναζητάς την εμπειρία και ζεις έντονη σεξουαλική ζωή, επικοινωνείς μέσα από το σεξ. Δεν υπάρχει ερωτικό παιχνίδι χωρίς νοητική έκφραση και λόγια. Έτσι ξέρεις να ανεβάζεις τη λίμπιντο του συντρόφου σου. Μπορεί να φτάσει ψηλά η σεξουαλική σου ζωή αν το ταίρι σου ξέρει να πει όλα όσα έχεις ανάγκη να ακούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μεγάλη επαφή με τις ρίζες και το παρελθόν. Μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις το πρόσωπο με το οποίο θα βρεθείς σεξουαλικά. Όμως για να λειτουργήσεις καλύτερα στο σεξ χρειάζεσαι συναίσθημα. Συναίσθημα παντού, στη σκέψη, στην έκφραση, στον τρόπο προσέγγισης. Αναζητάς την αγάπη ακόμα και όταν το πάθος κυριαρχεί. Δεν μπορείς να απολαύσεις το σεξ αν δεν υπάρχει συναισθηματική ανταπόκριση από το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Έρωτας ε;;; Είναι και αυτός ένας ρόλος για σένα. Θα πρέπει να το έχεις φαντασιωθεί, να το έχεις πλάσει στο μυαλό σου, θα πρέπει να ξέρεις τι θα δώσεις και τι θα πάρεις. Και θα πρέπει το ταίρι σου να είναι σύμφωνο με όλα αυτά. Μπορείς να του προσφέρεις μια ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση, κορυφαίες στιγμές, ένα παραμύθι. Κυριαρχούν το συναίσθημα και οι αισθήσεις αρκεί να ξέρεις πως ο σύντροφός σου θα σου δώσει τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις να κρύβεις τις σεξουαλικές σου ορέξεις ακόμα και αν κάποιος σου έχει ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη. Μπορεί να απελευθερωθείς και να ζήσεις εκρηκτικές στιγμές αλλά δεν είσαι διατεθειμένος να εκφράσεις τα συναισθήματά σου άμεσα. Ξέρεις να φροντίζεις τον άλλο, να του περνάς το μήνυμα είμαι εδώ για σένα, μου αρέσει να σου δίνω. Αυτό ενεργοποιεί τη λίμπιντο, ξέρεις να ξεκλειδώνεις τους κώδικες ευχαρίστησης της. Ενεργοποιείς τη σεξουαλικότητά σου μέσα από την λίμπιντο της συντρόφου σου.

Καλοκαίρι και... πάθος: Πως δείχνει το κάθε ζώδιο το ερωτικό του πάθος;

ΖΥΓΟΣ

Η αισθητική και η εμφάνιση είναι κάτι που σε διεγείρει. Αναζητάς την λεπτότητα και την ευγένεια, τους καλούς τρόπους. Χρειάζεται προσπάθεια για να παραδοθείς στην αγκαλιά της συντρόφου σου. Δεν ζεις εύκολα το πάθος, ζεις περισσότερο στον κόσμο των αισθήσεων και όχι για μεγάλο διάστημα. Προχωράς ανάλογα με τις διαθέσεις της στιγμής. Έτσι προχωρά ένας Ζυγός, αυτό είναι το συστατικό της συνταγής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι το ζώδιο που κυβερνά ο Πλούτωνας, ξέρεις να διαχειρίζεσαι άριστα τη λίμπιντο. Κατέχεις το σκήπτρο του πιο σεξουαλικού και ερωτικού ζωδίου. Γνωρίζεις καλά το δρόμο, τα σκοτεινά και ανεξερεύνητα μονοπάτια του έρωτα. Στόχος σου είναι το σεξ και μέσα από αυτό ακολουθεί η συναισθηματική ανταλλαγή και η επικοινωνία. Είσαι αινιγματικός και με δύσκολο τρόπο φτάνεις σε βαθιές συνειδητοποιήσεις. Ζεις τα πάντα ακόμα και αν χρειαστεί να δώσεις τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητάς τον έρωτα, το σεξ, τη χαρά της ζωής, την ανώτερη επικοινωνία. Δεν είσαι ο άνθρωπος του πάθους. Η λίμπιντο ανεβαίνει μέσα από ένα καλό βιβλίο, ένα σεμινάριο, ένα ταξίδι και όλες αυτές τις εμπειρίες θέλεις να τις μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Αγαπάς εύκολα, κάνεις σεξ εύκολα, εξαφανίζεσαι εύκολα. Όταν ερωτευτείς πραγματικά, ζεις έντονες και δυνατές σεξουαλικές στιγμές με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις να ελέγχεις τα πάντα ακόμα και την σεξουαλικότητά σου. θέλεις να είναι όλα υπό έλεγχο ακόμα και οι δυνατές εκρήξεις σου. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, κάθε ερωτική πρόκληση περνάει από το κέντρο ελέγχου και από το οποίο θα πρέπει ο άλλος να πάρει πιστοποίηση. Και αν όλα είναι καλά, μπορείς να χαρίσεις κορυφαίες στιγμές στο ταίρι σου, το πάθος και η λίμπιντο φτάνουν σε επικίνδυνα ύψη. Το σεξουαλικό παιχνίδι είναι μια αναρρίχηση για σένα, ξεκινάει από τα χαμηλά για να φτάσει ψηλά στην κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν σε κατευθύνει το πάθος αλλά η σκέψη σου, σκέφτεσαι αν υπάρχει νόημα σε όλο αυτό. Εξετάζεις αν το αντικείμενο του πόθου σου πληρεί τις προυποθέσεις , τις νοητικές και τις επικοινωνιακές, για να μοιραστεί μαζί σου το σεξ και τον έρωτα. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο μυαλό και αν η σεξουαλική ενέργεια είναι δυνατή, τότε το αποτέλεσμα απογειώνει, εσένα και το ταίρι σου. Ακολουθείς έναν μοναδικό δρόμο στην ερωτική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι αυτός που ξεφεύγει από την πραγματικότητα, απαρνείσαι ακόμα και το σεξ αν τα πράγματα δεν είναι όπως θες. Δεν υπάρχει σεξ για το σεξ, υπάρχει συναίσθημα, έρωτας,σεξ. Δημιουργείς τις συνθήκες για να ζήσεις αυτή τη σειρά. Ο έρωτας για σένα μπορεί να κρατήσει για πάντα, το σεξ είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση, όχι όμως και το πιο σημαντικό. Ζεις πλατωνικούς έρωτες στη ζωή σου, η φαντασία σου είναι μεγάλη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share