Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Κοσμογονία» από τη Λίτσα Πατέρα: Ραγδαίες αλλαγές σε όλους τους τομείς στις ζωές Ταύρων, Τοξοτών και...

Επιτέλους... αισιοδοξία από την αστρολόγο

6 Ιουλίου 2022 08:31
«Κοσμογονία» από τη Λίτσα Πατέρα: Ραγδαίες αλλαγές σε όλους τους τομείς στις ζωές Ταύρων, Τοξοτών και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Πατέρα φέρνει τις αλλαγές για τις επόμενες μέρες, τονίζοντας πως τα ζώδια πρέπει να τις περιμένουν σε όλους τους τομείς και να τις αφουγκραστούν.

Η γνωστή αστρολόγος μιλά για διαφοροποιήσεις σε πολλά σημεία της ζωής μας, προσωπικής ή επαγγελματικής, με τη Βίκυ Παγιατάκη πάντως να είναι αρκετά αισιόδοξη.

ΚΡΙΟΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ερμή -κυβερνήτης σας- στον Καρκίνο τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας (μαζί με τον Ήλιο ήδη στο ζώδιό σας) δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΛΕΩΝ

Η είσοδος και του Ερμή στον Καρκίνο (μέχρι 20/7) ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή, κυβερνήτη σας, στον Καρκίνο -φιλικό ζώδιο για σας- (μέχρι 20/7) ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον Ζυγό προωθεί σημαντικά θέματα. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share