Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

«Κισμέτ» από Βίκυ Παγιατάκη: Απόλυτη καταξίωση για Ταύρους, Λέοντες και...

Έρχεται αναπάντεχη εύνοια!

5 Ιουλίου 2022 12:46
«Κισμέτ» από Βίκυ Παγιατάκη: Απόλυτη καταξίωση για Ταύρους, Λέοντες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές! Αναμένεται καταξίωση για Ταύρους, Λέοντες και ένα ακόμα ζώδιο.

Παράλληλα, προβληματισμό για 3 ζώδια προκαλούν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Κριός: Ένας κουραστικός, σύνθετος κύκλος κλείνει αλλά…

Ταύρος: Τελευταίες … ετοιμασίες για την επίσκεψη του Άρη

Δίδυμοι: Αποβάλλονται ανησυχία και νευρικότητα και…

Καρκίνος: Λίγη υπομονή για την αλλαγή κλίματος

Λέων: Αν πρέπει να προλάβετε και να ρυθμίσετε…

Παρθένος: Ένας … αντίπαλος καταθέτει τα όπλα από αύριο

Ζυγός: Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για κάποια ναι και κάποια όχι

Σκορπιός: Πολλά μπορούν να ρυθμιστούν σήμερα

Τοξότης: Είναι η αυριανή ημέρα που θα κάνει τη διαφορά

Αιγόκερως: Με … χειρουργικές κινήσεις σήμερα ιδιαίτερα για…

Υδροχόος: Τα μεγάλα ναι ή τα … ψαγμένα όχι σήμερα

Ιχθύες: Ο Ιούλιος δημιουργεί άλλες προϋποθέσεις αλλά από αύριο

Δείτε το βίντεο:

Αυτά είναι τα 5 πιο επιτυχημένα ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός από τη φύση του, τολμηρός, ριψοκίνδυνος, μαχητής. Προσπαθεί να είναι ο πρώτος σε όλα, από την δουλειά και τον αθλητισμό μέχρι τα πάρτι και τα ξενύχτια. Έχει αυτό που λέμε καλώς εννοούμενο θράσος και δε φοβάται να επιχειρήσει το οτιδήποτε. Θα μπει «μέσα στη φωτιά», αλλά στο τέλος θα βγει νικητής.

Λέων

Ο Λέων είναι γεννημένος ηγέτης και κυρίως θέλει να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους, να είναι ανώτερος. Είναι αρκετά θαρραλέος, έχει σιγουριά και πίστη στον εαυτό του και δε χάνει την ευκαιρία να κάνει γνωστές τις ικανότητές του. Ποτέ δεν αμφιβάλλει για το τι θέλει και σπάνια αποτυγχάνει.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει ζώδιο με περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα από το Σκορπιό. Είναι μεθοδικός, εστιασμένος στο στόχο του και θα τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να τα καταφέρει. Έχει ισχυρό ένστικτο, είναι δυνατός, γίνεται αδίστακτος, αν χρειαστεί και θα προσπαθήσει μέχρι εσχάτων. Στο τέλος θα είναι ο νικητής.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός ως το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Στόχος του είναι η κορυφή σε ό,τι κάνει. Προσπαθεί πολύ, δουλεύει ασταμάτητα, το πάει σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, ενίοτε γίνεται ψυχρός ή και σκληρός, ωστόσο, φροντίζει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνεχώς, να καλύπτει τα κενά του και έχει απεριόριστη υπομονή. Όσα «χαστούκια» και αν φάει, στο τέλος θα καταξιωθεί.

Δίδυμος

Το outsider της λίστας μπορεί να καταφέρει πολλά στον εργασιακό χώρο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον τομέα της επικοινωνίας. Το μότο του είναι «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο» και έτσι καταφέρνει να κατακτά την επιτυχία χωρίς να κοπιάζει και πολύ, καθώς είναι πολύ διπλωμάτης και δουλεύει έξυπνα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share